Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, elég drága lett a jegy, de ugye van a MAFSZos kedvezmény, amit minden csapatnak kiküldtek és így legalább aki játékos vagy vezető az tud venni olcsóbban jegyet.

És valóban jó lett volna ha egy napon van két mérkőzés, mert egy fajin wild card felvezető mérkőzés aztán meg a főattrakció.
Közben kis koncert vagy valami és kész, akkor azt mondom fene bánja kifizetem az 1700 forintot!Bruce
Nem tudom mennyi év kell ahhoz hogy rádöbbenjenek arra, hogy nem játékos kedvezményekkel kellene (félig) feltölteni a lelátókat a döntőn, hanem vonzó jegyárakkal és körülményekkel. A döntő leírásában semmi sem szerepel arról hogy mit kap a mezei néző a meccs mellett pluszként ezért az árért, kivéve Faragó szünetbeli dedikálást... Ha meg melléteszem a korábbi kaja-pia árakat ezeken a meccseken, hát, az ár-érték arány kb mint Makó és Jeruzsálem.
(mondjuk totál nem hiányzik a Futottak még tánccsoport szünetbeli táncproduktuma vagy VV Béla aktuális műceleb tátikája: tartalom kellene ennyi pénzért)
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Hát igen, elég drága lett a jegy, de ugye van a MAFSZos kedvezmény, amit minden csapatnak kiküldtek és így legalább aki játékos vagy vezető az tud venni olcsóbban jegyet.

És valóban jó lett volna ha egy napon van két mérkőzés, mert egy fajin wild card felvezető mérkőzés aztán meg a főattrakció.
Közben kis koncert vagy valami és kész, akkor azt mondom fene bánja kifizetem az 1700 forintot!
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
van info arról, miért 1700 ft a belépő a döntőre? lesz valami extra dolog, welcomedrink vagy welcomehot-dog?

vagy csak egyszerűen ezzel biztosítanák h biztos mindenkinek legyen hely a lelátón?88as
A döntő szervezésének a költségeit nem a szövetség állja? Dehogynem. Persze ez is egy értékesítési "stratégia", de ha nem a Tigers játszana a döntőben, eszembe nem jutna ennyiért elutazni Pestre és meccset nézni. Inkább az Espn. Arról nem is beszélek, h mit kap a döntőben résztvevő két csapat, mindegy, h kik azok most. Van vmi plusz juttatás? Játszanak egy meccset. Ennyi. Bíró ugyanannyi, pálya ugyanakkora, szóval semmi extra.

Egy vicc, komolyan mondom. Ingyen kellene osztogatni minden tetves médiának meg népnek a jegyeket, h egyszer a büdös életben elérjük az 5000-es csodás számot egy magyar bajnokin. Hangulat is lenne bőven, de így? Egész évben fizetünk minden szart, aztán meg vmi idióta Elvis imitátorért kell pluszban kitolni 1700-at. Ez meggondolatlan a szövetség részéről. A drága rendezvények csak nagyon ritka esetben "sugározzák" az exkluzivitást. Arról meg nem is beszélek, hogy gondolom mindkét csapat részéről lesz nem kevés szurkoló, akik eddig is végigmentek a csapatukkal, és amikor végre a legfontosabb csata jön, akkor még facsarnak rajtuk egyet.

Sőt, tovább megyek, én a wildcardot meg a döntőt is egy napra, egy helyre tettem volna. Plusz két csapatnyi néző.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
van info arról, miért 1700 ft a belépő a döntőre? lesz valami extra dolog, welcomedrink vagy welcomehot-dog?

vagy csak egyszerűen ezzel biztosítanák h biztos mindenkinek legyen hely a lelátón?
több mint 14 éve
Beszéljünk inkább a wild cardról és Döméről, tőle még autogramot is kértek arénán 😛konqueror
Egyszerű mint az egyszeregy,Raptors gyözelem...széjjelcincáljuk öket...XD
Belső info:a Dömétől azért kértek aláirást,hogy reklámozhassa a gilette céget a "törpéknek is kell borotválkozniuk" szöveggelPacman
LOL de köcsög 😀
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Beszéljünk inkább a wild cardról és Döméről, tőle még autogramot is kértek arénán 😛konqueror
Egyszerű mint az egyszeregy,Raptors gyözelem...széjjelcincáljuk öket...XD
Belső info:a Dömétől azért kértek aláirást,hogy reklámozhassa a gilette céget a "törpéknek is kell borotválkozniuk" szöveggel

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Erre egészen nyugodtan lehetne egy új topicot nyitni, mert így elsikkad a lényeg ebben a fórumban!Bruce
Mostmiért? Egy újonc első pályáralépésének előéletét még nem láttam így. Simán hozzátartozik 😀shawnka
elméletileg nem első, de gyakorlatilag nevezhető annak, pláne úgy hogy új pozícióba lettem helyezve

mondjuk Brucenak is igaza van, jócskán túl lett lihegve a téma. beszéljünk inkább a wild cardról és Döméről, tőle még autogramot is kértek arénán 😛konqueror
Nyissatok egy "fényezzük magunkat" vagy egy "msn téma és nem ide tartozik, de azért ide írom" témát és az utolsó másfél oldalt át is teheted oda...
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Erre egészen nyugodtan lehetne egy új topicot nyitni, mert így elsikkad a lényeg ebben a fórumban!Bruce
Mostmiért? Egy újonc első pályáralépésének előéletét még nem láttam így. Simán hozzátartozik 😀shawnka
elméletileg nem első, de gyakorlatilag nevezhető annak, pláne úgy hogy új pozícióba lettem helyezve

mondjuk Brucenak is igaza van, jócskán túl lett lihegve a téma. beszéljünk inkább a wild cardról és Döméről, tőle még autogramot is kértek arénán 😛
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Mostmiért? Egy újonc első pályáralépésének előéletét még nem láttam így. Simán hozzátartozik 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Wildcard meccs jóslatok???GÁ13OR
Raptors, egyértelműen. Nincs még egy olyan benga NT a ligában, mint náluk. 😀e53m62
Á, neki csak a feje nagy. 😛
több mint 14 éve
Erre egészen nyugodtan lehetne egy új topicot nyitni, mert így elsikkad a lényeg ebben a fórumban!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Azonosultál vele? 😀

Csak tudnám, hogy az iskolábajárás és az egész napos trash melett hogyan van időd még edzésre is járni?? Vagy minek az? 😀GRAFI
wow, ez már már ilyen helyi FNL életképet feltételez 😀 de aki ismer az tudja hogy workhorse vagyok 😛 😀
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azonosultál vele? 😀

Csak tudnám, hogy az iskolábajárás és az egész napos trash melett hogyan van időd még edzésre is járni?? Vagy minek az? 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Jamie lesz fotózás szombaton a meccsen? 😛konqueror
Hát nem tudom őszintén. Tibibá szokott kamerázni, most hogy egy edzősmeccsen fog-e azt nem tudom, de a kedvedért megkérdezem. Fotózás biztos lesz vmilyen szinten, úgyh ne aggódj, meg lesz örökítve a pályára lépésed! 😛Jamie
😀 😀 zsírság 😛

utóbbi napokban újjáértelmeztem az "overrated" fogalmát 😀
több mint 14 éve
Jamie 28
Jamie lesz fotózás szombaton a meccsen? 😛konqueror
Hát nem tudom őszintén. Tibibá szokott kamerázni, most hogy egy edzősmeccsen fog-e azt nem tudom, de a kedvedért megkérdezem. Fotózás biztos lesz vmilyen szinten, úgyh ne aggódj, meg lesz örökítve a pályára lépésed! 😛

,,Hit it like you mean it!"
PunBB bbcode test
2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 14 éve
Az a baj, hogy azt sem tudom mi van az újpesti csapattal. Semmi hír róluk...

De azt ne felejtsük el, hogy a Bulldogs már egy Wild Card mérkőzést nyert korábban! 😊
Persze ez mit sem számít most már!

Én arra számítok, hogy szoros mérkőzésen győzedelmeskedik a Raptors, egyrészt a hazai pálya miatt, másrészt jobban fel vannak pörögve mint az Újpest, bár az Újpest meg még jobban benne van a játékban. Mindenesetre érdekes meccs lehet!
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Raptors, egyértelműen. Nincs még egy olyan benga NT a ligában, mint náluk. 😀

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Jamie lesz fotózás szombaton a meccsen? 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A raptors def-je jó, az offense gyengébb.
A bulldogs idén rengeteg hibát és fumble-t mutatott be, kérdés mennyire tudják felszívni magukat.
érdekes meccs lesz.
A kutyáknak azért illene hozni már csak presztizsből is,legalább 1 győzelmük legyen.kutya23c
A raptors behúzza sztem...
Ha a Kutyák úgy játszanak, mint az utolsó meccsükön akkor talán :-S
több mint 14 éve
kutya23c 223
A raptors def-je jó, az offense gyengébb.
A bulldogs idén rengeteg hibát és fumble-t mutatott be, kérdés mennyire tudják felszívni magukat.
érdekes meccs lesz.
A kutyáknak azért illene hozni már csak presztizsből is,legalább 1 győzelmük legyen.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 14 éve
GÁ13OR Las Vegas Raiders Ohio State Buckeyes 3
Wildcard meccs jóslatok???
több mint 14 éve
Jamie 28
Gringo, Nyelv: spanyol
Dél és Közép-Amerika spanyol államaiban a bevándoroltak és általában a külföldiek gúnyneve.cápa77
köszi cápa, énis tudtam mivel 2 és fél évig ott játszottam. Tudom hogy miért ez a csapatnév eredete is. De a csapatlogóban akkoris sombrero-s mexikói van, a régi logó is sombrero volt sisakráccsal, szóval pont nem közép-amerikában vendégeskedő külföldieket ábrázolta senki sem ahogy a plakát sem.
Egyébként a Gringos név annyira gúnynév hogy a facebook nem is engedte az Esemény címében megjeleníteni, mert "not valid"...úgyh maradt a dollárjeles "Gringo$" megoldás 😂

,,Hit it like you mean it!"
PunBB bbcode test
2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
elég vad lett 😀 a lovonülő ember akarja a gringót megtestesíteni? 😛konqueror
jajaa...tudom hogy bizonyos szögből cowboy-nak látszik, de fogadd el gringónak😛 nemvolt olyan banditás kép mint amilyen a logóban van 😛
mivan meg se dícsérsz, hogy milyen up-to-date voltam, hogy az új Gringos-logó van rajta? 😊Jamie
dede, nagyon faszányos 😊 kár hogy lelóg a sisakról 😛 amúgy azt még én sem tudom, hogy most a kettőből melyik az official 😀

facebookon is attendingeltem az eseményt 😉 innentől mehet a vérivás aztán hadzsime
több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
Gringo, Nyelv: spanyol
Dél és Közép-Amerika spanyol államaiban a bevándoroltak és általában a külföldiek gúnyneve.