Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
de ha nem a Hurricanes-be akar menni valaki akkor mi van? alapvetően semmi bajom a 'canes-el és a játékosaikkal ne értsetek félre, de nem csak egy csapat létezik.Te valamit félre értettél, senki nem mondta, hogy csak egy csapat létezik és, hogy csak egy csapatba lehet menni, a fentebb idézett külső szemlélő csak egy szubjektív megjegyzést tett, hogy ő melyik csapatot tartja a leghasznosabbnak egy játékosnak...
az meg, hogy ki milyen eredményeket ért el (semmi nemű lenézés, bántás, bárminemű rossz nincs benne, még véletlen se értsen senki sem félre), az történelem. attól, hogy valakinek ilyen meg olyan címei vannak, még bőven pofára eshet.hegedusadam
(Az eredmények meg egy másik téma miatt lettek felhozva 😉 )

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de ha nem a Hurricanes-be akar menni valaki akkor mi van? alapvetően semmi bajom a 'canes-el és a játékosaikkal ne értsetek félre, de nem csak egy csapat létezik.az meg, hogy ki milyen eredményeket ért el (semmi nemű lenézés, bántás, bárminemű rossz nincs benne, még véletlen se értsen senki sem félre), az történelem. attól, hogy valakinek ilyen meg olyan címei vannak, még bőven pofára eshet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocs de én csináltam egy ingyen reklámot a Hurricanes csapatnak, ez az én egyéni véleményem ha ez téged zavar sory, akkor a tv-be irj be a amelyik reklám nem tetszik töröltesd.Egyébként én arra utaltam amit a Jax leírt és nem hiszem hogy fikáztam volna valakit, és minden Tiszteletem azoké az edzőké akik ezeket a fiatal srácokat jól es normálissan megtanitják játszani, és nem a durvaságra és gusztustalan játékra buzditják őket ha vesztésre áll a csapat
igaz, igaz... nem is a csapatrol akartam véleményzeni... akkor ezerbocs
persze h mindenki ott játszik ahol akar... csak itt jön a reklám ereje, és NEKEM nem tetszö reklám a másik fikázása -- > kedves csovika75Ricsi56
több mint 14 éve
Igen, a probléma alapvetően ez. Az edzők hiába jelezték ezt a bírok felé a részükről semmi sem történt. És innentől kezdve ez érdekes kérdéseket vet fel a bírok szakmai felkészülésével kapcsolatban.JAXA bírók szakmai felkészüléséről annyit, hogy egy csomó barátságos meccsen, amit most scrimmage-nak rendeznek meg, azokra el lehetne küldeni a játékvezető palántákat, hogy szerezzenek egy kis rutint és ne a tétmeccsen szopassanak meg.
A wolves junior elleni meccsen hangozott el a következőhöz hasonló párbeszéd köztem és a hozzám legközelebbi játékvezető között a félidő végéhez közeledve:
Én: Spori, amikor vége lesz a playnek szeretnék kérdezni egy hátralévő időt.
Spori: Rendben, ha vége a playnek szólni fogok.
Én: Köszi
Lemegy a play, beszalad a spori és időt kér!
Én: Most mi van? Miért kért időt?
Spori: Maga mondta hogy a play után kérjek időt!
Én: Nem időt kértem, hanem az időt kérdeztem, hogy mennyi van hátra...
Spori: Nem, maga időt akart kérni.
Innen már nem emlékszem a folytatásra, de nem adták vissza az időkérésünket, pedig utána a spori beismerte hogy félreértette amit mondtam.
Na az ilyen és ehhez hasonló eseteket lehetne ezeknél a sporttársaknál fejleszteni a barátságos meccsekkel. A benyapénzt kifizetnék a csapatok, aztán kapa. Persze azt is tudom, hogy nehéz beáldozni a szabadidőt ilyenekre, de muszáj.
több mint 14 éve
Annak a 80:0-ás vikings meccsnek még érdekessége, hogy a szünetben kérdezték a bírok, hogy kérjük-e a mercy rule-t és mondtam, hogy nem.A bajnokságban a viks-tól az elődöntőben 40:14-re kaptunk ki, úgy, hogy az offenseünk csinált 500 yardot (400 pass, 100 rush) és 4-5 turnovert a viks endzoneja elott 5-10 yardokra...
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 14 éve
Anno a wj-ben nem heti 3 hanem heti 2 edzés volt. És a vikings nem tét meccs volt hanem barátságos (80:0-ra kaptunk ki), pár hétre rá a dragons ellen 40:20-ra szintén barátságos meccsen. Aztán ősszel a junior szezonban nyertünk egy magyar aranyat és egy osztrák bronz érmet a raiderst verve.Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.deacon75
több mint 14 éve
Igen, a probléma alapvetően ez. Az edzők hiába jelezték ezt a bírok felé a részükről semmi sem történt. És innentől kezdve ez érdekes kérdéseket vet fel a bírok szakmai felkészülésével kapcsolatban.Itt szerintem nem is ezzel ez egy dologgal volt a baj, hanem azzal,hogy ez több alkalommal is megtörtént és hiába jelezték ezt a bíróknak, ha jól értem.kisdaniAzt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
A junior alapból nagyon nehéz dolog, kevés ember, sokszor még túl fiatalok, általában gyenge alapanyag és nincsenek évek a képzésre, de játszani meg kéne velük, hogy ne hagyják abba.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/Kori
több mint 14 éve
igaz, igaz... nem is a csapatrol akartam véleményzeni... akkor ezerbocspersze h mindenki ott játszik ahol akar... csak itt jön a reklám ereje, és NEKEM nem tetszö reklám a másik fikázása -- > kedves csovika75
Crushers #12
több mint 14 éve
ezzel semmi gond, de miért nem neki címzed a gondolataidat, miért az egész csapatnakgondolom amit leírtál az sem a crushers véleménye csak a tiéd
de hagyjuk ezt, úgyis mindenki ott játszik ahol akar
az meg, hogy melyik csapat milyen erős és milyenek az edzői eldönti az idő
minden évben van 3 (2 😊 ) osztályos bajnokság és junior szezon is, az ottani eredmények jeleznek egyfajta rangsort
de ettől függetlenül gyertek hozzánk !!!
és ezt mire alapozod?"Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulszjátszani"---> máshol ezek szerint nem?
mindenki ott játszik ahol akar
persze az se baj ha nálunk
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊cápa77
és csak ök gondolják komoylan 😊Ricsi56
"persze csak ha komolyan gondolod" --> más csapat nem gondolja komolyan?
erre alapozom. 😊
csábitani lehet persze, vannak remek marketing eszközök, mint pl sugallni h mások "kakik" az is lehet hatásos, de a másoknak nem tetszik. 😊
nem akartam annyira általánositani.. csak csovika75 tünt olyannak amiylennek irtamRicsi56

több mint 14 éve
és ezt mire alapozod?"Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulszjátszani"---> máshol ezek szerint nem?
mindenki ott játszik ahol akar
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )cápa77Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
NightBoY
"persze csak ha komolyan gondolod" --> más csapat nem gondolja komolyan?
erre alapozom. 😊
csábitani lehet persze, vannak remek marketing eszközök, mint pl sugallni h mások "kakik" az is lehet hatásos, de a másoknak nem tetszik. 😊
nem akartam annyira általánositani.. csak csovika75 tünt olyannak amiylennek irtam
Crushers #12
több mint 14 éve
és ezt mire alapozod?mindenki ott játszik ahol akar
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )
Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodcsovika75NightBoY

több mint 14 éve
Mindenki hülye egyedül ők helikopterekAranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodcsovika75NightBoY
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodNightBoYegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
és csak ök gondolják komoylan 😊
Crushers #12
több mint 14 éve
Aranyos vagy, gratulálokHurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4Ment PM.

több mint 14 éve
Itt szerintem nem is ezzel ez egy dologgal volt a baj, hanem azzal,hogy ez több alkalommal is megtörtént és hiába jelezték ezt a bíróknak, ha jól értem.Azt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
A junior alapból nagyon nehéz dolog, kevés ember, sokszor még túl fiatalok, általában gyenge alapanyag és nincsenek évek a képzésre, de játszani meg kéne velük, hogy ne hagyják abba.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/Kori
több mint 14 éve
magyarországon, a magyar csapatok ellen= magyar szinvonalon? .... simán 😊Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.deacon75
Crushers #12
több mint 14 éve
Azt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/

több mint 14 éve
Nem a kötekedés miatt de az erőnlétet nem kell tanítani 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.
több mint 14 éve
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodTehát máshol nem tanulhat meg játszani..... (nem a Hurricanes ellen szól)egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4
több mint 14 éve
Boti#63
69
kinek kell nyalni h megint lehessen lájkolni a hozzászólásokat ?😀
több mint 14 éve
egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4ennyire bejött a lábfogásos technika?
😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A linken található képen a pirossal jelzett bokafogás egy OL embertől nem szabálytalan?De.
Csak mert az egyik legjobbunk a 10-dik ilyentől megsérült.
https://picasaweb.google.com/114170869265172895288/KistesoBlogja?authkey=Gv1sRgCJegxNKTpPDQGA#5661482450499865330cápa77