Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
HZsóka
67
Szerintem ezt a "szájkaratét" egyszer és mindenkorra be kell fejezni Urak!!!1, gondoltam, hogy kiakad egy pár ember az angolságomon 😂Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag581, tanulj meg angolul írni, legalább azt amit szeretnél
2, mérlegelj mielött olyat írsz ami miatt eltilthatnak
3, ne lepődj meg ha olyan ember fejel seggre (szabályos keretek között), aki már akkor focizott amikor te még a maddent se ismerted...Davee69
2, egy fórum név alapján valakit eltiltanak? Érdekes, kíváncsi vagyok. Egyébként meg: és akkor mi van? Másik: mi hangzott el ami miatt eltiltás jár? Azt, hogy Te mit gondolsz bele, Téged jellemez!
3, Na látod ebben teljesen igazad van, mert még most sem ismerem a "maddent". És segítek, tudod mi a reakcióm, ha szemből vagy oldalról kifejelnek? Felkelek (ha tudok) és gratulálok neki. Nem duma, erre többször volt példa a legutóbbi C2 elleni meccsen is.Lovag58
Ez nem méltó a sportághoz és egyik csapathoz sem.
Aki pedig nem tudná, az Elek nem átigazolt hozzánk (még ha papírformailag ezt írta elő helytelenül a NYIÁSZ) hanem a januárban jogszerűen megszűnt szerződését nem kívánta megújítani korábbi csapatánál, majd több csapatnál tett edzés látogatás után választott minket.
A két csapat vezetése korrekt módon elintézte a papírmunkát, és a mai napig jó együttműködést ápolnak (lásd pl.: szombati meccshez nyújtott segítségünk), ezek után felesleges ez a méltatlan vita, véleményem szerint mindenkinek egy a feladata: tegye a dolgát a pályán a fair play maximális betartása mellett.
több mint 13 éve
Te ki vagy?????1, gondoltam, hogy kiakad egy pár ember az angolságomon 😂Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag581, tanulj meg angolul írni, legalább azt amit szeretnél
3, ne lepődj meg ha olyan ember fejel seggre (szabályos keretek között), aki már akkor focizott amikor te még a maddent se ismerted...Davee69
2, egy fórum név alapján valakit eltiltanak? Érdekes, kíváncsi vagyok. Egyébként meg: és akkor mi van? Másik: mi hangzott el ami miatt eltiltás jár? Azt, hogy Te mit gondolsz bele, Téged jellemez!
3, Na látod ebben teljesen igazad van, mert még most sem ismerem a "maddent". És segítek, tudod mi a reakcióm, ha szemből vagy oldalról kifejelnek? Felkelek (ha tudok) és gratulálok neki. Nem duma, erre többször volt példa a legutóbbi C2 elleni meccsen is.Lovag58
"Cornerbacks cover receivers, to defend against pass offenses and make tackles."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1, gondoltam, hogy kiakad egy pár ember az angolságomon 😂1, tanulj meg angolul írni, legalább azt amit szeretnélSejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉TredAzért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58
3, Na látod ebben teljesen igazad van, mert még most sem ismerem a "maddent". És segítek, tudod mi a reakcióm, ha szemből vagy oldalról kifejelnek? Felkelek (ha tudok) és gratulálok neki. Nem duma, erre többször volt példa a legutóbbi C2 elleni meccsen is.
több mint 13 éve
Kori
1 169
Hát ha ezt a vitát marketingfogásnak csináltátok akkor remek, ha nem lenne meccsünk tuti elmennék megnézni! 😉kisdaniSzerintem a fórum üzemeltetők a tettesek, minden ilyen esetben szaporodnak az új regisztrációk 😊
Egyébként minél több oda nem illő dolog van egy meccsen (anyázás, sportszerűtlenség, kakaskodás, reklamáció), annál kevesebbet ér az egész. Ha valaki kimegy egy meccsre, nem hiszem, hogy erre kíváncsi, ha meg igen akkor az régen rossz. :/
több mint 13 éve
Hát ha ezt a vitát marketingfogásnak csináltátok akkor remek, ha nem lenne meccsünk tuti elmennék megnézni! 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A pályán alpári stílusért ,a fórum szájhősködésről nem is beszélve.Hanem??Mi miatt??csak példának okáért: pacsizásnál konzekvensen a másik irányba néz az egyik, nem pedig az ellenfélre, vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... hogy a pályán elhangzottakról ne is beszéljek...arcsike
már mindegy ,nem emiatt nézik le az eagles-tMarkMcAuleyBugi#77
de semmi személyeskedés részemről lezártnak tartom ezt a témát.
több mint 13 éve
Azthiszem több csapattársam nevében is mondhatom hogy elzárkózunk "LOVAG" kijelentésétől.Nyílván hogy direkt senki nem akar a másiknak sérülést okozni,mert mindenkinek van még dolga a meccs után/meló suli következő meccs stb/Senki nem haragszik sem az Ekekre sem másra.Mindazonáltal mikor átigazolt hozzátok szerintem többet érdemelt volna a csapat,mint hogy dob egy üzit a "fészbukon".De ez csak az én véleményem.Aztán lehet hogy az üzenet írojához semmi közünk csak igy akar meccs elött össze ugrasztani minket....hogy miért nem jelentettem be szóban a csapatnak a távozásomat?
Bugi#77
Pontosan tudom, hogy van néhány ember az Eaglesben, akik nem korrekten reagáltak volna a bejelentésemre. Ezért nem láttam értelmét ennek a konfliktusnak. Akik felém a csapatot képviselték, azoknak a problémáimat szóban is elmondtam a döntést megelőzően. A legtöbb Eagles beli csapattársam a döntésemet megértette, és sok sikert kívánt.
Azt gondolom, hogy nem kell magyaráznom senkinek, hogy mi a különbség a Hurricanes és az Eagles között.
Elek Ádám,
Budapest Hurricanes WR
több mint 13 éve
Igaz, elnézést érte. Csak úgy tűnik vannak akik nem értik a pacsizás "lényegét".Nyilván nem kell(ene) általánosítani.Bluemountaincsak példának okáért: pacsizásnál konzekvensen a másik irányba néz az egyik, nem pedig az ellenfélre, vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... hogy a pályán elhangzottakról ne is beszéljek...arcsikeÉs ezek után csodálkozunk, hogy a bírók nem maradnak pacsizni?zolika26
Még egyszer elnézést attól akit megbántottam ezzel a hanyag megfogalmazással.
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cápa népszerűségi indexe megállíthatatlanul tör előre 😀Én egy dolgot tudok, aki szándékosan sérülést akar okozni másnak azért mert az elment egy másik csapathoz az egy féreg.U.I.
Cserébe én viszont nem szeretem a férgeket és ahol tudom irtom őket mert kártékonyak.
Szerintem mind a két csapatban van olyan aki régebben a másik csapatnál (vagy annak elődjénél) játszott.
Nem hiszem, hogy bárkinek eszébe jutna, hogy némely Eagles játékosnak sérülést okozzon azért mert odaigazolt. Ez egy döntés a volt játékostól amit illik elfogadni. Nem hiszem, hogy bármelyik játékosom rossz szemmel nézne a Bodrira (etc.) mert máshol játszanak. A pályán játékkal kell bizonyítani.
Egyébként nekem is elég sok mindent megér, hogy könyörögni lássam a puszta létéért azt az embert aki szándékos sérülést okoz egy játékosomnak.
És ha valaki nem tudná ki is vagyok:
Zagyva "Cápa" Balázs, BPH edzőcápa77
Köszi a Cru-Sharks meccs utáni hozzászólásodat nagyon tetszetkörbe is ment mail-en.Jó tudni hogy nem csak nekünk nem tetszik ez a "ki-be, le-fel ide-oda játékos "ajándékozás"Bugi#77
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyilván nem kell(ene) általánosítani.És ezek után csodálkozunk, hogy a bírók nem maradnak pacsizni?zolika26Hanem??Mi miatt??csak példának okáért: pacsizásnál konzekvensen a másik irányba néz az egyik, nem pedig az ellenfélre, vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... hogy a pályán elhangzottakról ne is beszéljek...arcsike
Bugi#77
több mint 13 éve
És ezek után csodálkozunk, hogy a bírók nem maradnak pacsizni?Hanem??Mi miatt??csak példának okáért: pacsizásnál konzekvensen a másik irányba néz az egyik, nem pedig az ellenfélre, vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... hogy a pályán elhangzottakról ne is beszéljek...arcsike
már mindegy ,nem emiatt nézik le az eagles-tMarkMcAuleyBugi#77
több mint 13 éve
...vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... arcsikeLOL 😂 😂
több mint 13 éve
arcsike
100
Hanem??Mi miatt??csak példának okáért: pacsizásnál konzekvensen a másik irányba néz az egyik, nem pedig az ellenfélre, vagy h másik pedig a "szopd ki a faszom" felszólítással ad pacsit mindenkinek... hogy a pályán elhangzottakról ne is beszéljek...
Bugi#77Megkérnék minden kedves csapattársamat hogy a felesleges (és csapatot leíró) megjegyzést tarsa meg magának (vagy edzésre 😀😀😀 ) nem hiszme hogy a szombati meccsen ez lesz a legfontosabb dolog...már mindegy ,nem emiatt nézik le az eagles-tMarkMcAuley
U.I.: köszi a meccset a haladásnak... eddigi legnagyobb élményem volt.BPEAGLES#13
több mint 13 éve
Gratulálok! Igazi csapatkapitányhoz méltó, példamutató hozzáállás! Kiállítás helyett inkább örökös eltiltást érdemelnél ezek után... Gondolom hiába osztom meg veled azt a történetet, hogy a Hurricanes legutóbbi bécsi meccse alatt az osztrák szurkolók vastapssal támogatták azokat a magyar játékosokat akik sérülés miatt átmenetileg a földön maradtak, és fordítva ez ugyanígy ment. Remélem, hogy megbocsátod ha (ne adj isten megsérülsz, mert ezt senkinek nem kívánom) nem fogok így tenni a te esetedben szombaton.Azért majd ne lepődj meg, ha több lesz a "yemmelés" és ehhez még bentről is fog segítséget kapni. Szerintem tudod miért. Nekem meg fog érni 15 yard büntit! Lehet még a kiállítást is! :rolleyes:Lovag58Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Sejtem mennyit fogsz majd zónázni... 😉Tred
A többi hozzászólásra reagálva pedig: még ha nem is osztja meg valaki egy csapattal a döntésének (minden bizonnyal megalapozott) okait, szerintem a döntése akkor is tiszteletben tartandó, főleg ha előtte ennyi mindent tett a csapatért.
Buday Zoltán, szurkoló-külső szemlélő
P.S.: Neked sok sikert a "yemmelés"-hez, remélem a meccsen bemutatod majd, hogy ez mit jelent és akkor már megérte a belépő ára.
több mint 13 éve
Lovag58 az Eagles játékosa, csak hogy mindenkinek tiszta legyen! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hanem??Mi miatt??Megkérnék minden kedves csapattársamat hogy a felesleges (és csapatot leíró) megjegyzést tarsa meg magának (vagy edzésre 😀😀😀 ) nem hiszme hogy a szombati meccsen ez lesz a legfontosabb dolog...már mindegy ,nem emiatt nézik le az eagles-tMarkMcAuley
U.I.: köszi a meccset a haladásnak... eddigi legnagyobb élményem volt.BPEAGLES#13
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én egy dolgot tudok, aki szándékosan sérülést akar okozni másnak azért mert az elment egy másik csapathoz az egy féreg.Azthiszem több csapattársam nevében is mondhatom hogy elzárkózunk "LOVAG" kijelentésétől.Nyílván hogy direkt senki nem akar a másiknak sérülést okozni,mert mindenkinek van még dolga a meccs után/meló suli következő meccs stb/Senki nem haragszik sem az Ekekre sem másra.Mindazonáltal mikor átigazolt hozzátok szerintem többet érdemelt volna a csapat,mint hogy dob egy üzit a "fészbukon".De ez csak az én véleményem.Aztán lehet hogy az üzenet írojához semmi közünk csak igy akar meccs elött össze ugrasztani minket.
Cserébe én viszont nem szeretem a férgeket és ahol tudom irtom őket mert kártékonyak.
Szerintem mind a két csapatban van olyan aki régebben a másik csapatnál (vagy annak elődjénél) játszott.
Nem hiszem, hogy bárkinek eszébe jutna, hogy némely Eagles játékosnak sérülést okozzon azért mert odaigazolt. Ez egy döntés a volt játékostól amit illik elfogadni. Nem hiszem, hogy bármelyik játékosom rossz szemmel nézne a Bodrira (etc.) mert máshol játszanak. A pályán játékkal kell bizonyítani.
Egyébként nekem is elég sok mindent megér, hogy könyörögni lássam a puszta létéért azt az embert aki szándékos sérülést okoz egy játékosomnak.
Zagyva "Cápa" Balázs, BPH edzőcápa77
U.I.
Köszi a Cru-Sharks meccs utáni hozzászólásodat nagyon tetszetkörbe is ment mail-en.Jó tudni hogy nem csak nekünk nem tetszik ez a "ki-be, le-fel ide-oda játékos "ajándékozás"
több mint 13 éve
Mindenesetre hajrá kolléga 😉Nem lesz egyszerű! 😊Axl #95Elek! Lehet, hogy beállok CB-nek a meccsen 😀Axl #95Inkább próbáld felülmúlni az ellenfél 95-ösét, aki az interception-nel TD-re futott vissza! (lásd fentebb!)vadibandi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megkérnék minden kedves csapattársamat hogy a felesleges (és csapatot leíró) megjegyzést tarsa meg magának (vagy edzésre 😀😀😀 ) nem hiszme hogy a szombati meccsen ez lesz a legfontosabb dolog...már mindegy ,nem emiatt nézik le az eagles-t
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megkérnék minden kedves csapattársamat hogy a felesleges (és csapatot leíró) megjegyzést tarsa meg magának (vagy edzésre 😀😀😀 ) nem hiszme hogy a szombati meccsen ez lesz a legfontosabb dolog...U.I.: köszi a meccset a haladásnak... eddigi legnagyobb élményem volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hé haver, nyugi ne keltsük már meccs előtt 1 héttel a feszültséget..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hülyeség... pontosan ő kéne a válogatott edző posztra.A Raptors edzőét a Simon Tónit nem lehetne rávenni, hogy ő legyen a junior válogatott edzője?Szerintem semekkora.
Mekkora fless lenne már!barbárJW
Van egy jó pár edző aki többet letett már az asztalra itt Magyarországon és jobban megérdemelnék, hogy betöltsék ezt a pozíciót.
(Jobban ismerik a játékosokat, a magyarországi játékstílust, az erőviszonyokat stb. stb.)MCsanad
nemzetközi porondon ,nem a magyar játékstílus kell.
de ezt már megválaszolták ,csak helyeselek.
több mint 13 éve
Én egy dolgot tudok, aki szándékosan sérülést akar okozni másnak azért mert az elment egy másik csapathoz az egy féreg.Cserébe én viszont nem szeretem a férgeket és ahol tudom irtom őket mert kártékonyak.
Zagyva "Cápa" Balázs, BPH edző
több mint 13 éve
Legalábbis én a Lovag névből arra asszociálok, hogy egy ex-Black Knights játékosról van szó, ami azért már nem mostani csapat. Bruceebben az esetben több csapatot illet gratuláció a nevelésért