Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
elkapóvá lettem konvertálva (hétfőn 😀 ), mert abból hiány mutatkozik + mások szerint én annak jó vagyok 😀 én leszek a járási Matt Szczurviszont szombaton vélhetően a pályán leszek, úgy meg cinkeskonquerormileszel?shawnka
(mondjuk a sok meccsnézés hatására én bárhol playmaker lennék 😂 😂 )
több mint 14 éve
viszont szombaton vélhetően a pályán leszek, úgy meg cinkeskonquerormileszel?
több mint 14 éve
ez tény+1 fészbuk friend 😂. komolyra fordítva a szót, tényleg élmény a te kommentálásoddal végignézni egy meccset 😀shawnkaez már a 2. official reklám, amit belősz magadról. mit akarsz árulni? 😀shawnkasemmit
de te is tanúsíthatod, hogy a velem való személyes találkozás megváltoztatja az ember életét 😛konqueror
viszont szombaton vélhetően a pályán leszek, úgy meg cinkes
több mint 14 éve
+1 fészbuk friend 😂. komolyra fordítva a szót, tényleg élmény a te kommentálásoddal végignézni egy meccset 😀semmitmegkezdem a hangolódást a hétvégi meccsreez már a 2. official reklám, amit belősz magadról. mit akarsz árulni? 😀shawnka
szombaton fórumról ki lesz ott Tatán valamilyen minőségben? érdekel kivel lehet komázni 😛 ritkán láthattok életnagyságban bowl.hu admint, szóval megéri eljönni 😀konqueror
de te is tanúsíthatod, hogy a velem való személyes találkozás megváltoztatja az ember életét 😛konqueror
több mint 14 éve
semmitmegkezdem a hangolódást a hétvégi meccsreez már a 2. official reklám, amit belősz magadról. mit akarsz árulni? 😀shawnka
szombaton fórumról ki lesz ott Tatán valamilyen minőségben? érdekel kivel lehet komázni 😛 ritkán láthattok életnagyságban bowl.hu admint, szóval megéri eljönni 😀konqueror
de te is tanúsíthatod, hogy a velem való személyes találkozás megváltoztatja az ember életét 😛
több mint 14 éve
megkezdem a hangolódást a hétvégi meccsreez már a 2. official reklám, amit belősz magadról. mit akarsz árulni? 😀
több mint 14 éve
megkezdem a hangolódást a hétvégi meccsreszombaton fórumról ki lesz ott Tatán valamilyen minőségben? érdekel kivel lehet komázni 😛 ritkán láthattok életnagyságban bowl.hu admint, szóval megéri eljönni 😀
több mint 14 éve
Ki jön osztályozóra???PacmanÉn úgy tudom, hogy az Újpest.... 😀
Egyébként ha úgy alakul lehet hogy elmegyünk, de ez még nem 100% 😊
több mint 14 éve
Ki jön osztályozóra???
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
istvankovacs
53
Hali!mivel kint tanul, egy darabig nem jön haza
Valaki tud infót arról, hogy Lendvai Attiláról fog játszani a döntőn vagy még mindig külföldön van?balu10
több mint 14 éve
Hali! Valaki tud infót arról, hogy Lendvai Attiláról fog játszani a döntőn vagy még mindig külföldön van?
több mint 14 éve
Kalo
137
Nehéz erről a tegnapi meccsről írni, de egy biztos: köszönöm a Tigersnek, rendkívül sportszerű, kemény és változatos meccset játszottunk, a közönség láthatóan-hallhatóan élvezte. Ahogy a Bálint is írta mi rendesen büntettük magunkat, de ezeket a hibákat ki is kellett használni, ami Nektek sikerült, megérdemelten győztetek!Sok sikert a döntőben, egyúttal gratula a Farkasoknak is a szombathoz!
(a 22-es cornernek külön köszönöm, jó kis különmeccset vívtunk, ritka élvezet olyannal játszani, aki nem alattomoskodik, nem nyivákol, hanem tisztán és keményen küzd a sípszóig)
Kalo Wr#85
több mint 14 éve
Köszi szépen! Átkozott jó meccs volt 😀másik Varga Pisti voltVarga Pisti elkapásával és sikeres kétpontossal 20-13 a CowboysnakarcsikeAzigen! Ezek szerint tényleg visszatért a Pisti! RB-t játszott, és valami screen passz volt?csepi#49
Köszönjük a meccset, nagyon izgalmas volt, sajnos megvertük magunkat a fumble-ökkel, de ez nem vesz el a Tigrisek teljesítményéből, jók voltak!
Kösz mégegyszer, sok sikert a döntőre!Bálint #15
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
kutya23c
223
Gratulálok a Fejér Juniorsnak a győzelemhez!A Sparksnak is gratulálok, ügyesen játszottak, jó kis csapat lesz belőlük is ha összeszoknak!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
inkább csak Jr TE/OL 😊Mex meg Max 😛Amikor Mex intet dobott, akkor is majden utolérted a szélen ellenfelet 90 yard sprint után túloldali CB-ként!Az én voltam szerintem, és WR-ként 😀😀pc_x
Szóval gratula!vadibandi
viszont Mex is focizott, Nagykanizsa Demons WR volt 😊konqueror
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
másik Varga Pisti voltVarga Pisti elkapásával és sikeres kétpontossal 20-13 a CowboysnakarcsikeAzigen! Ezek szerint tényleg visszatért a Pisti! RB-t játszott, és valami screen passz volt?csepi#49
Köszönjük a meccset, nagyon izgalmas volt, sajnos megvertük magunkat a fumble-ökkel, de ez nem vesz el a Tigrisek teljesítményéből, jók voltak!
Kösz mégegyszer, sok sikert a döntőre!
több mint 14 éve
Huuu de kurva jó meccs volt a Tigers-Cowboys. Az elején sokkal jobb volt a Cowboys, de a védelme nagyon odatette magát a Tigersnek, egy fumble recovery TD és egy INT visszahorás után a 30 yardosról egy futással bevitte a Tigers a labdát, de tényleg sokkal jobb volt ekkor a Cowboys támadóalakulata. Aztán a félidő után feljavult a Tigers támadása és behúzták a meccset.
Egyébként elvettek egy szabályos TD-t még a Tigerstől, mivel valamelyik spori belefújt a sípba amikor még élő labda volt, de amúgy fumble lett és visszahordta a Tigers. Csak hát ugye a síp miatt meg kellett ismételni a kísérletet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Grat a Miskolcnak, a sérült srácnak pedig jobbulástKöszönjük ! Nektek pedig Sok sikert a továbbiakban!
Heroes 45#sLyNz
több mint 14 éve
Grat a Miskolcnak, a sérült srácnak pedig jobbulástHeroes 45#
......
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratula tigriseknek😊köszönjük a heroes-nak,nagyon szabályosan játszottatok,és a sporik is teljesen korrektek voltak.
több mint 14 éve
Köszönjük a Cowboys-nak a remek meccset és minden szurkolónak aki kint volt hogy buzdította a csapatot! Nagyon jó meccs volt és még egyszer gratula mindenkinek na meg persze az acéltigriseknek is!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sparks - Fejér Juniors 7-29
több mint 14 éve
még erről nem esett szó, lesz jövő szombaton egy Pécs Gringos feat. Kaposvár Golden Fox @ Tata Mustangs mérkőzés Tatánaz érdeklődők vélhetően sztárvendégként megtekinthetnek engem is 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó kis meccs volt,én élveztem 😀Tényleg jó volt!
lesz ez még jobb is 😊Joci
Következőre is megyek, /Ha lesz tombola ha nem 😀 /
Bár igy tutkó volt 😀