NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Harminch37
103
szerintem a szövetségnek meg sem fordult még a fejében, hogy a komoly képzésben rejlenek lehetőségek! az a baj, hogy a mostani 'edző-képzés' egy vicc, attól, hogy elvégzed, egy kicsit sem fogsz jobban érteni ehhez a játékhoz, persze ez nem véletlen, komolytalan, vak vezet világtalant... ...sikerült részt vennem 2 éve nyáron egy szuper edzőtáborban, a szövetség szervezte, és ott vizsgáztak a 'friss edzők', jó buli volt, de nem emlékszem, hogy tanultam-e valami újat, és nem azért, mert én vagyok az úristen, hanem mert valószínűleg a képzés alatt se tanult senki semmit, amit aztán profi módon tovább tudott volna adni!Clinic és meg van oldva a vidéki edzők képzése is.Ahhoz, hogy konkrét képzésnek mondjuk a clinic rendszert, kb kellene ébente 10 clinic. Sajna erre nem látok lehetőséget a közeljövőben.deacon75
Francesco
több mint 13 éve
kola64
26
Hát igen!Két nehéz mecs még hátra van!Alig várom már ,hogy a rebels deefense fallal összefussak élöben is!2 éve erre várok!Ez egy nagy feladat lesz!És egy jó felmérő!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Clinic és meg van oldva a vidéki edzők képzése is.Ahhoz, hogy konkrét képzésnek mondjuk a clinic rendszert, kb kellene ébente 10 clinic. Sajna erre nem látok lehetőséget a közeljövőben.
Francesco
több mint 13 éve
Másrészről hiába van egy csapatnak jó edzője, ha a játékosok nem tudják végrehajtani amit az edző kér tőlük / tanít nekik.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Tuti, hogy amerikából is lehet szerezni tehetségtelen edzőket, akik csak azzal próbálnak megélni hogy amerikaiak, aztán végülis nem nagyon tudnak sokat hozzátenni. Meg plusz ott van még az is, hogy egy amcsi edző nagyot bukhat azon, hogy itt Magyarországon nem ugyanaz a mentalitás mint náluk otthon. Aztán amiatt sem biztos hogy át tudja vinni az akaratát.BruceMásrészt viszont rá is ragaszthatja a mentalitást a csapatra. Nekünk az elmúlt három meccsünkön mindig hátrányból kellett felállni, és ez régebben nem biztos (=biztos hogy nem) hogy sikerült volna, ha nem úgy állunk hozzá, ahogy azt a coachtól láttuk.
több mint 13 éve
Így van, igazából a jó edző a jó kifejezés.Olyan edző kell, aki tud tanítani új dolgokat, akihez öröm odamenni edzésre, mert elmondja a miértre a dolgokat. Tudja, hogy melyik posztra kit akar tenni, tudja hogy mit akar játszatni, megvan az elképzelése és megvan az akarata ezt végigvinni. Tony ilyen és sztem ilyen Hildebrand edző is.
Tuti, hogy amerikából is lehet szerezni tehetségtelen edzőket, akik csak azzal próbálnak megélni hogy amerikaiak, aztán végülis nem nagyon tudnak sokat hozzátenni. Meg plusz ott van még az is, hogy egy amcsi edző nagyot bukhat azon, hogy itt Magyarországon nem ugyanaz a mentalitás mint náluk otthon. Aztán amiatt sem biztos hogy át tudja vinni az akaratát.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak az a baj, h a jó edzők többnyire Pesten vannak, ezért próbálnak a vidéki csapatok külföldi edzőt keresni, mert ők jók.(persze van kivétel)tudu28Clinic és meg van oldva a vidéki edzők képzése is.
Mindegy, azt próbáltam kifejteni, hogy attól még, hogy valaki amerikai, nem jelenti azt, hogy jó edző. Ott a football-lal vannak úgy, mint itt a soccerrel: mindenki baromira ért hozzá.
több mint 13 éve
tudu28
152
Csak az a baj, h a jó edzők többnyire Pesten vannak, ezért próbálnak a vidéki csapatok külföldi edzőt keresni, mert ők jók.(persze van kivétel)Nem hinném, h csak a 4 elkapós felállásról van szó. Én aki nem ismerem túl jól a Raptorst, azt látom, h a tavalyi div2 2. helyezet csapat most a div1 élmezőnyben van (bár a két legnehezebb mérkőzés még hátra van, ahol kicsi az esély a győzelemre).tudu28Oké, de én továbbra is azt mondom, hogy a mi szintünkön ehhez nem AMERIKAI edző kell, hanem JÓ edző kell. És minden bizonnyal Tony jó edző, mert így összerántotta a srácokat.Francesco
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, h csak a 4 elkapós felállásról van szó. Én aki nem ismerem túl jól a Raptorst, azt látom, h a tavalyi div2 2. helyezet csapat most a div1 élmezőnyben van (bár a két legnehezebb mérkőzés még hátra van, ahol kicsi az esély a győzelemre).tudu28Oké, de én továbbra is azt mondom, hogy a mi szintünkön ehhez nem AMERIKAI edző kell, hanem JÓ edző kell. És minden bizonnyal Tony jó edző, mert így összerántotta a srácokat.
több mint 13 éve
tudu28
152
Nem hinném, h csak a 4 elkapós felállásról van szó. Én aki nem ismerem túl jól a Raptorst, azt látom, h a tavalyi div2 2. helyezet csapat most a div1 élmezőnyben van (bár a két legnehezebb mérkőzés még hátra van, ahol kicsi az esély a győzelemre).Ami tetszett a folyamatos 4 elkapós felállás.Félreértés ne essék, nem Tony szakmai tudását vonom kétségbe, egy pillanatra sem. De ahhoz, hogy egy edző egy olyan felállást alkalmazzon, amit a többiek nem tudnak levédekezni, vagy hogy kihozza a játékosaiból a maximumot, nem kell amerikai edzőnek lenni. Egysszerűen jó edzőnek kell lennie. Ezért tartom kicsit túlzásnak az amerikai tudás túlhype-olását. Ha egy nagy tudású amerikai edző idejön, a tudásának, repertoárjának kb a 3%-át tudja itt megvalósítani hosszú-hosszú évekig.
Kevés olyan def van Magyarországon aki ezt hibák nélkül le tudja védekezni.barbárJW
De ismétlem, semmi bajom az amerikai edzőkkel, le a kalappal előttük, és tőlem lehet a junior válogatott vezetőedzője Tony, Le vagy akárki, de azt gondolom, hogy még jópár évig a magyar tudásszinthez elég elhivatott, jó edzőnek lenni, szakmai tudásszomjjal, jó kommunikációs és motivációs készséggel.Francesco
több mint 13 éve
DIV1: "Az alapszakaszban elért helyezés alapján kerülnek párosításra a csapatok 1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5. párosítással."Kérdés: Honnan az idézet?
DIV2: "Az elődöntőben az alapszakaszban elért helyezés alapján kerülnek párosításra a csapatok 1.-4., 2.-3. párosítással." És itt a 3-ik a div2 alapszakaszában jobb helyezést elért csapat a Wild Card győztesek közül.Tred
Mert a versenynaptárban nem ez van.
MAFSz: http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=8&catid=8
Div1: http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110119-2011.div1versenynaptar.pdf
Div2: http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110119-2011.div2versenynaptar.pdf
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jah, és az edzői bizottságnak folyamatosan clinic-eket kéne szerveznie, meghívni edzőket, akik előadást tartanak, akár amerikaiakat, akár sikeres európaiakat a környékről... Sokkal többet érne szerintem az itteni tudást fejleszteni, mint importálni a tudást. Egyelőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ami tetszett a folyamatos 4 elkapós felállás.Félreértés ne essék, nem Tony szakmai tudását vonom kétségbe, egy pillanatra sem. De ahhoz, hogy egy edző egy olyan felállást alkalmazzon, amit a többiek nem tudnak levédekezni, vagy hogy kihozza a játékosaiból a maximumot, nem kell amerikai edzőnek lenni. Egysszerűen jó edzőnek kell lennie. Ezért tartom kicsit túlzásnak az amerikai tudás túlhype-olását. Ha egy nagy tudású amerikai edző idejön, a tudásának, repertoárjának kb a 3%-át tudja itt megvalósítani hosszú-hosszú évekig.
Kevés olyan def van Magyarországon aki ezt hibák nélkül le tudja védekezni.barbárJW
De ismétlem, semmi bajom az amerikai edzőkkel, le a kalappal előttük, és tőlem lehet a junior válogatott vezetőedzője Tony, Le vagy akárki, de azt gondolom, hogy még jópár évig a magyar tudásszinthez elég elhivatott, jó edzőnek lenni, szakmai tudásszomjjal, jó kommunikációs és motivációs készséggel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ami tetszett a folyamatos 4 elkapós felállás.Kevés olyan def van Magyarországon aki ezt hibák nélkül le tudja védekezni.
Nekünk sem sikerült! 😀
Tonyt simán el tudnám képzelni a junior válogatott edzőjének!
több mint 13 éve
Igen Iván annyi lett az eredmény.Lájk.
Most előttünk a példa, hogy hogyan kellene ezt csinálni.
Remélem tudunk élni az eljövendő lehetőségekkel.barbárJW
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen Iván annyi lett az eredmény.Khmm, Raptors - Wolverines: 61 - 0Hatalmas grat a Raptorsnak!Miért, mit csináltak?Francesco
Ezek után mondja valaki, hogy nincs szükség amerikai edzőre!
Sok sikert a továbbiakban, basszatok oda a rájátszásba!barbárJW
Be kell lássam, tényleg kell az amerikai tudás. Nagyon. Mindenkinek.e53m62
Most előttünk a példa, hogy hogyan kellene ezt csinálni.
Remélem tudunk élni az eljövendő lehetőségekkel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Annyit csináltak csak, hogy játszották a játékukat, azt amit tudnak és győztek nagyon simán! Ezt hozta ki belőlük Tony és még sok potenciál van a csapatban véleményem szerint, tehát nem elrugaszkodott dolog volt ez a nemzetközi porond.Erre voltam kíváncsi, köszönöm.
Hajrá!Bruce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó de volt valami edzői turpisság vagy csak szimplán jobbak voltak?lejátszottak minket a pályáról... 😕Lecso4Hatalmas grat a Raptorsnak!Miért, mit csináltak?Francesco
több mint 13 éve
Annyit csináltak csak, hogy játszották a játékukat, azt amit tudnak és győztek nagyon simán! Ezt hozta ki belőlük Tony és még sok potenciál van a csapatban véleményem szerint, tehát nem elrugaszkodott dolog volt ez a nemzetközi porond. Hajrá!
több mint 13 éve
Khmm, Raptors - Wolverines: 61 - 0Hatalmas grat a Raptorsnak!Miért, mit csináltak?Francesco
Be kell lássam, tényleg kell az amerikai tudás. Nagyon. Mindenkinek.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lejátszottak minket a pályáról... 😕Hatalmas grat a Raptorsnak!Miért, mit csináltak?Francesco
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas grat a Raptorsnak!Miért, mit csináltak?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas grat a Raptorsnak!Ezek után mondja valaki, hogy nincs szükség amerikai edzőre!
Sok sikert a továbbiakban, basszatok oda a rájátszásba!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zahó #5 úgy néz ki bekapott egy komoly sérülést a vállán.Két másik játékosunk pedig egy egy térd sérülést. Jobbulást a sérülteknek mindkét oldalon.tibibáJobbulást Zahó! És persze a többi sérültnek is!
több mint 13 éve
tibibá
54
Ezt benéztem 😀