NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Úgy látom, kimondva-kimondatlanul a szövetség egyetért azzal az elképzeléssel, miszerint a magyar foci jövője a regionális szintű összefogások, együttműködések. A külföldi megmérettetések az igazi fokmérői a csapatok játékerejének. Ezek az elvek viszik majd előre a tagságot (vagy legalább a hajlandóságot mutató élcsapatokat) tudásban, rutinban.Én tudnék rá mindkét nemből embert 😉
A szövetség döntései ezen elvek alapján születnek. (Figyeljük meg, hogy a szövetség jót akar!)
Így helyére kerülnek a dolgok.
A játéknapok csereberéje szükséghelyzet, mert a magyar menetrend (csapatok közkívánatára) hamar elkészült, hamarabb, mint a nemzetközi versenynaptár.
Lefele-felfele játszás pán-európai, interkontinentális jelleggel a rutinszerzést, formábahozást ill. teljesítmény-optimalizálást szolgálja.
Volt még:
- némi dorgálás, figyelmeztetés elszaladás, norórius nempisilés, MUD-hiány miatt (fontosember?);
- 0-20, miközben +35-ig mehet a játék (?);
- védelem preferálása (?).
Annyi érdekes történt már eddig is! Nem akarja valaki megírni majd?Atari
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
Úgy látom, kimondva-kimondatlanul a szövetség egyetért azzal az elképzeléssel, miszerint a magyar foci jövője a regionális szintű összefogások, együttműködések. A külföldi megmérettetések az igazi fokmérői a csapatok játékerejének. Ezek az elvek viszik majd előre a tagságot (vagy legalább a hajlandóságot mutató élcsapatokat) tudásban, rutinban.A szövetség döntései ezen elvek alapján születnek. (Figyeljük meg, hogy a szövetség jót akar!)
Így helyére kerülnek a dolgok.
A játéknapok csereberéje szükséghelyzet, mert a magyar menetrend (csapatok közkívánatára) hamar elkészült, hamarabb, mint a nemzetközi versenynaptár.
Lefele-felfele játszás pán-európai, interkontinentális jelleggel a rutinszerzést, formábahozást ill. teljesítmény-optimalizálást szolgálja.
Volt még:
- némi dorgálás, figyelmeztetés elszaladás, norórius nempisilés, MUD-hiány miatt (fontosember?);
- 0-20, miközben +35-ig mehet a játék (?);
- védelem preferálása (?).
Annyi érdekes történt már eddig is! Nem akarja valaki megírni majd?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
nem tévedek, mert nem. 😊 tudom a sztorit. de neked átfogalmazom:Mivel itt a fórumon nagyon szeretjük Orwellt, ezért átformálva az Állatfarm című szatirikus regényéből egy részt:
Gy-D-Sz által benyújtott többszöri, külső szemlélő számára furcsa halasztási kérelmek után egyoldalúan megszabott időpontban nem akarták lejátszani a mérkőzést
így megfelel?
Bálint #15vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!IdZ
Bálint #15
"Minden egyesület egyenlő, de vannak egyesületek, melyek egyenlőbbek."
Sajnos ebben sok a párhuzam 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tévedek, mert nem. 😊 tudom a sztorit. de neked átfogalmazom:Gy-D-Sz által benyújtott többszöri, külső szemlélő számára furcsa halasztási kérelmek után egyoldalúan megszabott időpontban nem akarták lejátszani a mérkőzést
így megfelel?
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!IdZ
. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76Bálint #15
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Foglalt volt az egyetlen szamitogep a megyeben! 😊 Ezzel csak az a baj, hogy a melyen tisztelt VB -ha erre hivatkozunk- ennek tutira utananezne. Nem ugy, mint az eredeti idopontban felhozott kifogas soran a palya foglaltsagat erinto kerdesnek...😕 Tudod: egyenloek, egyenlobbek...Mivel nincs tetszik gomb, akkor így:Tény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76
😊 😊 😊 😊 😊
😀 😀 😀 😀 😀IdZ
több mint 13 éve
IdZ
75
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!
Bálint #15Tény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76
több mint 13 éve
IdZ
75
Mivel nincs tetszik gomb, akkor így:. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
😊 😊 😊 😊 😊
😀 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszani. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
több mint 13 éve
. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
több mint 13 éve
"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy dolog, ami érdekes: "méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később? És vajon egy méltányossági kérelemhez mit kell igazolni?http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.FViktor93
Mindig azt hiszem, hogy nagyjából tisztában vagyok a szövetségi eljárásokkal (lévén, hogy valamennyire benne dolgozom én is), de mindig felmerül újabb és újabb kérdés. Izgalmas. Imádom 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=bOEp9N_AJgoMohi24Ez is jó lett! 😀
több mint 13 éve
(Mielőtt fölösleges flame lenne, megjegyzem, hogy ezt már kitárgyaltuk. Továbbra is 2 elmaradt meccse van a Gorillaznak.)http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.FViktor93
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Mohi24
99
http://www.youtube.com/watch?v=bOEp9N_AJgo
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
hát természetesen az irányítónak 😀 csak a Jászberény ellen a kopasz98 haverom irányított ,de azóta beszéltünk és mondta hogy most TE volt.Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainTitans - ZP: 21-7a végeAkkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93
a Bazsi irányÍt 11kutya76
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát tudod az úgy volt, hogy elromlott a gps 😕 😀Húha, nagyon el van tévedve valaki ma 😛ZordddAzt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀Bluemountain
De köszönöm kedvességed 😉
több mint 13 éve
Húha, nagyon el van tévedve valaki ma 😛Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀BluemountainNe kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93
Szóval, nyilván nem ez érdekelt, de azért köszi 😉 😛Bluemountain
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainUhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez ütött 😀Akk lehet a Dombait várta QB-nak....Ricsi56Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀
szösszi 😉 😛Ricsi56
több mint 13 éve
Akk lehet a Dombait várta QB-nak....Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainUhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...
szösszi 😉 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne kötekedj Teee 😛 Az első kérdése nagyon kiélezett volt arra, hogy ki irányított. Azért ezt másoltam be, mert itt "egyben van" , épp azt kivéve 😕 😀Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Akkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉Bluemountain
szösszi 😉 😛Ricsi56
Szóval, nyilván nem ez érdekelt, de azért köszi 😉 😛
több mint 13 éve
Uhhh.. ez komoly??? papirforma alatt a eredményt értette...Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainTitans - ZP: 21-7a végeAkkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93
a Bazsi irányÍt 11kutya76
szösszi 😉 😛
Crushers #12