Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Honnan tudod, hogy kit takar a név? Lehet hogy ő is játszik már régóta, nemde?Legalábbis én a Lovag névből arra asszociálok, hogy egy ex-Black Knights játékosról van szó, ami azért már nem mostani csapat.
Na de mindegy, nem kell sérülést okozni szándékosan senkinek szerintem, mert nem erről szólna a játék!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem gondolkodik, hogy kell helyesen írniAzért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58szabad a nevedet?maximilien
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1, tanulj meg angolul írni, legalább azt amit szeretnélAzért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Sejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉Tred
2, mérlegelj mielött olyat írsz ami miatt eltilthatnak
3, ne lepődj meg ha olyan ember fejel seggre (szabályos keretek között), aki már akkor focizott amikor te még a maddent se ismerted...
több mint 13 éve
Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58szabad a nevedet?
több mint 13 éve
Ez aztán a hozzáállás, Fair Play meg kuka...Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Sejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉Tred
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sehonnan ebben igazad van, de magára a kezdeményezésre tértem ki, hogyha ennyi energiát fordítanának abban lehet előbb lenne belőle valami, de nem biztos, csak feltételezés.miből gondolod, hogy a juniorhoz van?cápa77Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.KoriHa a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? Én úgy gondoltam, hogy a junior válogatott csúsztatva lenne és helyette felnőtt válogatott lenne egyenlőre, idővel meg jönnek az edzők akik tényleg jó edzők és lehet bővíteni a kirakatot, de addig is a legeladhatóbbat kéne "erőltetni" ami szerintem a felnőtt válogatott!SzentiRebel_#18
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Sejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉Tred
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz egyszerű! 😊Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Inkább próbáld felülmúlni az ellenfél 95-ösét, aki az interception-nel TD-re futott vissza! (lásd fentebb!)vadibandi
több mint 13 éve
Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Inkább próbáld felülmúlni az ellenfél 95-ösét, aki az interception-nel TD-re futott vissza! (lásd fentebb!)
több mint 13 éve
Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Sejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀
több mint 13 éve
A sig-jeid alapján érdekes lesz ez a meccs számodra!vadibandiJól látod 😀 De már a Bulldogs-os öcsém ellen is vicces volt idén játszani
több mint 13 éve
Szvsz egy válogatott edzőjének nem az adott országbeli viszonyokra kell felkészítenie adott válogatottat. A nemzetközi porondon viszont kevés magyar edzőnek van tapasztalata, hiába tekintély itthon.Hát szerintem meg bármelyik magyar edzőnél többet tud az amerikaifociról! Talán egyedül Lee Hlavka tud többet nála.A Raptors edzőét a Simon Tónit nem lehetne rávenni, hogy ő legyen a junior válogatott edzője?Szerintem semekkora.
Mekkora fless lenne már!barbárJW
Van egy jó pár edző aki többet letett már az asztalra itt Magyarországon és jobban megérdemelnék, hogy betöltsék ezt a pozíciót.
(Jobban ismerik a játékosokat, a magyarországi játékstílust, az erőviszonyokat stb. stb.)MCsanad
Az meg hogy megérdemelné e valaki, hát nem tudom, ha így osztogatnánk az edzői titulusokat, hogy megérdemli, akkor az már nagyon rossz dolog lenne.
Sztem a legjobb jelöltet kell edzőnek felkérni, ha van jelölt egyáltalán!Bruce
Persze ha szimpátia-szavazásra bocsátjuk a dolgot, akkor bárki lehetne edző, akinek több az ismerőse FB-on.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Hát szerintem meg bármelyik magyar edzőnél többet tud az amerikaifociról! Talán egyedül Lee Hlavka tud többet nála.A Raptors edzőét a Simon Tónit nem lehetne rávenni, hogy ő legyen a junior válogatott edzője?Szerintem semekkora.
Van egy jó pár edző aki többet letett már az asztalra itt Magyarországon és jobban megérdemelnék, hogy betöltsék ezt a pozíciót.
(Jobban ismerik a játékosokat, a magyarországi játékstílust, az erőviszonyokat stb. stb.)MCsanad
Az meg hogy megérdemelné e valaki, hát nem tudom, ha így osztogatnánk az edzői titulusokat, hogy megérdemli, akkor az már nagyon rossz dolog lenne.
Sztem a legjobb jelöltet kell edzőnek felkérni, ha van jelölt egyáltalán!
több mint 13 éve
A facebook event szerint:A sig-jeid alapján érdekes lesz ez a meccs számodra!
"Budapest Eagles - Budapest Hurricanes amerikai football mérkőzés.
Belépő: 1000 Ft
Diákigazolvánnyal: 500 Ft"Tred
több mint 13 éve
MCsanad
37
A Raptors edzőét a Simon Tónit nem lehetne rávenni, hogy ő legyen a junior válogatott edzője?Szerintem semekkora.
(Jobban ismerik a játékosokat, a magyarországi játékstílust, az erőviszonyokat stb. stb.)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Raptors edzőét a Simon Tónit nem lehetne rávenni, hogy ő legyen a junior válogatott edzője?Mekkora fless lenne már!
több mint 13 éve
A facebook event szerint: "Budapest Eagles - Budapest Hurricanes amerikai football mérkőzés.
Belépő: 1000 Ft
Diákigazolvánnyal: 500 Ft"
több mint 13 éve
erre csak ők tudnak válaszolniők a hazai csapat és ők is rendezik a meccset, de a mi pályánkon játszunkAzért érdekel, mert nem mindegy, hogy 1000 vagy 0.vadibandi
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?vadibandicápa77
több mint 13 éve
ők a hazai csapat és ők is rendezik a meccset, de a mi pályánkon játszunkAzért érdekel, mert nem mindegy, hogy 1000 vagy 0.
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?vadibandicápa77
több mint 13 éve
miből gondolod, hogy a juniorhoz van?Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? Én úgy gondoltam, hogy a junior válogatott csúsztatva lenne és helyette felnőtt válogatott lenne egyenlőre, idővel meg jönnek az edzők akik tényleg jó edzők és lehet bővíteni a kirakatot, de addig is a legeladhatóbbat kéne "erőltetni" ami szerintem a felnőtt válogatott!SzentiRebel_#18Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.SzentiRebel_#18Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.Kori
több mint 13 éve
Kori
1 169
Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? SzentiRebel_#18Sajnos nem ez a helyzet.
több mint 13 éve
Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? Én úgy gondoltam, hogy a junior válogatott csúsztatva lenne és helyette felnőtt válogatott lenne egyenlőre, idővel meg jönnek az edzők akik tényleg jó edzők és lehet bővíteni a kirakatot, de addig is a legeladhatóbbat kéne "erőltetni" ami szerintem a felnőtt válogatott!Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.SzentiRebel_#18Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.Kori
több mint 13 éve
Kori
1 169
Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.SzentiRebel_#18Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.
több mint 13 éve
Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.Pontos információk, én is most értesültem.Tudom-tudom, megint a kérdések, de:Az elsőre tudom a választ:
1. Az idei döntő(k) szervezője, helyszíne?
2. A magyar junior válogatott edzője? Elképzelései?e53m62
A döntőket a Dunaújváros fogja lebonyolítani!
A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!Bruce
A junior válogatottal kapcsolatban hamarosan lesz valamilyen határozat.Kori