Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Húha, nagyon el van tévedve valaki ma 😛Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀BluemountainNe kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93
Szóval, nyilván nem ez érdekelt, de azért köszi 😉 😛Bluemountain
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 14 éve
Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainUhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez ütött 😀Akk lehet a Dombait várta QB-nak....Ricsi56Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 14 éve
Akk lehet a Dombait várta QB-nak....Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainUhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...
szösszi 😉 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Akkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉Bluemountain
szösszi 😉 😛Ricsi56
Szóval, nyilván nem ez érdekelt, de azért köszi 😉 😛
több mint 14 éve
Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainTitans - ZP: 21-7a végeAkkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93
a Bazsi irányÍt 11kutya76
szösszi 😉 😛
Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉Titans - ZP: 21-7a végeAkkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93
a Bazsi irányÍt 11kutya76
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyereidedeazonnal, büdöskölök!gyere ide fiamNightBoYNagyon jó arc ez a Tony! 😊Tony-ka nem iszik amúgy sose,,mesélték hogy mikor voltak vele szerbiában,akkopr még a sonkáról is levágta a zsiros részt...szal gondolhatod...amúgy meg a karate név az csak szegeden él(a szájkarate rövidítése)veszprémben a pápa él pápán az ocho...szal van egy valag...de ha valaki megtudja anyukám hogy hív annak fizetek egy sört...XD
És még mindig veretlen Magyarországon! 😊
Szereti e a pálinkát? 😀Bruce
jah Bruce,vagy Busy nmcsináltok megy utánra egy bográcsost???XDPacman
több mint 14 éve
gyere ide fiamNagyon jó arc ez a Tony! 😊Tony-ka nem iszik amúgy sose,,mesélték hogy mikor voltak vele szerbiában,akkopr még a sonkáról is levágta a zsiros részt...szal gondolhatod...amúgy meg a karate név az csak szegeden él(a szájkarate rövidítése)veszprémben a pápa él pápán az ocho...szal van egy valag...de ha valaki megtudja anyukám hogy hív annak fizetek egy sört...XD
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Hát majd felvetem az ötletet, de nem ígérem meg, mert már nem biztos hogy meg tudjuk szervezni, mert Busynak beindult már a szezon nagyon. Ő ennek a nagy szakija 😀Nagyon jó arc ez a Tony! 😊Tony-ka nem iszik amúgy sose,,mesélték hogy mikor voltak vele szerbiában,akkopr még a sonkáról is levágta a zsiros részt...szal gondolhatod...amúgy meg a karate név az csak szegeden él(a szájkarate rövidítése)veszprémben a pápa él pápán az ocho...szal van egy valag...de ha valaki megtudja anyukám hogy hív annak fizetek egy sört...XD
Anyukád meg nem tudom hogy hív, de biztos valami olyan néven, amire senki nem gondol, majd faterodat megkérdezem 😀 😀
több mint 14 éve
Nagyon jó arc ez a Tony! 😊Tony-ka nem iszik amúgy sose,,mesélték hogy mikor voltak vele szerbiában,akkopr még a sonkáról is levágta a zsiros részt...szal gondolhatod...amúgy meg a karate név az csak szegeden él(a szájkarate rövidítése)veszprémben a pápa él pápán az ocho...szal van egy valag...de ha valaki megtudja anyukám hogy hív annak fizetek egy sört...XD
jah Bruce,vagy Busy nmcsináltok megy utánra egy bográcsost???XD

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor elnézést kérek. nem követem figyelemmel a magyar focsit
több mint 14 éve
Kezdenek már itt összekeveredni a dolgok 😊mellesleg a Rebels elverte a Tigerst is, úgyhogy a Tigers nem veretlen...😀Harminch37az én szövegértési tapasztalataim szerintDe itt arra írja Atari, hogy a Miskolcot a Rebels is és a Tigers is legyőzte korábban, tehát nem lehet hibátlan! 😊Bruce
"eleddig két hibátlan" >> lehet más hibátlan csapat is
"eleddig a két hibátlan" >> jogos az észrevételed
szerintem...Lecso4
A cikkben csak két csapatról van szó és arról hogy mindketten hibátlanok! Erre írta Atari, hogy az nem számít akkor ezek szerint, hogy kikaptak a Rebelstől is és a Tigerstől is a miskolciak!
Nincs szó arról hogy kik a hibátlanok, mert amúgy akkor a Dunaújváros lett volna odaírva a Tigers helyett, de itt most a Steelers két vereségéről volt szó, amit a cikk írója figyelmen kívül hagyott. 😊
több mint 14 éve
mellesleg a Rebels elverte a Tigerst is, úgyhogy a Tigers nem veretlen...😀De itt arra írja Atari, hogy a Miskolcot a Rebels is és a Tigers is legyőzte korábban, tehát nem lehet hibátlan! 😊Bruce"Eleddig két hibátlan amerikai foci-csapat ütközött meg az MAFL Divízió 1-re keresztelt bajnokságában vasárnap délután Békéscsabán, ahová vendégként a miskolci csapat érkezett."az én szövegértési tapasztalataim szerint
Úgy is van! A Tigers, Rebels nem számít. 😉Atari
szerintem...Lecso4

több mint 14 éve
Mi szegediek 2009 ősze óta vagyunk a Raptorsban.Kicsit más, a Raptors tegnap benne volt a Sport7-ben az M1-n:Ez igen! Mióta játszol náluk?ce
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/Sport7.aspx
Kb. 39:30-tól indul a mi részünk.Döme
Bandi volt olyan is, hogy interceptiont csináltattak velem, de azt sajnos kivágták. Azért remélem ez is elég lesz az archívumba. 😉
több mint 14 éve
Nagyon jó arc ez a Tony! 😊És még mindig veretlen Magyarországon! 😊
Szereti e a pálinkát? 😀
több mint 14 éve
Kicsit más, a Raptors tegnap benne volt a Sport7-ben az M1-n:Döme igazán szépen teljesít a felvételen!
Előbb csípőre tett kézzel sétálgat, majd egy tankönyvekbe illő szabályos tackle-t nyom a receiveren. 😊

több mint 14 éve
tudu28
152
Kicsit más, a Raptors tegnap benne volt a Sport7-ben az M1-n:Szóval európai bajnokság a cél? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit más, a Raptors tegnap benne volt a Sport7-ben az M1-n:Ez igen! Mióta játszol náluk?
több mint 14 éve
Kicsit más, a Raptors tegnap benne volt a Sport7-ben az M1-n:http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/Sport7.aspx
Kb. 39:30-tól indul a mi részünk.
több mint 14 éve
Azt sem gondoltam volna, hogy 2-4-gyel is PO-ba lehetne jutni. Nem is kellenek hozzá túl extrém eredmények. :o
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Milyen szép becenevei vannak ennek a Bence gyereknek 😀 😀És igen, volt annyi büntetés abban a playben, h nem tudta és nem is látta az edzőnk, h hanyadik down van. Persze ez csak egy kifogás, mint ahogy Pacmannek is lesz egy amiért a harmadikban mindkét passzolt TD-t rajta vittük.e53m62Mondjuk tökmindegy, de most meg kell védenem a hülyegyereket, mert az egyik passzolt TD-nél Cover 3 volt, és a CB elbandukolt a zónájából, Karate csak menteni próbálta a menthetőt, az nem az ő sara volt.Döme
több mint 14 éve
És igen, volt annyi büntetés abban a playben, h nem tudta és nem is látta az edzőnk, h hanyadik down van. Persze ez csak egy kifogás, mint ahogy Pacmannek is lesz egy amiért a harmadikban mindkét passzolt TD-t rajta vittük.e53m62Mondjuk tökmindegy, de most meg kell védenem a hülyegyereket, mert az egyik passzolt TD-nél Cover 3 volt, és a CB elbandukolt a zónájából, Karate csak menteni próbálta a menthetőt, az nem az ő sara volt.
több mint 14 éve
Ja.De itt arra írja Atari, hogy a Miskolcot a Rebels is és a Tigers is legyőzte korábban, tehát nem lehet hibátlan! 😊Bruce"Eleddig két hibátlan amerikai foci-csapat ütközött meg az MAFL Divízió 1-re keresztelt bajnokságában vasárnap délután Békéscsabán, ahová vendégként a miskolci csapat érkezett."az én szövegértési tapasztalataim szerint
Úgy is van! A Tigers, Rebels nem számít. 😉Atari
szerintem...Lecso4
Vagy: "Eleddig, azaz vasárnap délutánig, Békéscsabán 2 hibátlan csapat ütközött (Raptors-Rebels), ám most a Miskolc jött."
Csak a Rebels elleni meccset elhalasztották. 😛
Nem lehet ilyen nagyvonalúan fogalmazni, mert helyezések múlhatnak egy vesszőn! 😊
"Itt?? ... Mindenki!"