NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
10
7
2:15, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
7 napja
Ez lehetne egy Halott Pénz dalszöveg.Tehát halál esetén nincs dead money.morbid kérdés, tudom, de haláleset esetén mi az eljárás? sima cut?Sajnos elég gyakran előfordul mosatában. Igen cut, mindenféle bünti nélkül.
ljambrik
dancogo
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
8 napja
Tehát halál esetén nincs dead money.morbid kérdés, tudom, de haláleset esetén mi az eljárás? sima cut?Sajnos elég gyakran előfordul mosatában. Igen cut, mindenféle bünti nélkül.
ljambrik
dancogo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 napja
morbid kérdés, tudom, de haláleset esetén mi az eljárás? sima cut?Sajnos elég gyakran előfordul mosatában. Igen cut, mindenféle bünti nélkül.
ljambrik
8 napja
morbid kérdés, tudom, de haláleset esetén mi az eljárás? sima cut?
14 napja
Meg az sem, hogy a kiégett Mahomes helyett az MVP Jones a QB-m 2 rongyos millióért még 2 évig 😀A kérdés valójában az, hogy a madden hogy értékeli majd Jones báttyát 😀
Farky
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
15 napja
Lanyhul a topik, Tremble meccsnyerő játéka meg sincs említve?Már elengedtem, mert belealudtam a hosszabbításba, majd hittem Ádi intelmeinek, és a szememnek. Vesztemre.
gabokocka
15 napja
Meg az sem, hogy a kiégett Mahomes helyett az MVP Jones a QB-m 2 rongyos millióért még 2 évig 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
17 napja
Lanyhul a topik, Tremble meccsnyerő játéka meg sincs említve?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Ha találtok embert, aki december közepe és január közepe között rostert fog csinálni, simán múködőképes elképzelés.Ezért lenne jó, mármint a rookiek miatt, ha az IRL szezon után lenne a SIM valahogy. Mondjuk január végétől a SB-ig.Amari Cooper, rohaggy meg!!444!!!!ez a szar ebben a játékban...itt AC ráhúzott még egy évet, de minden rookie 1 évvel kevesebbet teljesít, így hogy szarrá fizetted se veszítesz vele sokat, akkor lennél igazán szarban, ha csak most játszanánk le az évadot
ljambrik
Klaci79
Shilkor
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
Ezért lenne jó, mármint a rookiek miatt, ha az IRL szezon után lenne a SIM valahogy. Mondjuk január végétől a SB-ig.Amari Cooper, rohaggy meg!!444!!!!ez a szar ebben a játékban...itt AC ráhúzott még egy évet, de minden rookie 1 évvel kevesebbet teljesít, így hogy szarrá fizetted se veszítesz vele sokat, akkor lennél igazán szarban, ha csak most játszanánk le az évadot
ljambrik
Klaci79
3 hónapja
Amari Cooper, rohaggy meg!!444!!!!ez a szar ebben a játékban...itt AC ráhúzott még egy évet, de minden rookie 1 évvel kevesebbet teljesít, így hogy szarrá fizetted se veszítesz vele sokat, akkor lennél igazán szarban, ha csak most játszanánk le az évadot
ljambrik
3 hónapja
Amari Cooper, rohaggy meg!!444!!!!
3 hónapja
Ebből a viccből is észtosztás lett.Most meglepődsz azon, hogy osztom az észt?Grat a litván cigánylányoknak (balti more)!Sakndallum!
empty taxi
A csoport észt és lett cigányai még a romák közt is diszkriminálva vannak.
zacknorb
empty taxi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Most meglepődsz azon, hogy osztom az észt?Grat a litván cigánylányoknak (balti more)!Sakndallum!
empty taxi
zacknorb

Madden hates me.
3 hónapja
Grat a litván cigánylányoknak (balti more)!Sakndallum!
empty taxi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Grat a litván cigánylányoknak (balti more)!

Madden hates me.
3 hónapja
Köszi mindenkinek és külön köszönet a sim-ért! Papírforma volt ez nem bug 😃Jövőre arccal előre a címvédés felé 😎
3 hónapja
Itt a 2026-os draft tracker:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ltk92P-K0_qw7qtVYtdqS-1ySgrDk1_NePZH-7biQBw/edit?usp=drivesdk
(A fórumos trackerben még csak jelöltem, hogy adott kondíció életbe lépett-e vagy sem, ahol már kiderült, de a Drive-osba már ennek megfelelően vannak beírva.)
3 hónapja
Grat BaltimoreDefense! És köszi a simet dankodavid, még ha még mindig buggos ez a szar. 😀 (Jó ok, kb a buggosága miatt nyertem anno SB-t. 😀)
3 hónapja
Gratula a Baltimorenak, és hatalmas köszönet a sim-ért 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
köszi mindenkinek az aktív szezont, a simet különösen, Dávid és grat BD!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
Köszi a simet Dávid, grat BD
Poloska vagyok.
3 hónapja
köszi @dankodavid a belefektetett munkát, jövőre azért oldjuk már meg, hogy a Broncos nyerjen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Gratulálok a Baltimorenak! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes