NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Boda G csak a Gorillazban játszik, szóval ez nem nagy szám! 😊A West Gate meg már régóta létezik mint az összefogás neve, ezt nem itt a fórumon adták neki, csak párhuzamba állították a Watergate botránnyal. Csak hogy ne félinformációkból ítéljünk!
Akkor eddig Hurricanes, Wolves és a Wolverines indítana 11 fős juniort. Más esetleg? Cowboys? Miskolc? Dunaújváros? Győr? esetleg West Gate juniors?
Ha az előbbiekből 3 indítana, akkor már meg is lenne a szükséges hat csapat. De jó lenne...
több mint 13 éve
esetleg csak annyi h ö aztán az ég világon sehol máshol nem játszik! esetleg PS-en 😀van különbség? 😊FarkyGorillaz titans 15-9Boda úr a Dunaújváros Gorillaz Játékosa, nem a Győr Sharks-é 😊Atesz092
a shakrxosok ha jól hallotam nm voltak ott helyette a Boda úr volt a gorillaz nose-a...XDPacman
Crushers #12
több mint 13 éve
van különbség? 😊Gorillaz titans 15-9Boda úr a Dunaújváros Gorillaz Játékosa, nem a Győr Sharks-é 😊Atesz092
a shakrxosok ha jól hallotam nm voltak ott helyette a Boda úr volt a gorillaz nose-a...XDPacman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gorillaz titans 15-9Boda úr a Dunaújváros Gorillaz Játékosa, nem a Győr Sharks-é 😊
több mint 13 éve
istvankovacs
53
mi isKérdésem az lenne, hogy mely csapatok tudnak kiállítani 11 fős juniort?Brucemi biztosanmaximilien
több mint 13 éve
Kérdésem az lenne, hogy mely csapatok tudnak kiállítani 11 fős juniort?Brucemi biztosan
több mint 13 éve
Gorillaz titans 15-9a shakrxosok ha jól hallotam nm voltak ott helyette a Boda úr volt a gorillaz nose-a...XD
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Én ott leszek 😊akk majd 11-n megmutatom? 😊Ricsi56jaja... ezt vágom én, járok ide eleget, csak furcsáltam (nem érettem) h ez miért hír.én még nem, nekem új volt 😊Zorddd
láttatok már ilyet páran!Ricsi56
több mint 13 éve
akk majd 11-n megmutatom? 😊én még nem, nekem új volt 😊Zordddnéhányan itt a fórumon West gate-nek nevezték el a Sharks-Crushers-Gorillaz triót, illetve az egész szituációt. West, mint nyugati csapatok, és gate, mint kvázi 'botrány' (Watergate nyomán, mint a Monica-gate ).Zordddjaja... ezt vágom én, járok ide eleget, csak furcsáltam (nem érettem) h ez miért hír.
Crushers #12
több mint 13 éve
http://sharks.hu/index.php/component/content/article/9-sharks/144-mi-az-west-gate-.htmlén még nem, nekem új volt 😊Zordddnéhányan itt a fórumon West gate-nek nevezték el a Sharks-Crushers-Gorillaz triót, illetve az egész szituációt. West, mint nyugati csapatok, és gate, mint kvázi 'botrány' (Watergate nyomán, mint a Monica-gate ).Zordddjaja... ezt vágom én, járok ide eleget, csak furcsáltam (nem érettem) h ez miért hír.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én még nem, nekem új volt 😊jaja... ezt vágom én, járok ide eleget, csak furcsáltam (nem érettem) h ez miért hír.?? és? mi az extra?Ricsi56néhányan itt a fórumon West gate-nek nevezték el a Sharks-Crushers-Gorillaz triót, illetve az egész szituációt. West, mint nyugati csapatok, és gate, mint kvázi 'botrány' (Watergate nyomán, mint a Monica-gate ).Zorddd
több mint 13 éve
jaja... ezt vágom én, járok ide eleget, csak furcsáltam (nem érettem) h ez miért hír.?? és? mi az extra?Ricsi56néhányan itt a fórumon West gate-nek nevezték el a Sharks-Crushers-Gorillaz triót, illetve az egész szituációt. West, mint nyugati csapatok, és gate, mint kvázi 'botrány' (Watergate nyomán, mint a Monica-gate ).Zorddd
láttatok már ilyet páran!
Crushers #12
több mint 13 éve
tudu28
152
Csak már mind a 3 csapat lejátszott nem 1 meccset az új logókkal, ezért nem értette Ricsi és én se, h most mire föl ez a kép.
több mint 13 éve
istvankovacs
53
15-9 a gorillaznak, ha jól hallottam
több mint 13 éve
?? és? mi az extra?Ricsi56néhányan itt a fórumon West gate-nek nevezték el a Sharks-Crushers-Gorillaz triót, illetve az egész szituációt. West, mint nyugati csapatok, és gate, mint kvázi 'botrány' (Watergate nyomán, mint a Monica-gate ).
több mint 13 éve
Ferron
72
Semmi közölte a régi-új csapat(ok) új logóját. Érdekes, hogy régen mindenki tiltakozott a csapatok beolvasztása ellen (Black knighst-St. giants, firebirds-titans) de itt most épp 3 csapatot olvasztanak össze?
több mint 13 éve
kola64
26
Gorillaz mecsröl tud valaki valamit?
több mint 13 éve
rebels-predators a félidőben 28-0Hát így hogy lesz meg kisdani söre? 😀
hurricanes-dragons2 5 perccel a félidő vége előtt 37-7Zorddd
több mint 13 éve
rebels-predators a félidőben 28-0hurricanes-dragons2 5 perccel a félidő vége előtt 37-7
több mint 13 éve
muszáj mindig beidézni a képet? 😀
több mint 13 éve
már csak egy pontos időpont kellene/kellett volna15:00Mindenkit szeretettel várunk.Bálint #15
cápa77
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
már csak egy pontos időpont kellene/kellett volnaMindenkit szeretettel várunk.
cápa77