Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem nincs itt semmi "titkolózás", jó példa erre thebeke aláírása is.kisdaniSzerintem se, ezért van idézőjelben.
Ráadásul figyelmetlen voltam, hiszen két aláírásból (free agent, Tigers #23) és a Wolves-Tigers kapcsán egy hozzászólásban említett nevekből (Selmser, Lakatos) tudhattam volna, hogy ott játszik a fél csapat (~11 fő).
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
ez a Nyíergyházi 2-s őőőő mi 😀 már döntőn is néztem ,de most néztem képeket és egy álltat 😀 én félnék tőle 😀Boti#63Egy eltitkolt amerikai focis kísérlet eredménye 😀 Amúgy Bóbis Szabi kedvenc játékosa 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
megfogadtam, hogy a hét hátralevő részében nagyon kedves leszek a világgal 😊Milyen kis visszafogott voltál 😊ZordddZala Predators- Tata Mustangs szombat Tata 14:30csak nehogy mindig dicsérjünk 😊 pláne én 😊, de ez egy ritka nem szép plakát. nekünk is volt már megaratyi, ez 1 kicsit jobb annál, de ez "nem szép"Ricsi56
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/299439_284278228268162_100000579613882_1081604_640405838_n.jpgBoti#63
Crushers #12
több mint 13 éve
Milyen kis visszafogott voltál 😊Zala Predators- Tata Mustangs szombat Tata 14:30csak nehogy mindig dicsérjünk 😊 pláne én 😊, de ez egy ritka nem szép plakát. nekünk is volt már megaratyi, ez 1 kicsit jobb annál, de ez "nem szép"Ricsi56
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/299439_284278228268162_100000579613882_1081604_640405838_n.jpgBoti#63
több mint 13 éve
Boti#63
69
nem én csináltam 😀 facebook eseményről szedtem le 😉 nem is tudom kinek a műve 😀
több mint 13 éve
Zala Predators- Tata Mustangs szombat Tata 14:30csak nehogy mindig dicsérjünk 😊 pláne én 😊, de ez egy ritka nem szép plakát. nekünk is volt már megaratyi, ez 1 kicsit jobb annál, de ez "nem szép"
Crushers #12
több mint 13 éve
Szerintem nincs itt semmi "titkolózás", jó példa erre thebeke aláírása is.Én igaz nem láttam a Tigers-t, amióta néhány miskolci is ott van ,de a Jordan - Lakatos páros nagyon durva lehet. Szurkolok nekik a döntőbe, ha esetleg nem is nyernek remélem szoros mérkőzés lesz. 😉kisdaniÉn sem láttam. :mad: Pedig, ha tudom, hogy miskolciak forognak ott, Nyíregyre elmentem volna.
Mire ez a "titkolózás"?! (A Tigers honlapja meg kissé elavult, out of date, ahogy a müvvelt francia mondja.)Atari
több mint 13 éve
Boti#63
69
Zala Predators- Tata Mustangs szombat Tata 14:30http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/299439_284278228268162_100000579613882_1081604_640405838_n.jpg
több mint 13 éve
Én igaz nem láttam a Tigers-t, amióta néhány miskolci is ott van ,de a Jordan - Lakatos páros nagyon durva lehet. Szurkolok nekik a döntőbe, ha esetleg nem is nyernek remélem szoros mérkőzés lesz. 😉kisdaniÉn sem láttam. :mad: Pedig, ha tudom, hogy miskolciak forognak ott, Nyíregyre elmentem volna.
Mire ez a "titkolózás"?! (A Tigers honlapja meg kissé elavult, out of date, ahogy a müvvelt francia mondja.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Akiket érint, elküldték az edzői írásbeli vizsga eredményeket 😉
több mint 13 éve
Én igaz nem láttam a Tigers-t, amióta néhány miskolci is ott van ,de a Jordan - Lakatos páros nagyon durva lehet. Szurkolok nekik a döntőbe, ha esetleg nem is nyernek remélem szoros mérkőzés lesz. 😉
több mint 13 éve
ezek szerint mindig az ellen lett megblokkolva és rajta is csináltak tacklet? 😊
Crushers #12
több mint 13 éve
nyilván jobb ha teljesen elüt a 2 kombó,de itt abszolút nem zavart sztem senkit 😊 ott rendesen kijött a 2 mez közti színkülönbség 😉
több mint 13 éve
A periférikus látást zavarja egy kicsit a hasonló színárnyalat. A felső mezek hasonló színe pl az irányítónak gondot okozhat. Sajnos a fal mögött nem mindig látja a nadrágok színét. Azért találták ki minden sportban ezt a fehér - színes mezt, mert a gyors döntések miatt a lehető legrövidebbre kell fogni az azon való gondolkodás idejét, hogy most ugyan az én emberemnek passzolok vagy az ellenfélnek.
A fehér pólós megoldás a legjobb és a legolcsóbb.
több mint 13 éve
racsy
45
Szerintem nem volt gond vele. Kék mez ,fehér gatya vs.Fekete mez ,fekete gyatya.
több mint 13 éve
de azt hiszem most is el kell ütniük a mezszíneknekistvankovacsEl kell most is, ha két csapatnak egyforma színű a meze akkor a másik vagy kölcsön mezben játszik, esetleg beruház még egy garnitúrára, vagy megoldj, hogy nagy méretű pólóra ráfújja a számokat éz abban lép pályára. Mi utóbbit választottuk
több mint 13 éve
istvankovacs
53
de azt hiszem most is el kell ütniük a mezszíneknek
több mint 13 éve
istvankovacs
53
látva a tigers cowboys meccs képeit, felvetnék egy kérdést ami biztos volt már, de azért mégis megkérdem: mikor lesz bevezetve itthon, hogy a két csapatnak elütő színű mezben kell pályára lépnie? vagy inkább, az egyiknek fehér, a másiknak színes... ?Lecso4amikor a csapatok megengedhetik maguknak a két garnitúra mezt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
látva a tigers cowboys meccs képeit, felvetnék egy kérdést ami biztos volt már, de azért mégis megkérdem: mikor lesz bevezetve itthon, hogy a két csapatnak elütő színű mezben kell pályára lépnie? vagy inkább, az egyiknek fehér, a másiknak színes... ?
több mint 13 éve
Kori
1 169
A csapatvezetők nézzenek e-mailt, okt 21-ig eldönthetnek pár dolgot, ne szalasszák el a soha vissza nem térő lehetőséget. 😛
több mint 13 éve
zsolti_23
66
Zorddd!nem Pécs Pannon Bulls hanem Pannon Bulls!
Nem is vagyunk öregek!😊
több mint 13 éve
Pécs Pannonbulls (öregek 😊 ), Giants, Szekszárd, Gringoldenfox.azt tudjuk, hogy nagyságrendileg melyik csapatok várhatóak az eseményre?shawnkaÜdv. Jól hallottam a vasárnap esti sporttv-s közvetítésen, hogy lesz Kozármislenyben arénafoci most szombaton?29-én lesz.Zorddd
Előre is köszi. 😊e.fruhvirth
több mint 13 éve
azt tudjuk, hogy nagyságrendileg melyik csapatok várhatóak az eseményre?Üdv. Jól hallottam a vasárnap esti sporttv-s közvetítésen, hogy lesz Kozármislenyben arénafoci most szombaton?29-én lesz.Zorddd
több mint 13 éve
Üdv. Jól hallottam a vasárnap esti sporttv-s közvetítésen, hogy lesz Kozármislenyben arénafoci most szombaton?29-én lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv. Jól hallottam a vasárnap esti sporttv-s közvetítésen, hogy lesz Kozármislenyben arénafoci most szombaton?Előre is köszi. 😊