Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha ez igaz h idén nem adnak ki ilyen papírt akkor tök feleslegesek ezek az ellenőrzések, mivel akik be akarják jelenteni h valamit orvosi utasításra szednek, akkor azok egyből buktak? pláne ha olyan összetevőt is tartalmaz ami tiltott? Akkor tényleg jobban jártatok volna ha leléptek vagy akiket ezután akarnak ellenőrizni lelépnek!Most erre én mit mondjak... Tőlem is vettek mintát, az enyém negatív lett ! Ha jól tudom akkor a Gyurka is valami köhögés gyógyszert szedett, de mivel idén nem adnak ki TUE papírt így nehéz és mondta is a is embereknek, hogy milyen gyógyszert szed szóval nem sunnyogta el. De szerintem akkor is adott mintát és nem lépett meg ! Én nem akarom magyarázni, mert ez van, de jobb lett volna ha mi is lelépünk mintavétel előtt és kapunk egy írásbeli megrovást ? 😕Boti63Megtanulhattátok volna a nagyok példáján, hogy nem szabad mintát adni.
Félidőben összepakolni, cucc kocsiba/buszba ki, aztán lefújás után tipli. Meg persze 2 napig jelents mindenhol beteget.e53m62
több mint 13 éve
Kori
1 169
Most erre én mit mondjak... Tőlem is vettek mintát, az enyém negatív lett ! Ha jól tudom akkor a Gyurka is valami köhögés gyógyszert szedett, de mivel idén nem adnak ki TUE papírt így nehéz és mondta is a is embereknek, hogy milyen gyógyszert szed szóval nem sunnyogta el. De szerintem akkor is adott mintát és nem lépett meg ! Én nem akarom magyarázni, mert ez van, de jobb lett volna ha mi is lelépünk mintavétel előtt és kapunk egy írásbeli megrovást ? 😕Boti63Nem vagyok nagy jogász, de ha igazolni tudja orvosi papírral, hogy doki írta fel a cuccot (hatóanyagnak meg kell egyezni a mintában találttal), akkor a TUE bizottság "hiánya" miatt akár fel is lehetne menteni a srácot. Próba cseresznye.
több mint 13 éve
Most erre én mit mondjak... Tőlem is vettek mintát, az enyém negatív lett ! Ha jól tudom akkor a Gyurka is valami köhögés gyógyszert szedett, de mivel idén nem adnak ki TUE papírt így nehéz és mondta is a is embereknek, hogy milyen gyógyszert szed szóval nem sunnyogta el. De szerintem akkor is adott mintát és nem lépett meg ! Én nem akarom magyarázni, mert ez van, de jobb lett volna ha mi is lelépünk mintavétel előtt és kapunk egy írásbeli megrovást ? 😕Boti63Megtanulhattátok volna a nagyok példáján, hogy nem szabad mintát adni.
Félidőben összepakolni, cucc kocsiba/buszba ki, aztán lefújás után tipli. Meg persze 2 napig jelents mindenhol beteget.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Boti63
40
és nem magyarázkodni szeretnék ! 😊
több mint 13 éve
Boti63
40
Most erre én mit mondjak... Tőlem is vettek mintát, az enyém negatív lett ! Ha jól tudom akkor a Gyurka is valami köhögés gyógyszert szedett, de mivel idén nem adnak ki TUE papírt így nehéz és mondta is a is embereknek, hogy milyen gyógyszert szed szóval nem sunnyogta el. De szerintem akkor is adott mintát és nem lépett meg ! Én nem akarom magyarázni, mert ez van, de jobb lett volna ha mi is lelépünk mintavétel előtt és kapunk egy írásbeli megrovást ? 😕
több mint 13 éve
Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!vadibandiVagy csak még nem tették ki a weboldalra a berényi "eredményeket". Ennyi.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Kopasz98
93
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110429-2011-%20007-szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfle se tagadhatnád jófejséged, - tudom nem is akarod-, én azért megvárom a fejleményeket, hogy ezmiez pontosan.
Boti63 és Kopasz98 remélem ezzel kapcsolatban is végeláthatatlan kommentekben ecsetelitek a fair és tiszta játék lényegét!!!morcimaci
több mint 13 éve
Kori
1 169
Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!vadibandiÚristen, ez azt jelenti, hogy még nagyobb lesz a szájuk mint eddig???? :o 😀
Na majd csempészünk valamit szombaton a vizükbe.
By the way:
több mint 13 éve
Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!Nem elég az?morcimacihttp://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110429-2011-%20007-szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfLOL
Boti63 és Kopasz98 remélem ezzel kapcsolatban is végeláthatatlan kommentekben ecsetelitek a fair és tiszta játék lényegét!!!morcimaci
Akkor elvileg csak egy pozitív minta volt a hatból?barbárJW
több mint 13 éve
Hát csak ahhoz képest, hogy a döntőn 4 ből 2 (3?) volt pozitív, ami 50%-os (75%-os) "teljesítmény" Ez meg eddig 16,67%-os "teljesítmény"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem elég az?http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110429-2011-%20007-szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfLOL
Akkor elvileg csak egy pozitív minta volt a hatból?barbárJW
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110429-2011-%20007-szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfLOL
Akkor elvileg csak egy pozitív minta volt a hatból?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
e53m62 és Atarimegnyugtatlak titeket, h a Viktor idén nem játszott nálunk 1 mp-et sem!!! Csak AFA kupán szerepelt nálunk (akkor sem centerként!! még edzésen sem!)! Mielőbbi jobbulást Neki!
H megsérülhetnek? Szerintem ezzel mindenki tisztában van, mind a győri, dunaújvárosi és szombathelyi vezetők és játékosok is egyaránt!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110429-2011-%20007-szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfBoti63 és Kopasz98 remélem ezzel kapcsolatban is végeláthatatlan kommentekben ecsetelitek a fair és tiszta játék lényegét!!!
több mint 13 éve
A legvalószerűtlenebb forrásból (egy stratégiákkal foglalkozó amcsi oldalon) megtaláltam a nemrég játszott Francia-Szerb junior meccs teljes felvételét. Amiért ide berakom, az az, hogy a szerb csapatban három játékos is játszott a Novy Knezevac (Törökkanizsa) Grofoviból. Ez a csapat nekünk amolyan testvércsapatunk, Szegedtől légvonalban 20 km-re van. Idén három Batses játszik náluk, nem titok, hogy ha az Efaf engedte volna, akkor a Raptorsban játszó szegediek nagy része is játszana velük párhuzamosan a magyar és szerb bajnokságban. A fő érdekesség, hogy a három válogatott knezevaciból kettő félig magyar, Aleksander és Njebosa Kanizaj. Ők testvérek, előbbi a válogatott kezdő FS-e, a legtöbb tackle-t is ő érte el a csapatból, 31-esben látható. Az öccse, Nésó tartalék QB volt.mondjuk érdekes hogy mi csak egyhelyen játszhatunkde vannak többek akik többhelyen...xD
http://www.dailymotion.com/TeamRadiOSSA#videoId=xi9rwt
Ha már úgyis magyar válogatottról volt szó nemrég... 😀Döme
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
...a center mindkét - mindhárom csapatban szerepelt.e53m62Arról volt szó, hogy nincs (nem lehet) olyan, hogy 3 csapatban is szerepel.
Ha így marad a szabályozás épp emiatt nincs probléma esetleges feljutáskor: a Sharks HFL-ben a 15 csak ott játszó "franchise tag-es" 😊 játékosával, aztán 1/3 Sharks Gorillákkal, másik 1/3 Sharks Crushers-szel a DivI-ben.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
TSD81
33
áááhhh. óvoda. :/
több mint 13 éve
Vajon mennyi sérülést akarnak még a győriek "begyűjteni", mielőtt rájönnek, hogy ez a lefelé játszás az etikai és egyéb kérdések mellett még felelőtlen húzásnak is minősül?Vagy most az a cél, h vmelyik bajnokságban nyerjenek mindenáron?
Egyik csapatnak sincs olyan mély rostere, hogy ne szenvedje meg a kezdő centere elveszítését. Pláne, h ez a center mindkét - mindhárom csapatban szerepelt. Persze az edző dönti el, h kit küld pályára, az ő felelőssége is.
Én úgy gondolom, h ha csak ki nem esik a csapatom egy alacsonyabb divízióba, én max felfelé szeretnék játszani. Az fejlődés. A lefelé játszás az nem fejlődés. Bárki mást mond, hazudik.
több mint 13 éve
bullshit.JSanyo a legjobb DT ez nem kérdés 😛ez pass rush-nak minősül...?!...😀...ettől függetlenül gratulálok!Harminch37Szóval nem hiszem, hogy ettől olyan hű de Suh lennék, hoztam egy jó döntést, de szerintem ennyi, bőven van még hova fejlődnöm, főleg a pass rush terén.JSanyo
JSanyo>bárki
több mint 13 éve
A legvalószerűtlenebb forrásból (egy stratégiákkal foglalkozó amcsi oldalon) megtaláltam a nemrég játszott Francia-Szerb junior meccs teljes felvételét. Amiért ide berakom, az az, hogy a szerb csapatban három játékos is játszott a Novy Knezevac (Törökkanizsa) Grofoviból. Ez a csapat nekünk amolyan testvércsapatunk, Szegedtől légvonalban 20 km-re van. Idén három Batses játszik náluk, nem titok, hogy ha az Efaf engedte volna, akkor a Raptorsban játszó szegediek nagy része is játszana velük párhuzamosan a magyar és szerb bajnokságban. A fő érdekesség, hogy a három válogatott knezevaciból kettő félig magyar, Aleksander és Njebosa Kanizaj. Ők testvérek, előbbi a válogatott kezdő FS-e, a legtöbb tackle-t is ő érte el a csapatból, 31-esben látható. Az öccse, Nésó tartalék QB volt.http://www.dailymotion.com/TeamRadiOSSA#videoId=xi9rwt
Ha már úgyis magyar válogatottról volt szó nemrég... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hatalmas poszt 😊 a kepek pedig magukert beszelnek. a meccsen keszultek meg amik a meccs utan is.ez pass rush-nak minősül...?!...😀...ettől függetlenül gratulálok!Harminch37Köszönöm 😊 Azóta már vagy ezerszer lejátszódott a play a fejemben, megpróbálom leírni:
Snap után a tackle gyakorlatilag rám se nézett és elengedett, mondjuk eléggé beragadtam, de legalább több időm volt olvasni a playt. Amiért végképp megálltam: láttam, hogy elindult a futó oldalra, és a tackle-lel karöltve ők ketten jól mozogtak együtt az egész meccsen, sőt, a pass protectionbe kb mindig besegített a rb is, most is jött felém, de nem jött a 'szokásos' cut block. Előtte kétszer is elég csúnyán beszívtam az rb screent, amit teljesen ugyanígy játszottak el, úgyhogy úgy döntöttem nem sétálok tovább az irányító felé, hanem megnézem tényleg az lesz-e.. Bejött. Igyekeztem megütni az rb-t, hogy legalább lendületet veszítsen, középen a blitz is odaért, a srácnak pedig döntenie kellett, megpróbálja a passzt vagy safety lesz belőle. Ő eldobta, én meg gyakorlatilag jókor voltam jó helyen, csak egy kicsit kellett felugranom érte, onnan meg úgy 3 lépés volt az end zone.. Szóval nem hiszem, hogy ettől olyan hű de Suh lennék, hoztam egy jó döntést, de szerintem ennyi, bőven van még hova fejlődnöm, főleg a pass rush terén. Viszont az egészből tényleg csak ennyi van meg, illetve az a pillanat, ahogy jön a labda, felugrom, és látom, hogy a kezemben fog landolni, onnantól kikapcsolt a rendszer, a következő amire emlékszem az már az, ahogy üvöltve rohanok a sideline felé.. 😊JSanyo
epp azon gondolkodom h joci utan en is felvegyem-e a rangot v az mar bandwagonnak szamit ? 😀
több mint 13 éve
Miami
964
Köszi megpróbálok aktív lenni,ahogy idom engedi,de jó pár dolgot meg meg kéne értenem.honnan szerezhetnek be ezeket a meccseket esetleg magyarul,vagy angolul?
több mint 13 éve
ez pass rush-nak minősül...?!...😀...ettől függetlenül gratulálok!Harminch37Köszönöm 😊 Azóta már vagy ezerszer lejátszódott a play a fejemben, megpróbálom leírni:
Snap után a tackle gyakorlatilag rám se nézett és elengedett, mondjuk eléggé beragadtam, de legalább több időm volt olvasni a playt. Amiért végképp megálltam: láttam, hogy elindult a futó oldalra, és a tackle-lel karöltve ők ketten jól mozogtak együtt az egész meccsen, sőt, a pass protectionbe kb mindig besegített a rb is, most is jött felém, de nem jött a 'szokásos' cut block. Előtte kétszer is elég csúnyán beszívtam az rb screent, amit teljesen ugyanígy játszottak el, úgyhogy úgy döntöttem nem sétálok tovább az irányító felé, hanem megnézem tényleg az lesz-e.. Bejött. Igyekeztem megütni az rb-t, hogy legalább lendületet veszítsen, középen a blitz is odaért, a srácnak pedig döntenie kellett, megpróbálja a passzt vagy safety lesz belőle. Ő eldobta, én meg gyakorlatilag jókor voltam jó helyen, csak egy kicsit kellett felugranom érte, onnan meg úgy 3 lépés volt az end zone.. Szóval nem hiszem, hogy ettől olyan hű de Suh lennék, hoztam egy jó döntést, de szerintem ennyi, bőven van még hova fejlődnöm, főleg a pass rush terén. Viszont az egészből tényleg csak ennyi van meg, illetve az a pillanat, ahogy jön a labda, felugrom, és látom, hogy a kezemben fog landolni, onnantól kikapcsolt a rendszer, a következő amire emlékszem az már az, ahogy üvöltve rohanok a sideline felé.. 😊
több mint 13 éve
Harminch37
103
szerintem meg az a lenne ciki, hogyha feljutnátok, ugranának a Gorillaz/Sharks játékosok, és még ennél a div. 2-es csapatnál is gyengébbek lennétek!szó nincs arról, hogy a győriek nélkül nem megy, ugyanis minden győri3 hosszabbítás után nyert (20:26) az Eagles a Haladás Crushers ellen Kőszegen!Akkor az eredményt félreértettem.....
A győriek nélkül itt sem megy úgy látom.
Ezt még mindig nem érzem fairnek a többi csapattal szemben.
Van amelyik csapat ellen nem játszanak, van amelyik ellen igen.
Ezen múlhat csapatok rájátszása.
Ez gusztustalan. Vagy játszanának mindig vagy soha.
Természetesen ettől még GRATULA az Eagles-nek.cápa77
De a lényegen nem változtat😀
Sokadik revans volt már.Patkany
játékosunk pályára lépett, aki a C2 ellen is játszott. A keret egyezett.
Sérültünk volt, nagyon gyenge napot fogtunk ki, de teljes csapattal játszottunk.
Szóval mielőtt ilyeneket írsz, hogy valami "gusztustalan" vagy "nem fair"
előtte nézz utána a dolgoknak. Mindenki ellen játszanak, szóval nem ezen
fog múlni valakinek a rájátszása. Az eagles ma ennek ellenére nyerni tudott,
szerintem inkább ilyen dolgokon fog múlni az a rájátszás.Jenciboy
remélem, találkozunk a div. 1 döntőben, persze ott Gorillaz mezben lesztek...mondjuk nektek ott sincs sok értelme nyerni...😉
több mint 13 éve
Harminch37
103
ez pass rush-nak minősül...?!...😀...ettől függetlenül gratulálok!Raji zónázott és abból szedte le, míg Sanyi és Suh passrushkor reflexből szedte le a labdát.Szép volt Sanyo! Kicsit Ndamukong Suh-s megmozdulás volt😊kutya23cInkább B.J. Raji-scápa77
DE A LÉNYEG, hogy mindegyik(mind a három) gyönyörű volt. Vigyázz Cápa jövőre draftoljuk a Sanyó-t!!!😊kutya23c