Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
A 2 kg valóban nem egy eget rengető összeg, de egy ilyen dupla döntőre egy jó helyszínen ha kimegy 500 néző (mondjuk), beszedsz fejenként egy ezrest, az még 5 kg a rendezőnek, mivel a belépődíj is a szervezőé.Ha a szövetségi vízfejben lenne ész is, akkor egy kvázi éves találkozóvá fejlesztené a döntő napját, ahol az összes csapat játékosa ingyen jöhetne, vagy becsületkasszás megoldással ki mennyit gondol, pl.
Ez amúgy így egyben nagyobb buli, mint a HFL döntő, legalábbis szerintem, sokan lesznek rá kíváncsiak.Kori
Mekkora buli lehetne ez, tyűűűű.
A 200e forintos faszariságot meg nem értem a döntő rendezésére is beszedett összegek miatt. Ha senki nem jelentkezik megrendezni, akkor nem lesz döntő?
Vagy ha pl. a Miskolc meg a Nyíregyháza játszik, akkor is Pesten lesz? Ezekre gondolni kellene a döntő szervezésekor.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A 2 kg valóban nem egy eget rengető összeg, de egy ilyen dupla döntőre egy jó helyszínen ha kimegy 500 néző (mondjuk), beszedsz fejenként egy ezrest, az még 5 kg a rendezőnek, mivel a belépődíj is a szervezőé.Engem nem az érdekel, hogy a pályázónak megéri e a szervezés. Hanem, hogy a szövetség miként számol, el a beszedett pénzel. Mert abban a kb 5 millió forintba, amit a csapatok befizettek a nevezési díjba, biztos nem csak 200 ezer volt azaz összeg, amit a szövetség a döntő rendezésére elkért. Jó lett volna még a bajnokság megkezdése előtt látni egy költségvetést, hogy mi menyibe fog kerülni.
Ez amúgy így egyben nagyobb buli, mint a HFL döntő, legalábbis szerintem, sokan lesznek rá kíváncsiak.Kori
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A 2 kg valóban nem egy eget rengető összeg, de egy ilyen dupla döntőre egy jó helyszínen ha kimegy 500 néző (mondjuk), beszedsz fejenként egy ezrest, az még 5 kg a rendezőnek, mivel a belépődíj is a szervezőé.Hmmm... Van a szervezőnek 3 hete, hogy ezt mind kitalálja... Ez kemény...
És minden szék legyen letisztítva... Tavaly mintha ez nem lett volna meg... Ki is szervezte tavaly?
Az a 700.000 Ft is elég kevés, 2 meccsre (de több lesz a bevétel szerintem)... A pénzt viszont zsebből kell előhúzni, mert a szövetség is csak utólag fizet.
Kinek van 1 milla a szatyrában?
több mint 13 éve
Kori
1 169
A 2 kg valóban nem egy eget rengető összeg, de egy ilyen dupla döntőre egy jó helyszínen ha kimegy 500 néző (mondjuk), beszedsz fejenként egy ezrest, az még 5 kg a rendezőnek, mivel a belépődíj is a szervezőé. Ez amúgy így egyben nagyobb buli, mint a HFL döntő, legalábbis szerintem, sokan lesznek rá kíváncsiak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
+ még 1, mert eddig mintha néhányak direkte nem értették volna :rolleyes:Ha már nem lehet pluszolni, akkor így:nem értem mért szúrja a szemeteket ez a három csapatos "fúzió". én arra gondoltam, hogy ha már úgyis három csapat így egymásra talált, mi lenne, ha minden csapat betársulna, és így az összes magyar csapatot egy edző irányítaná, és akkor nem tudnánk "sírni mint a fürdősk@#&$k" 😊 ja és így mindenki egyenlően részesülne a győri játékosokból, szombathelytől miskolcon át egészen nyíregyházáig 😊1. Én nem akarok a fikarcnyi részt sem a győri játékosokból.
mindenki csak megsértődik miattatok 😕 😕 😕hegedusadam
2. Nem a fúzióval van baj, hanem az előjogokkal, amiket kap a Győr miatt a fúzió.
3. A Szombathely igenis legyen faszagyerek, tolja le az arcát a mérkőzésre, ha kell 18 emberrel, hogy megmutassa, nem a győriek miatt vannak ott, ahol.e53m62
+1Bruce
több mint 13 éve
1. nem is olyan régen olvastuk a HFL kiírást miszerint a szövetség 700.000 Ft-ot szed be a "fapados döntő" rendezéséért. A többi extrát a belépőkből termelik ki. Kérdés, hogy a kiírásnál mind a 2 divízióra kivetették ezt a díjat, és a 21 csapat 1.400.000 Ft-ot fizetett be vagy úgy gondolták már az elején is hogy 1 napon lesz a kettő és így csak annyival növelik a 700.000 Ft-ot ami az 1 helyett a 2 mérkőzés járulékos költségei, de akárhogy is nézzük a 200.000 Ft igencsak karcsú 😊2. A bajnokság neve Veritas Gold, idén mi nem kaptunk vizet, más kapott? Vagy csak a döntőre a rendező kap 2 raklapot és sziasztok ennyi a támogatás?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
(OFFRövid "ü" de énis üdv 😊
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110331-Palyazati%20felhivas%202011..pdf
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy pl. sem a doPDF, sem a PDFCreator nem rak extra szöveget az elkészülő pdf-be.
ON)
Üdvözlöm az új avataros Hegedűs Ádámot! 😊Atari
több mint 13 éve
(OFFhttp://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110331-Palyazati%20felhivas%202011..pdf
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy pl. sem a doPDF, sem a PDFCreator nem rak extra szöveget az elkészülő pdf-be.
ON)
Üdvözlöm az új avataros Hegedűs Ádámot! 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha a MAFSZ csak 200 ezer Forinttal támogatja a döntők rendezését, akkor mi lesz azzal a pénzel amit az egyesületektől erre a célra beszedtek a nevezési díjban?
több mint 13 éve
Iván, te honnan tudod,hogy Zahó valóban kicsi? 😀Ráadásul egy egész jó meccset, amennyire emlékszem.
Tavaly játszottak meccset 😊Bruce
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
"A Versenykiírástóleltérően, mindkét Divízió döntője július 17-én kerül lebonyolításra, közös rendezés keretében.
Pályázni is csak egyben lehet a két mérkőzés lebonyolítására." Nagyon helyes, így legalább meg lehet próbálni jegyet szerezni a világbajnoki döntőre, ami 16-án lesz... 😊 Amúgy mit nyer a DIV1 bajnok? Indulási jogot a HFL-ben?
több mint 13 éve
Iván, te honnan tudod,hogy Zahó valóban kicsi? 😀Tavaly játszottak meccset 😊
Grga Pitic...elhozta "közénk" a szövetséget...ZahóKépzavarban vagy kisbarátom. Mi vagyunk a szövetség, mert mi hoztuk létre, mi tartjuk fenn.
Kori munkáját nem kívánnám lebecsülni, biztos szop eleget ezekkel a hülye halasztásokkal, de ha ők nem szabnak határt ennek (értsd csapatonként és szezononként max 2 halasztás), akkor nekik kell vele többet dolgozni.e53m62
több mint 13 éve
Iván, te honnan tudod,hogy Zahó valóban kicsi? 😀...elhozta "közénk" a szövetséget...ZahóKépzavarban vagy kisbarátom. Mi vagyunk a szövetség, mert mi hoztuk létre, mi tartjuk fenn.
Kori munkáját nem kívánnám lebecsülni, biztos szop eleget ezekkel a hülye halasztásokkal, de ha ők nem szabnak határt ennek (értsd csapatonként és szezononként max 2 halasztás), akkor nekik kell vele többet dolgozni.e53m62
Grga Pitic for President
több mint 13 éve
természetesen ők is jó arcok és őket sem értem, hogy miért jó ez nekiktudjátok mi a baj, hogy én kedvelem a dunaújvárosi srácokat, mert k..a jó fejnek ismertem meg őket a Pro Bowl-on amikor együtt dolgoztunk, és nem értem miért nem zavarja őket, hogy mindenki negatív véleménnyel van a csapatukról ilyen dolgok miattÉn meg még a győrieket is kedvelem, már amelyikükkel találkoztam! És még a Crushersben is szimpatikus arcok vannak! 😊Bruce
szerintem a győri játékosok nélkül is jó eredményeket lehetne elérnicápa77
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lehet már viccelődni sem 😀 annyira komolyan vesztek 😀 inkább éreznétek az iróniát 😀
több mint 13 éve
tudjátok mi a baj, hogy én kedvelem a dunaújvárosi srácokat, mert k..a jó fejnek ismertem meg őket a Pro Bowl-on amikor együtt dolgoztunk, és nem értem miért nem zavarja őket, hogy mindenki negatív véleménnyel van a csapatukról ilyen dolgok miattÉn meg még a győrieket is kedvelem, már amelyikükkel találkoztam! És még a Crushersben is szimpatikus arcok vannak! 😊
szerintem a győri játékosok nélkül is jó eredményeket lehetne elérnicápa77
több mint 13 éve
Hátha érdekel valakit:Ezt most tényleg nem kötekedésből, -mert az már volt elég itt - de nem szűkös kicsit ez a 200ezer MAFSZ támogatás?
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110331-Palyazati%20felhivas%202011..pdfKori
Az AFA kupát tudom felhozni most így leghamarabb, ahol eléggé megoldhatatlannak tűnt a sok ember megfelelő elhelyezése az öltözőkben, és emiatt sohasem sikerült tartani a két meccs közötti 45perces szünetet, tehát itt már kellene egy olyan stadion, ahol van melegítőpálya is. Ehhez eléggé sokba kerül, és a jegybevételekből meg a támogatásból nehéz lesz akár egy nullás rendezvényt létrehozni, hacsak nincs valami tőkeerős szponzor aki beletesz még pár százezret. Sok sikert a megrendezőknek, de most komolyan!
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
tudjátok mi a baj, hogy én kedvelem a dunaújvárosi srácokat, mert k..a jó fejnek ismertem meg őket a Pro Bowl-on amikor együtt dolgoztunk, és nem értem miért nem zavarja őket, hogy mindenki negatív véleménnyel van a csapatukról ilyen dolgok miattszerintem a győri játékosok nélkül is jó eredményeket lehetne elérni
több mint 13 éve
mindenki csak megsértődik miattatok 😕 😕 😕hegedusadamezt meg pont leszarom
több mint 13 éve
Natloz
300
Tv, Média:28. Pályázónak a pályázatában jeleznie kell, hogy mely Tv társaságokat kívánja az eseményre
meghívni, milyen megjelenést tervez.
29. Pályázónak a pályázatában kell megadnia azt, hogy mely médiumokban milyen
megjelenéseket tervez.
Ez miért így van? Miért nem tudja/akarja ezt a szövetség elrendezni? Pedig szerintem ez elsősorban szövetségi feladat kéne legyen... Vagy csak én gondolom rosszul?
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 13 éve
Kori
1 169
Hátha érdekel valakit:http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110331-Palyazati%20felhivas%202011..pdf
több mint 13 éve
Ha már nem lehet pluszolni, akkor így:nem értem mért szúrja a szemeteket ez a három csapatos "fúzió". én arra gondoltam, hogy ha már úgyis három csapat így egymásra talált, mi lenne, ha minden csapat betársulna, és így az összes magyar csapatot egy edző irányítaná, és akkor nem tudnánk "sírni mint a fürdősk@#&$k" 😊 ja és így mindenki egyenlően részesülne a győri játékosokból, szombathelytől miskolcon át egészen nyíregyházáig 😊1. Én nem akarok a fikarcnyi részt sem a győri játékosokból.
2. Nem a fúzióval van baj, hanem az előjogokkal, amiket kap a Győr miatt a fúzió.
3. A Szombathely igenis legyen faszagyerek, tolja le az arcát a mérkőzésre, ha kell 18 emberrel, hogy megmutassa, nem a győriek miatt vannak ott, ahol.e53m62
+1
több mint 13 éve
nem értem mért szúrja a szemeteket ez a három csapatos "fúzió". én arra gondoltam, hogy ha már úgyis három csapat így egymásra talált, mi lenne, ha minden csapat betársulna, és így az összes magyar csapatot egy edző irányítaná, és akkor nem tudnánk "sírni mint a fürdősk@#&$k" 😊 ja és így mindenki egyenlően részesülne a győri játékosokból, szombathelytől miskolcon át egészen nyíregyházáig 😊1. Én nem akarok a fikarcnyi részt sem a győri játékosokból.
3. A Szombathely igenis legyen faszagyerek, tolja le az arcát a mérkőzésre, ha kell 18 emberrel, hogy megmutassa, nem a győriek miatt vannak ott, ahol.
több mint 13 éve
zsolti_23
66
Boti!Nagyon egyszerű a megoldás csak a csapatoknak össze kellene fogniuk!
hiába van valakinek egy jó csapata ha hirtelen valami miatt senkinek nem lesz jó az eredeti meccs időpont!
Lehet nyerni bajnokságot meccs nélkül is nem?
Apropó lehet hogy nem lesz pályánk az új meccsidőpontra a haladás ellen ha így lesz akkor nyugodtan húzzátok be nekik a meccset!És ezzel meg van oldva a vita!
További szép napot!
több mint 13 éve
Boti63
40
már 2 éve ezen megy a vita , de nem történik semmi 😕