Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Kori
1 169
Pontos információk, én is most értesültem.Tudom-tudom, megint a kérdések, de:Az elsőre tudom a választ:
1. Az idei döntő(k) szervezője, helyszíne?
2. A magyar junior válogatott edzője? Elképzelései?e53m62
A döntőket a Dunaújváros fogja lebonyolítani!
A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!Bruce
A junior válogatottal kapcsolatban hamarosan lesz valamilyen határozat.
több mint 13 éve
Ugyanott
több mint 13 éve
és a div2 döntö hol lesz?Tudom-tudom, megint a kérdések, de:Az elsőre tudom a választ:
A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!Bruce
Crushers #12
több mint 13 éve
és a div2 döntö hol lesz?Tudom-tudom, megint a kérdések, de:Az elsőre tudom a választ:
Crushers #12
több mint 13 éve
Tudom-tudom, megint a kérdések, de:Az elsőre tudom a választ:
A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!
több mint 13 éve
Tudom-tudom, megint a kérdések, de:1. Az idei döntő(k) szervezője, helyszíne?
2. A magyar junior válogatott edzője? Elképzelései?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62Tegyük hozzá, hogy kb csak akkor dőlsz, ha a meccs előtt teszed, az elfogyasztással bejuttatott anyag pár óra alatt lebomlik és ürül, ha esetleg pont elmész retyóra a vizsgálat előtt, már lehet, hogy negatív lesz a minta 😊 És mivel alapból is van a vizeletben, itt nem a jó öreg pozitív-negatív a játék, hanem 2 ng/ml a határérték, és csak akkor szólnak, ha ez fölött van. Egyébként ha ezt is átlépi, akkor sem kell aggódni, legfeljebb megnézik IRMS-sel (izotóparányos tömegspektroszkópia, imádom 😊 ), abból meg kiderül, hogy szúrta vagy ette az illető.
több mint 13 éve
Nálunk hosszabb idő, mert nehéz vizsgálni a sok alkohol molekula miatt. 😉kisdaniizzad keményen a centrifuga, mire összehozza azt a pár ml-t az analízishez 😊
Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀TredIgen, de ha rendesen fogod a labdát, és a mezed is betűröd, visszajön 😊
epp azon gondolkodom h joci utan en is felvegyem-e a rangot v az mar bandwagonnak szamit ? 😀FakeEzt majd ti lemeccselitek egymást közt 😀
több mint 13 éve
ők a hazai csapat és ők is rendezik a meccset, de a mi pályánkon játszunkJól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?vadibandi
több mint 13 éve
Nálunk hosszabb idő, mert nehéz vizsgálni a sok alkohol molekula miatt. 😉Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!vadibandiVagy csak még nem tették ki a weboldalra a berényi "eredményeket". Ennyi.e53m62
több mint 13 éve
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?
több mint 13 éve
egyébként valószínűnek tartom, hogy a TUE-bizottság probléma már megoldódott
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valóban nincs is olyan, hogy valaki 3 csapatban szerepel....a center mindkét - mindhárom csapatban szerepelt.e53m62Arról volt szó, hogy nincs (nem lehet) olyan, hogy 3 csapatban is szerepel.
Ha így marad a szabályozás épp emiatt nincs probléma esetleges feljutáskor: a Sharks HFL-ben a 15 csak ott játszó "franchise tag-es" 😊 játékosával, aztán 1/3 Sharks Gorillákkal, másik 1/3 Sharks Crushers-szel a DivI-ben.Atari
Viktor soha nem volt center Szombathelyen. Még tavaly az AFA Kupán játszott nálunk RG és RT posztokon,
de az idei bajokságban abszolút nem játszik/ nem is játszott a Crushersben. Ezt már csak azért is biztosan
állíthatom, mert én vagyok a Crushers centere.
Amúgy kiváló játékosról van szó, sokat tanultam tőle az AFA alatt. Innen is jobbulást kívánok!
több mint 13 éve
Csak parázok a Norandrosterone elvonási tünetektől... 😀 De majd alá fogom irattatni a spar-os kasszásnénivel a TUE papírt, ha sertéspárizsit veszek 😀Neked attól fog majd javulni 😛 😂Ricsi56Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀Tred
több mint 13 éve
Neked attól fog majd javulni 😛 😂Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀Tred
Crushers #12
több mint 13 éve
attól mert nem jeleznek vissza a TUE-bizottságtól az nem jelenti azt, hogy nem kell nekik elküldeni a papírt a folyamatosan szedett gyógyszerekrőlha valakit érdekel ez volt a vizeletében: http://en.wikipedia.org/wiki/19-NorandrosteroneÉs ha van róla papírja, akkor mit ér vele?
ha valóban más gyógyszerrel szedte be akkor arról kell lennie valamilyen papírnakcápa77
Vagy hivatalosan mit lehet tenni jelen TUE-bizottság mentes időkben?e53m62
ha beküldte annak biztos van nyoma és lehet vele védekezni
ha alkalomszerűen szedte akkor pedig az arra való papírt kellett volna csatolnia a vizsgálatkor a jegyzőkönyvhöz
ha egyik sincs akkor sz...ás
ezért ugatom mindenhol, hogy papír, papír, papír, mert egy kibaszott bürokratikus rendszerben csak az ér valamit
több mint 13 éve
Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀
több mint 13 éve
itt mindenki kémikus baszki?Ricsi56Csak elolvastam, amit Cápa linkelt be, abban volt.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
ha valakit érdekel ez volt a vizeletében: http://en.wikipedia.org/wiki/19-NorandrosteroneÉs ha van róla papírja, akkor mit ér vele?
ha valóban más gyógyszerrel szedte be akkor arról kell lennie valamilyen papírnakcápa77
Vagy hivatalosan mit lehet tenni jelen TUE-bizottság mentes időkben?
több mint 13 éve
ezt azért fenemód leegyszerűsítettedEz a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62
több mint 13 éve
Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.
több mint 13 éve
ha valakit érdekel ez volt a vizeletében: http://en.wikipedia.org/wiki/19-Norandrosteroneha valóban más gyógyszerrel szedte be akkor arról kell lennie valamilyen papírnak
több mint 13 éve
Kori
1 169
Az addig oké, hogy a Győriek is nálatok játszanak, de az már mindennek a teteje,Az a baj, hogy Kong mindig elfelejti berakni a fogvédőjét, úgyhogy egyelőre kispadoztatjuk. Meg a labdát is mindig meghámozza a mocsok és rágózik a belével.
hogy King-Kong a Rb-tek! 😀 😀
A "nagy szájért" meg még számolunk! 😛barbárJW
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az addig oké, hogy a Győriek is nálatok játszanak, de az már mindennek a teteje,Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!vadibandiÚristen, ez azt jelenti, hogy még nagyobb lesz a szájuk mint eddig???? :o 😀
Na majd csempészünk valamit szombaton a vizükbe.
By the way:
Kori
hogy King-Kong a Rb-tek! 😀 😀
A "nagy szájért" meg még számolunk! 😛