Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát inkább a játékvezetői bizottságnak szólt ez a kérdés! De azért köszi! 😊 Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nek
több mint 14 éve
Hát szerintem a reális az a 4-5 alapszakaszmeccs és rájátszás. Persze ez függ attól hogy rájátszásos rendszer lesz-e.
több mint 14 éve
Na hát ez jól hangzik, erre mindenképp el kellene menni minél többen!Csak addig jó lenne tudni, hogy hány mérkőzéssel számolhatunk, mármint a játékvezetők hány mérkőzést tudnak vállalni jövőre, mert ugye mindig az a szűk keresztmetszet!
Remélem kapunk tájékoztatót erről!
több mint 14 éve
Kori
1 169
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.Október 22-én lesz egy edzői (vezetői) találkozó, ahol célszerű megjelenni minden érintettnek. Itt pont arról lesz szó mi hogy legyen, mik a realitások, ki mit tart fontosnak, stb. Mindenki elmondhatja a véleményét és esetleg még másokét is meghallgathatja. Nyilván ahány ember annyiféle álláspont, de a fő vonalakról el lehet vitázgatni. Ha itt tisztázódnak kicsit a dolgok, utána lehet nekilátni a többinek. Novemberben kész is lehet a jövő évi kiírás, ami remélem jó pár évig változatlan versenyrendszert biztosít majd.
Muszáj mindig februárra hagyni?e53m62
Azt nem tudom mikor lesznek hivatalosan tájékoztatva az érintettek (vagy már voltak?), hozzám eddig ennyi jutott el a dologból.
több mint 14 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.Ha nem is kiírni máris, de el lehetne kezdeni beszedni a papírokat 😊 jelentkezés, igazolások, stb
több mint 14 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem. Muszáj mindig februárra hagyni?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Wildfires-Heroes: 23-20 a pontos végeredmény
több mint 14 éve
Budapest Cowboys Jr. - Győr Sharks Jr. 42:20
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Köszi szépen 😊 Élveztük, gyakoroltunk, jó volt.Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17SheviCsak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.Zahó
több mint 14 éve
GÁ13OR
3
A Bats -nek emberhiánya van (nem kicsit),ugyh maradunk a Raptorsban. Az h melyik div-ben indulna a Bats nem hinném h bárkit is befolyásolna,csak mindenki a saját városát szeretné képviselni! De részemről szeretek a Raptorsba játszani,jó kis társaság!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ebből az egészből talán az lenne érdekes, hogy most, hogy a Raptors feljebb kerül, a Bats bemondja az unalmast mégegy évre és mennek a Raptors csapatával, vagy a Raptors csak a maga -gondolom elég tapasztalatlan- gárdájával áll ki. Ha az előbbi áll, akkor valószínűleg nem nagyon lesz már Bats a jövőben gondolom.
több mint 14 éve
Bulldogs-Raptors 0-11a bulldogsnak asszem 175 yard-ja volt nekünk meg 180 kb...de a bulldogszosban nem vagyok biztos...
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A tataihoz hasonlóan alakult a Wildfires-Heroes is, ami a végeredményt illetve a 2. félidőben történő fordítást illeti.Ha minden igaz, 20-6 ra vezetett a Heroes, végül innen nyertek a veszprémiek 24-20-ra talán. NEM pontos infó 😊 Viszont gratula a mai győzteseknek 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17SheviCsak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.
Más: A Raptors-Bulldogs-on mennyire volt egyenletes a büntetések eloszlása? Megdöntötték a Grizzlies tavalyi rekordját? 😀 😀
több mint 14 éve
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17
Mustangs #17
2006-
több mint 14 éve
Köszi mindkettőtöknek! 😉
több mint 14 éve
Ha valaki valamit tud a meccsekről kérem írja be! 😊Brucehttp://twitter.com/tyler_HC/status/26844173542
több mint 14 éve
Ebbe beletört a Kutyák foga..Raptors - Bulldogs: 11-0
Meg vmi 350 yard büntetés szumma. Grat a Raptorsnak.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem ma a kutyák harapni fognak
több mint 14 éve
Ha valaki valamit tud a meccsekről kérem írja be! 😊
több mint 14 éve
Az 1700 szerintem évente 1x belefér. Nekem csak egy gondom van ezzel a döntővel. Mégpedig az, hogy már évek óta nem lehet bevinni a táskádba kaját-pát, hanem kipakoltatják veled a bejáratnál azzal a címszóval, hogy nem lehet bevinni műanyag palackot. Utána mikor bementél, akkor meg megkapod a Veritas Gold műanyag palackos ásványvizet. Kész vicc az egész.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kedvezményről minden csapat vezetősége kapott levelet elvileg.Az árral nekem sincsen annyira bajom, mert 1x a döntőre belefér azt mondom, de a körülmények...
Amit nem tudok pontosan, hogy aki nevez a DIV I-re az a döntő rendezéséhez is hozzájárul elvileg...
De megint csak le lehetne venni a rendezés terhét a csapatokról, a szövetségről úgy, hogy év közben meg lehetne hirdetni a rendezést...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ritkán van ilyen, de egyetértek! 😊van info arról, miért 1700 ft a belépő a döntőre? lesz valami extra dolog, welcomedrink vagy welcomehot-dog?A döntő szervezésének a költségeit nem a szövetség állja? Dehogynem. Persze ez is egy értékesítési "stratégia", de ha nem a Tigers játszana a döntőben, eszembe nem jutna ennyiért elutazni Pestre és meccset nézni. Inkább az Espn. Arról nem is beszélek, h mit kap a döntőben résztvevő két csapat, mindegy, h kik azok most. Van vmi plusz juttatás? Játszanak egy meccset. Ennyi. Bíró ugyanannyi, pálya ugyanakkora, szóval semmi extra.
vagy csak egyszerűen ezzel biztosítanák h biztos mindenkinek legyen hely a lelátón?88as
Egy vicc, komolyan mondom. Ingyen kellene osztogatni minden tetves médiának meg népnek a jegyeket, h egyszer a büdös életben elérjük az 5000-es csodás számot egy magyar bajnokin. Hangulat is lenne bőven, de így? Egész évben fizetünk minden szart, aztán meg vmi idióta Elvis imitátorért kell pluszban kitolni 1700-at. Ez meggondolatlan a szövetség részéről. A drága rendezvények csak nagyon ritka esetben "sugározzák" az exkluzivitást. Arról meg nem is beszélek, hogy gondolom mindkét csapat részéről lesz nem kevés szurkoló, akik eddig is végigmentek a csapatukkal, és amikor végre a legfontosabb csata jön, akkor még facsarnak rajtuk egyet.
Sőt, tovább megyek, én a wildcardot meg a döntőt is egy napra, egy helyre tettem volna. Plusz két csapatnyi néző.e53m62
(mármint az utolsó sorig, a wild card nem érdekel, akkor már tervezték volna úgy hogy a junior cup döntő legyen előtte, de ez már más tészta)
Annyit hozzátennék, hogy nem az 1700on van a hangsúly, mert legyen annyi..
de akkor:
1/ tényleg legyen show, cheerleader bemutató, olcsóbb kaja/pia, meg ki lehet találni még dolgokat
2/ ne a BVSC pályán legyen, ahol nem tud elmenni az ember hugyozni egyet (stb, ez már tavaly ilyenkor ki lett tárgyalva miért nem jó hely)
3/ lehessen látni 2-3 plakátot, reklámot vagy valamit, mert röhej hogy az érdekeltek 80%-a a Faragó Ricsitől tudja meg a részleteket az eagles-redskins meccs szünetében..
erről a játékoskedvezményről tudna valaki írni, hogy mi ez mennyi, hány darab stb, thx 😊
több mint 14 éve
Azt hiszem tavaly is 1800 volt, nevetséges... (pedig akkor én nem is fizettem 😀 😀). Jah és ennyiért kb. csak a meccset kapod. (Hozzátenném, hogy tavaly a 2 csapatnak is fizetni kellett a rendezésért)