Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy bevallom vigyázni akartam drága Bóbis haver testi épségére az endzone-tól kb 10 yardra(rem érthető 😊 )Hihető...😀
Pacman
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Amúgy bevallom vigyázni akartam drága Bóbis haver testi épségére az endzone-tól kb 10 yardra(rem érthető 😊 )Csak ugye odamentem a sporihoz azt rám lő egy ilyet hogy nm kötelező jah mondom akkor azonnal kikapom én is az enyémet...😊
A döme meg az én kis kézikönyvem mert én csk vagyok azt ő mondja a tuti én meg szólok,de ez azért szokott lenni mert néha van olyan hogy odamegyek a biro hoz azt ijet szol ezt benéztuk...LOL
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Eltekintve a rögtön megjelent személyeskedéstől, általánosságban beszélve, engem is érdekelne R2D2 vagy mi kérdése mélyén lévő célzat, hogy a sporiknak miért beszélhet, magyarázhat egy játékos a mérkőzés folyamán, akár többször is. Ezt a jelenséget már többször láttam mint néző mérkőzéseken, de ha jól tévedek akkor csak a csapatkapitányok szólíthatnák meg nagy tisztelettel a bírói kar éppen a pályán lévő tagjait. De inkább talán csak a vezető bírót.Ebben semmi személyeskedés nem volt. Én most találkoztam először ilyen szituációval, ezért kérdeztem meg. Igen, akkor is megkérdeztem volna, ha Pacman a kérdéses játékos-spori.
Egyébként tényleg tök jó, hogy egyre több bíró van, de sztem az a játékos aki bíró is egyben az legyen szíves döntse el a mérkőzés előtt, hogy melyik lesz, játékos vagy bíró. Ha játékos akkor játsszon, ha bíró akkor fújjon. Ön dönt, játszik vagy vezet. Szerintem.Ferron
Döme, PM ment.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
fogvédővel ugyan ez a helyzet... főleg elkapók és irányítók széles körében előforduló "trend" hogy jobb a rácson.NAh nekem egy kérdésem volna egy főfőzebárhoz,mert a rebelsz meccsen mondtam a sporinak hogy az egyik embernek nicns térdvédője,azt ijenkor vagy sárga vagy timeot elvétel van nmtom pontosan...és ő mondta hogy az idei szezonban nm kötelező...a Döme meg mondta hogy igen,csak annyi a kikötés hogy egy centi vastagnak kell lennie most akkor hogyisvanez????Pacmantehát akkor fel akartad nyomni a srácot, hogy elvegyenek tölük egy TO-t vagy -5-10y-t? dejofej... (bár lehet h csak vigyázni akartál rá?)Ricsi56
szerkeszt:messzebbre nem látok el 😀 😀
több mint 13 éve
NAh nekem egy kérdésem volna egy főfőzebárhoz,mert a rebelsz meccsen mondtam a sporinak hogy az egyik embernek nicns térdvédője,azt ijenkor vagy sárga vagy timeot elvétel van nmtom pontosan...és ő mondta hogy az idei szezonban nm kötelező...a Döme meg mondta hogy igen,csak annyi a kikötés hogy egy centi vastagnak kell lennie most akkor hogyisvanez????Pacmantehát akkor fel akartad nyomni a srácot, hogy elvegyenek tölük egy TO-t vagy -5-10y-t? dejofej... (bár lehet h csak vigyázni akartál rá?)
Crushers #12
több mint 13 éve
A térdvédő kötelező felszerelés, pont!!Eltekintve a rögtön megjelent személyeskedéstől, általánosságban beszélve, engem is érdekelne R2D2 vagy mi kérdése mélyén lévő célzat, hogy a sporiknak miért beszélhet, magyarázhat egy játékos a mérkőzés folyamán, akár többször is. Ezt a jelenséget már többször láttam mint néző mérkőzéseken, de ha jól tévedek akkor csak a csapatkapitányok szólíthatnák meg nagy tisztelettel a bírói kar éppen a pályán lévő tagjait. De inkább talán csak a vezető bírót.Nekem csak egy kérdésem van: Döme játék közben miért is nem viselkedik egyszerű játékosként?Mert sajtkukac van a seggében,meg mert felettébb szabályosak vagytok..😊és azon a meccsen igen jók voltak a birok,és közben ő őket dícsérte...XDPacman
Asszem tán kétszer kellett rászólnia a sporinak, h öltözzön fel rendesen... A Rebels-es szurkolótábor is megtapsolta... Egyébként meg a videón látszik is, ahogy szinte minden play után "segíteni" próbál a zebráknak. Rám az ilyenért hajigálnák a zászlókat...e53m62
Egyébként tényleg tök jó, hogy egyre több bíró van, de sztem az a játékos aki bíró is egyben az legyen szíves döntse el a mérkőzés előtt, hogy melyik lesz, játékos vagy bíró. Ha játékos akkor játsszon, ha bíró akkor fújjon. Ön dönt, játszik vagy vezet. Szerintem.Ferron
A pályán csak a csapatkapitányok beszélnek a játékvezetőkkel, ezt idén szigorúan vesszük!!
A Döme nemtudom csk vagy sem ,de ha tőlem kérdezett valamit azt kultúráltan adta elő.
Ez általánosságban igaz hogyha vki normális hangnemben kérdez( tudom mert sok olyan embert ismerek aki a pályán állat módon viselkedik, adrenalin stb és ahogy vége a meccsnek újra kultúrált ember lesz belőle 😊 ) annak válaszolni fognak a sporik!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Hát ennek sok köze volt a térdvédő témához - amúgy másfél centi vastagnak kell lennie Bencu. 😊a Döme meg mondta hogy igen,csak annyi a kikötés hogy egy centi vastagnak kell lennie most akkor hogyisvanez????PacmanNekem csak egy kérdésem van: Döme játék közben miért is nem viselkedik egyszerű játékosként?
Asszem tán kétszer kellett rászólnia a sporinak, h öltözzön fel rendesen... A Rebels-es szurkolótábor is megtapsolta... Egyébként meg a videón látszik is, ahogy szinte minden play után "segíteni" próbál a zebráknak. Rám az ilyenért hajigálnák a zászlókat...e53m62
Most nem azt mondom hogy nincs igazad Iván, mert van abban valami amit mondasz, de pont a Rebels meccs után találkoztunk is, nyugodtan elmondhattad volna ezt az aggályodat személyesen is. Vagy PM-ben itt, ez így nem túl elegáns.
több mint 13 éve
Ferron
72
Eltekintve a rögtön megjelent személyeskedéstől, általánosságban beszélve, engem is érdekelne R2D2 vagy mi kérdése mélyén lévő célzat, hogy a sporiknak miért beszélhet, magyarázhat egy játékos a mérkőzés folyamán, akár többször is. Ezt a jelenséget már többször láttam mint néző mérkőzéseken, de ha jól tévedek akkor csak a csapatkapitányok szólíthatnák meg nagy tisztelettel a bírói kar éppen a pályán lévő tagjait. De inkább talán csak a vezető bírót.Nekem csak egy kérdésem van: Döme játék közben miért is nem viselkedik egyszerű játékosként?Mert sajtkukac van a seggében,meg mert felettébb szabályosak vagytok..😊és azon a meccsen igen jók voltak a birok,és közben ő őket dícsérte...XDPacman
Egyébként tényleg tök jó, hogy egyre több bíró van, de sztem az a játékos aki bíró is egyben az legyen szíves döntse el a mérkőzés előtt, hogy melyik lesz, játékos vagy bíró. Ha játékos akkor játsszon, ha bíró akkor fújjon. Ön dönt, játszik vagy vezet. Szerintem.
több mint 13 éve
Nekem csak egy kérdésem van: Döme játék közben miért is nem viselkedik egyszerű játékosként?Mert sajtkukac van a seggében,meg mert felettébb szabályosak vagytok..😊és azon a meccsen igen jók voltak a birok,és közben ő őket dícsérte...XD
több mint 13 éve
a Döme meg mondta hogy igen,csak annyi a kikötés hogy egy centi vastagnak kell lennie most akkor hogyisvanez????PacmanNekem csak egy kérdésem van: Döme játék közben miért is nem viselkedik egyszerű játékosként?
Asszem tán kétszer kellett rászólnia a sporinak, h öltözzön fel rendesen... A Rebels-es szurkolótábor is megtapsolta... Egyébként meg a videón látszik is, ahogy szinte minden play után "segíteni" próbál a zebráknak. Rám az ilyenért hajigálnák a zászlókat...
több mint 13 éve
NAh nekem egy kérdésem volna egy főfőzebárhoz,mert a rebelsz meccsen mondtam a sporinak hogy az egyik embernek nicns térdvédője,azt ijenkor vagy sárga vagy timeot elvétel van nmtom pontosan...és ő mondta hogy az idei szezonban nm kötelező...a Döme meg mondta hogy igen,csak annyi a kikötés hogy egy centi vastagnak kell lennie most akkor hogyisvanez????
több mint 13 éve
Kalo
137
😀 😀 😀 Köszöntem, csak még nem élt a mikrofonom, utána kapcsolta rá a hangot 😀másodszorra is jó volt , legközelebb azért az elején köszöntsd a hallgatókat 😊MarkMcAuleyTHXCsatolom a linket, ide tettük fel a hangfelvételt a beszélgetésről:
Francesco
http://www.budapestcowboys.com/content/?dl_id=236
Lesz ez még jobb is, meg kell szoknom a rádiós kereteket nekem is, de észrevételeket, kritikákat nyugodtan küldjetek.
Ha esetleg téma-javaslatotok lenne, azt is szívesen fogadom.Kalo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
másodszorra is jó volt , legközelebb azért az elején köszöntsd a hallgatókat 😊THXCsatolom a linket, ide tettük fel a hangfelvételt a beszélgetésről:
Beszéltem velük, holnap megnézik, hogy ki tudják-e valahogy írni nekem. Ha meg tudják csinálni, akkor feldobom valahova.KaloFrancesco
Lesz ez még jobb is, meg kell szoknom a rádiós kereteket nekem is, de észrevételeket, kritikákat nyugodtan küldjetek.
Ha esetleg téma-javaslatotok lenne, azt is szívesen fogadom.Kalo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom egyébként, hogy miért a kapott pont az első döntő szempont az azonos nyert/vesztett meccsek száma után.... ez teljesen logikátlan, buta döntés.Teljesen egyetértek.
És nem hiszem, hogy az osztrákoknál így lenne. Szerintem ez egy kurvanagy baki és véletlenül lett felcserélve a pontaránnyal.deacon75
Pont a támadó játékot kell támogatni.
Bár az alapvető probléma, hogy nem játszik mindenki mindenkivel.
És ez behozza mindenképp a szerencse faktort.
De talán a helyezés számításának mostani módja, a legszerencsétlenebbül sikerült.
De azért azt hiszem nektek ez teljesen mindegy (nektek e miatt a hiba miatt nem kell utaznotok és úgyis ti lesztek a bajnokok 😀)
több mint 13 éve
Kalo
137
THXCsatolom a linket, ide tettük fel a hangfelvételt a beszélgetésről:
Beszéltem velük, holnap megnézik, hogy ki tudják-e valahogy írni nekem. Ha meg tudják csinálni, akkor feldobom valahova.KaloFrancesco
Ha esetleg téma-javaslatotok lenne, azt is szívesen fogadom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hoppá, értem, elnézést, igazad vanSzerintem meg éppen Te nem érted!Pont a max 35 pont az amivel ütközik a kevesebb kapott pont elve, hiszen, ha valami fontosról döntene -mondjuk kiesésről- egy meccs és valaki tegyük fel 45-0-ra áll éppen a meccsen, akkor egyszerűen nem küldi többet fel az offense csapat kezdőit, mivel ha visznek pontot, akkor rögtön annyival ugrik meg a kapott pontjaik száma, amenyit ők is vittek, tehát a vitt pontjaik számával nő a kapott pontjaik száma is... ami egy röhej.logikád sajnos hibás. nem kap az ellenfél pontot, ha te csinálsz, hanem egyszerűen a 35 különbség felett vitt pontotkat már nem számítják. fent hagyhatod a kezdő offense-t, azzal nem szivatod magad. inkább a kezdő defense-t nem hozhatod le, mert a kapott pontok számítanak, így minél kevesebb pontot szabad kapni. egy 100:0 illetve egy 35:0 meccs pont ugyannyit ér, a 100:0-ból nem lesz 100:65, hogy 35 legyen közte. sajnálom, hogy ezt el kellett magyaráznomBálint #15
Szerencsére ez minket (Rebels) sem érint ebben a formában, de a baki az baki.deacon75
Ha vesztésre állsz 45:0-ra akkor a jóváírt erdmény 35:0 tehát 35 pontot kapsz tulajdonképpen csak, de ha viszel egy TD-t akkor már 42 pontot fogsz kapni a végén a tabellán nem 35-öt és ezzel hátrébb kerülhetsz a rangsorban.
Ergo, ha biztos hogy több mint 35 pontot fog kapni a csapatod, akkor ne vigyél pontot és "csak" 35 pontot fogsz kapni mégha 100-at is kaptál
Az a baj, hogy mindneki offense szempontból nézi a dolgot nem a versenykiírás okozta problémát, hogy a védelmek csatája van idén, ki kap kevesebb pontot! A vesztésre álló csapatnak nem mindegy hány pontot írnak majd jóváSzentiRebel_#18
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez PR-es dolog most megfogott...A legjobb 4 csapatból következő évben mindenkinek játszania kellene 2-vel.
Ez jó!
10 csapattal nézve ezt: 6 csapat 2 meccsel az 12 meccs. 4 felé osztva az 3, plusz ugye a legjobb 4-nek is kell játszania a másik 3-ból 2-vel. Az 5 (és kell még 1 meccs a "régióból" a top 4-nek) A többi csapat pedig megint csak a közeli csapatokkal játszik. Ez elég hibrid lenne.
Ez nem rossz kezdeményezés...
Teszem, hozzá, h nekem a mostani lebonyolítási rendszer is sokkal jobban tetszik mint a korábbiak, de vannak benne egyenlőtlenségek...
1-2 éven belül remélem kijön valami állandó kiírás, állandó divízió létszámokkal és fel illetve lejutási rendszerrel.
több mint 13 éve
Ahány csapat annyi féle szabály értelmezés, pedig annyira világos, hogy mi van odaírva!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi Szenti.logikád sajnos hibás. nem kap az ellenfél pontot, ha te csinálsz, hanem egyszerűen a 35 különbség felett vitt pontotkat már nem számítják. fent hagyhatod a kezdő offense-t, azzal nem szivatod magad. inkább a kezdő defense-t nem hozhatod le, mert a kapott pontok számítanak, így minél kevesebb pontot szabad kapni. egy 100:0 illetve egy 35:0 meccs pont ugyannyit ér, a 100:0-ból nem lesz 100:65, hogy 35 legyen közte. sajnálom, hogy ezt el kellett magyaráznomBálint #15Bár nem látok bele a döntéshozók fejébe, de lehet, hogy azért a kevesebb pontot preferálták, mert a versenykiírás egy másik szabálya szerint ugyebár a max különbség is szabályozva van, azaz a tabellán szereplő vitt pontok és különbségek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak.FrancescoPont a max 35 pont az amivel ütközik a kevesebb kapott pont elve, hiszen, ha valami fontosról döntene -mondjuk kiesésről- egy meccs és valaki tegyük fel 45-0-ra áll éppen a meccsen, akkor egyszerűen nem küldi többet fel az offense csapat kezdőit, mivel ha visznek pontot, akkor rögtön annyival ugrik meg a kapott pontjaik száma, amenyit ők is vittek, tehát a vitt pontjaik számával nő a kapott pontjaik száma is... ami egy röhej.
Szerencsére ez minket (Rebels) sem érint ebben a formában, de a baki az baki.deacon75
Beszarok ezen a fölényeskedésen.
több mint 13 éve
Szerintem meg éppen Te nem érted!logikád sajnos hibás. nem kap az ellenfél pontot, ha te csinálsz, hanem egyszerűen a 35 különbség felett vitt pontotkat már nem számítják. fent hagyhatod a kezdő offense-t, azzal nem szivatod magad. inkább a kezdő defense-t nem hozhatod le, mert a kapott pontok számítanak, így minél kevesebb pontot szabad kapni. egy 100:0 illetve egy 35:0 meccs pont ugyannyit ér, a 100:0-ból nem lesz 100:65, hogy 35 legyen közte. sajnálom, hogy ezt el kellett magyaráznomBálint #15Bár nem látok bele a döntéshozók fejébe, de lehet, hogy azért a kevesebb pontot preferálták, mert a versenykiírás egy másik szabálya szerint ugyebár a max különbség is szabályozva van, azaz a tabellán szereplő vitt pontok és különbségek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak.FrancescoPont a max 35 pont az amivel ütközik a kevesebb kapott pont elve, hiszen, ha valami fontosról döntene -mondjuk kiesésről- egy meccs és valaki tegyük fel 45-0-ra áll éppen a meccsen, akkor egyszerűen nem küldi többet fel az offense csapat kezdőit, mivel ha visznek pontot, akkor rögtön annyival ugrik meg a kapott pontjaik száma, amenyit ők is vittek, tehát a vitt pontjaik számával nő a kapott pontjaik száma is... ami egy röhej.
Ha vesztésre állsz 45:0-ra akkor a jóváírt erdmény 35:0 tehát 35 pontot kapsz tulajdonképpen csak, de ha viszel egy TD-t akkor már 42 pontot fogsz kapni a végén a tabellán nem 35-öt és ezzel hátrébb kerülhetsz a rangsorban.
Ergo, ha biztos hogy több mint 35 pontot fog kapni a csapatod, akkor ne vigyél pontot és "csak" 35 pontot fogsz kapni mégha 100-at is kaptál
Az a baj, hogy mindneki offense szempontból nézi a dolgot nem a versenykiírás okozta problémát, hogy a védelmek csatája van idén, ki kap kevesebb pontot! A vesztésre álló csapatnak nem mindegy hány pontot írnak majd jóvá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
logikád sajnos hibás. nem kap az ellenfél pontot, ha te csinálsz, hanem egyszerűen a 35 különbség felett vitt pontotkat már nem számítják. fent hagyhatod a kezdő offense-t, azzal nem szivatod magad. inkább a kezdő defense-t nem hozhatod le, mert a kapott pontok számítanak, így minél kevesebb pontot szabad kapni. egy 100:0 illetve egy 35:0 meccs pont ugyannyit ér, a 100:0-ból nem lesz 100:65, hogy 35 legyen közte. sajnálom, hogy ezt el kellett magyaráznomBár nem látok bele a döntéshozók fejébe, de lehet, hogy azért a kevesebb pontot preferálták, mert a versenykiírás egy másik szabálya szerint ugyebár a max különbség is szabályozva van, azaz a tabellán szereplő vitt pontok és különbségek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak.FrancescoPont a max 35 pont az amivel ütközik a kevesebb kapott pont elve, hiszen, ha valami fontosról döntene -mondjuk kiesésről- egy meccs és valaki tegyük fel 45-0-ra áll éppen a meccsen, akkor egyszerűen nem küldi többet fel az offense csapat kezdőit, mivel ha visznek pontot, akkor rögtön annyival ugrik meg a kapott pontjaik száma, amenyit ők is vittek, tehát a vitt pontjaik számával nő a kapott pontjaik száma is... ami egy röhej.
több mint 13 éve
Talán egy előző évi bajnoki végeredményen alapuló Power Ranking javíthatna azon, hogy mindenki minden kalapból kapjon, ne legyen aki simán a balra kettőt, jobbra hármat figurából bekaphassa a 4 legerősebbet.GátwéderSzerintem ez egy jó ötlet, amint kiderül, hogy melyik csapatok melyik divízióba neveztek és hányan indulnak, neki is lehet állni megcsinálni, január közepe-vége felé meg is lehet a versenynaptár.
ami talán probléma lehet:
- a power ranking valódisága
- nem biztos, hogy területi alapra kijönne, az pedig eléggé megdobná a csapatok költségeit... Ahogy én látom, ez sajnos olyan probléma, ami nem egy év alatt fog megoldódni 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én mondjuk támogattam volna, meg most is támogatnám, hogy a "kamu-új" csapatoknak (mint a Rebels volt, vagy most a Hurricanes) csupán adminisztrációs okokból ne kelljen a legalsó osztályban indulniZordddAsszem ezzel vagyunk így egy páran 😀
több mint 13 éve
Én mondjuk támogattam volna, meg most is támogatnám, hogy a "kamu-új" csapatoknak (mint a Rebels volt, vagy most a Hurricanes) csupán adminisztrációs okokból ne kelljen a legalsó osztályban indulni, mert alapvető igazságtalanságokhoz vezet. Ha annyi mindent meg lehet változtatni egy tollvonással, ilyen esetben miért nem lehet kivételt tenni?Mindaddig amig nem teljes kört játszanak a csapatok, addig "igazságtalanság" lesz. A simán területi alapon szétválasztott mezőny ugyanezt szülheti.Ezzel kapcs nálunk is mókás, hogy a kiírás azzal hálálja meg, hogy dupla annyi pontot vittünk a Hurricanes ellen, mint a magyar mezőnyből bárki, hogy 12 ponttal sz@rabb helyzetben vagyunk, mint akit 0-ra vertek... Köszi.ZahóIgen, elég visszás a dolog.
Most elgondolkodtam, és lehet, hogy az én tudatom túl szűkös, de igazán jó megoldás nem jutott eszembe. Mert ha a pontkülönbségeket vesszük alapul, akkor azok a csapatok akik jatszanak egy esetleg jóval erősebb csapat ellen (tavaly Rebels, idén a Hurricanes), azok jókora hátrányban vannak azokkal szemben, akik nem játszanak. Igazán igazságos akkor lenne, ha mindenki játszana mindenkivel és akkor egyelőek az esélyek. Viszont ezzel meg olyan hosszúra nyúlna a bajnokság... Talán ketté lehetne bontani a mezőnyt (akár területileg) és akkor a konferencián belül játszik mindenki mindenkivel - de itt is előfordulhatnak igazságtalanságok és mondjuk az erősebb konferenciából valaki nem jutna rájátászsba, és egy jóval gynegébb csapat pedig a túloldalról igen...
Szóval azért ez nem könnyű probléma szerintem - de mondom, lehet, hogy én vagyok beszűkülve 😊Francesco
Talán egy előző évi bajnoki végeredményen alapuló Power Ranking javíthatna azon, hogy mindenki minden kalapból kapjon, ne legyen aki simán a balra kettőt, jobbra hármat figurából bekaphassa a 4 legerősebbet.Gátwéder
több mint 13 éve
Gátwéder
52
Mindaddig amig nem teljes kört játszanak a csapatok, addig "igazságtalanság" lesz. A simán területi alapon szétválasztott mezőny ugyanezt szülheti.Ezzel kapcs nálunk is mókás, hogy a kiírás azzal hálálja meg, hogy dupla annyi pontot vittünk a Hurricanes ellen, mint a magyar mezőnyből bárki, hogy 12 ponttal sz@rabb helyzetben vagyunk, mint akit 0-ra vertek... Köszi.ZahóIgen, elég visszás a dolog.
Most elgondolkodtam, és lehet, hogy az én tudatom túl szűkös, de igazán jó megoldás nem jutott eszembe. Mert ha a pontkülönbségeket vesszük alapul, akkor azok a csapatok akik jatszanak egy esetleg jóval erősebb csapat ellen (tavaly Rebels, idén a Hurricanes), azok jókora hátrányban vannak azokkal szemben, akik nem játszanak. Igazán igazságos akkor lenne, ha mindenki játszana mindenkivel és akkor egyelőek az esélyek. Viszont ezzel meg olyan hosszúra nyúlna a bajnokság... Talán ketté lehetne bontani a mezőnyt (akár területileg) és akkor a konferencián belül játszik mindenki mindenkivel - de itt is előfordulhatnak igazságtalanságok és mondjuk az erősebb konferenciából valaki nem jutna rájátászsba, és egy jóval gynegébb csapat pedig a túloldalról igen...
Szóval azért ez nem könnyű probléma szerintem - de mondom, lehet, hogy én vagyok beszűkülve 😊Francesco
Talán egy előző évi bajnoki végeredményen alapuló Power Ranking javíthatna azon, hogy mindenki minden kalapból kapjon, ne legyen aki simán a balra kettőt, jobbra hármat figurából bekaphassa a 4 legerősebbet.