GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
23 órája
Ha valakit érdekel Najee Harris occsóért az keressen nyugodtan. Eskü jó lesz idén, ő mondta
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 napja
Várjuk meg a last minute franchise tageket, aztán a maradékot lefaragom kellően. 😊a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.Szerintem ezt mindenképpen, mert jártunk már úgy, hogy adott poszton túl nagy volt a létszám a kereslethez, és elég komolytalan szerződéssel kelt el nem egy játékos. Szerintem próbáljuk nagyjából tartani azt a megszokott létszámot az egyes posztoknál, amiket PM-ben is küldtem; ha épp úgy van, eggyel-kettővel eltérni pluszban (vagy akár mínuszban), nem gond, de dupla annyi azért ne legyen szerintem.
somoskovig
vassadi
2 napja
Alec Pierce tag & trade kereteiben eladó 19:59ig 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.Szerintem ezt mindenképpen, mert jártunk már úgy, hogy adott poszton túl nagy volt a létszám a kereslethez, és elég komolytalan szerződéssel kelt el nem egy játékos. Szerintem próbáljuk nagyjából tartani azt a megszokott létszámot az egyes posztoknál, amiket PM-ben is küldtem; ha épp úgy van, eggyel-kettővel eltérni pluszban (vagy akár mínuszban), nem gond, de dupla annyi azért ne legyen szerintem.
somoskovig
3 napja
FA előtti friss keki Tampából. Akinek szüksége van 2. számú olcsó elkapóra, Quentin Johnston elérhető. Idén korrekt szezonja volt, ellenértékként se várok franchise megváltó picket.
3 napja
Előzetes FA lista mindkét FA körre, nézzétek meg kritikus szemmel, ha valakit átsorolnátok, szóljatok (meg akkor is, ha valaki rosteren van valahol). Vannak posztok, ahol a teljesen nyomik közül igyekeztem kiválogatni a féllábúakat, hogy legyen mindenhol valami kínálat, illetve a 2. kör elég bőséges lett pár helyen, ha onnan vennétek ki valaki(ke)t nyílt licitre, az is lehetséges.POSZT: TIER 1 (TIER 2) és ahol értelmezhető, pár kimaradó
QB: Tua (David Mills, Jameis Winston, Russell Wilson)
RB: Breece Hall, James Cook, Derrick Henry, Javonte Williams, Jaylen Warren, Kyren Williams (Aaron Jones, Alvin Kamara, Brian Robinson Jr., Isaiah Pacheco, J.K. Dobbins, Rachaad White, Tyler Allgeier(, kimarad: Joe Mixon, Austin Ekeler
WR: Devonta Smith, Alec Pierce, DK Metcalf, Cortland Sutton, Mike Evans, Davante Adams (Calvin Austin III, Calvin Ridley, Chris Godwin, Cooper Kupp, Jahan Dotson, Mack Hollins, Deebo Samuel)
TE: TJ Hockenson, Cade Otton, Jake Ferguson, Juwan Johnson, Travis Kelce (Chigoziem Okonkwo, Jonnu Smith, Noah Gray, Tyler Higbee)
OL: OT: Ikem Ekwonu, Penei Sewell, Zach Tom, Abraham Lucas, Luke Goedeke, G/C: Ed Ingram, Elgton Jenkins, Kevin Zeitler, Ryan Kelly, Cam Jurgens (OT: Austin Jackson, Braden Smith, Morgan Moses, Taylor Decker, Terence Steele, Tytus Howard, Jedrick Wills, Rasheed Walker, G/C: Alijah Vera-Tucker, Daniel Faalele, Evan Neal, Garrett Bradbury, Spencer Burford, Cade Mays, Sean Rhyan, Luke Fortner), kimarad: Jamaree Salyer, Joseph Noteboom, Cordell Volson, Kenyon Green, Shaq Mason, Trevor Penning, Zion Johnson
DI: Kenny Clark, Maliek Collins, Zach Sieler. Cameron Jordan (Logan Hall, Devonta Wyatt, A'Shawn Robinson, David Onyemata)
EDGE: Boye Mafe, Bradley Chubb, Jadeveon Clowney, Carl Granderson (Jermaine Johnson, Keion White, Kingsley Enagbare, Uchenna Nwosu, DJ Wonnum) , kimarad: Anfernee Jennings, Arnold Ebiketie,
LB: Devin Lloyd, Quincy Williams, Robert Spillane, Frankie Luvu, Alex Anzalone, Kaden Ellis (Bobby Wagner, Josey Jewell, Kenneth Murray, Lavonte David, Logan Wilson, Matt Milano, Quay Walker, Terrel Bernard)
CB: Jaycee Horn, Marlon Humphrey, Alontae Taylor, Tariq Woolen, Kyler Gordon (DaRon Bland, Dax Hill, L'Jarius Sneed, Marcus Jones, Marshon Lattimore, Martin Emerson, Keisean Nixon, Kader Kohou), kimarad: James Bradberry, Trevon Diggs
S: Bryan Cook, Jalen Pitre, Nick Cross, Coby Bryant, Julian Love, Kerby Joseph, Jeremy Chinn (C.J. Gardner-Johnson, Donovan Wilson, Harrison Smith, Malik Hooker, Reed Blankenship, Tony Jefferson, Xavier Woods), kimarad: Taylor Rapp, Deshon Elliott
Szerkesztette: somoskovig
3 napja
Prescott hosszabb szerződés hiányában nyitott a távozásra
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
5 napja
A frissen megszerzett 1/31-ről mennék feljebb, főleg draft napi trade érdekelne előre megbeszélve.
5 napja
na, az Eagles is visszatért a contenderek közé
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
5 napja
Első FA kör, ha így megfelel:QB, OL - @dankodavid
RB, WR, TE - @dancogo
DI, EDGE - @törölt kristof
LB, CB, S - @niners88
5 napja
Emlékeztető, taget kiosztani csütörtök estig lehet, az idén 5 millió felett keresőket pedig vasárnap estig lehet kivágni anélkül, hogy a teljes idei fizetésük bennragadna dead money-ként.
5 napja
Tua?lol baszki, a másik rövid nevű AFC QBra gondoltammi a fasz ez a Burrow - Maye tréd? Schefter szerintem elélvezett, amikor meghallotta ezt a hírt 😀Löfli Te álljál le azzal, amit szedsz, beképzeled h nálad van franchise centerem, most meg belehaluzod ebbe a cserébe Drake Maye-t 😁
Löfli
empty taxi
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 napja
lol baszki, a másik rövid nevű AFC QBra gondoltammi a fasz ez a Burrow - Maye tréd? Schefter szerintem elélvezett, amikor meghallotta ezt a hírt 😀Löfli Te álljál le azzal, amit szedsz, beképzeled h nálad van franchise centerem, most meg belehaluzod ebbe a cserébe Drake Maye-t 😁
Löfli
empty taxi

Don't blink!
5 napja
mi a fasz ez a Burrow - Maye tréd? Schefter szerintem elélvezett, amikor meghallotta ezt a hírt 😀Löfli Te álljál le azzal, amit szedsz, beképzeled h nálad van franchise centerem, most meg belehaluzod ebbe a cserébe Drake Maye-t 😁
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 napja
mi a fasz ez a Burrow - Maye tréd? Schefter szerintem elélvezett, amikor meghallotta ezt a hírt 😀

Don't blink!
5 napja
jó, akkor Carter eladó 🤪
5 napja
Carter példájánál maradva, ha idén hosszabbítasz vele, akkor az új szerződés első évében a 8 milliónak a 75%-a a fizetendő minimum, nem az opciós évi 18+ millió 75%-a, míg ha jövőre hosszabbítasz vele, akkor a 18+ milliónak a 75%-át kell neki legalább fizetned az első évben - erre vonatkozik ez a kitétel. Könnyebb értelmezni, ha azt a bizonyos "előbbi pontot" is elolvassátok. 😊Ezt valaki segítsen már értelmezni, mert nem látok különbséget a kettő között.szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy az új fizetése mennyivel lehet alacsonyabb a hosszabbítás évében.
Mi a különbség, ha valakivel a 4 éves kontraktus utolsó évében hosszabbítok, és mi a különbség, ha valakivel az 5. opciós évében?
Én most az 5. opciós évben hosszabbítottam stingley-vel, és az 5. opciós éve nem mint normális fizetés volt figyelembe véve (ahogy a szabálykönyvebn van írva), hanem egyáltalán nem lett figyelembe véve. Ugyanez lett volna az eredmény ha tavaly hosszabbítok vele, nem?
eaglesmcnabb
Jalen Carter idén pl, 8 milliót keres, jövőre az opciós éve 18 286 500, ha hosszabbítok vele jövőre, akkor a 8-hoz kell mérni, nem a 18+-hoz ?
törölt kristof
5 napja
Ha hosszabbítasz vele, akkor a 18-nak lehet a 75%-a a minimum, mivel az opciós évben hosszabbítottál vele.Ezt valaki segítsen már értelmezni, mert nem látok különbséget a kettő között.szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy az új fizetése mennyivel lehet alacsonyabb a hosszabbítás évében.
Mi a különbség, ha valakivel a 4 éves kontraktus utolsó évében hosszabbítok, és mi a különbség, ha valakivel az 5. opciós évében?
Én most az 5. opciós évben hosszabbítottam stingley-vel, és az 5. opciós éve nem mint normális fizetés volt figyelembe véve (ahogy a szabálykönyvebn van írva), hanem egyáltalán nem lett figyelembe véve. Ugyanez lett volna az eredmény ha tavaly hosszabbítok vele, nem?
eaglesmcnabb
Jalen Carter idén pl, 8 milliót keres, jövőre az opciós éve 18 286 500, ha hosszabbítok vele jövőre, akkor a 8-hoz kell mérni, nem a 18+-hoz ?
törölt kristof
Szóval ha Cartert beárazzák pl 16 millióra, akkor nem ahhoz számolod a minimumot, hanem a 18 milliónak a 75%-a lesz a minimum.
5 napja
fasza 😀Ezt valaki segítsen már értelmezni, mert nem látok különbséget a kettő között.szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy az új fizetése mennyivel lehet alacsonyabb a hosszabbítás évében.
eaglesmcnabb
törölt kristof
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 napja
Ezt valaki segítsen már értelmezni, mert nem látok különbséget a kettő között.szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy az új fizetése mennyivel lehet alacsonyabb a hosszabbítás évében.
eaglesmcnabb
5 napja
"Előbbi pontnál speciális esetet képeznek azok az egykori első körös draftoltak, akiknél lehívásra került az ötödik éves opció. Náluk szerződéshosszabbításkor nem opciós évben (tehát az alap négyéves kontraktus utolsó évében) a lehívott ötödik éves opciót nem kell figyelembe venni, opciós évben történő szerződéshosszabbításánál ellenben az opciós év fizetése mint normál fizetés veendő figyelembe."Ezt valaki segítsen már értelmezni, mert nem látok különbséget a kettő között.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 napja
A táblázatban 1-2 játékos fizetését nem vette be az excel és a játékosok száma sem stimmel az összesített táblázatban.Köszi, javítva. Ráadásul nem kis tétel maradt le 😊
Például a Bucsnál 46 játékos fizetése van beírva és 48 játékosom van.
labo7
6 napja
A táblázatban 1-2 játékos fizetését nem vette be az excel és a játékosok száma sem stimmel az összesített táblázatban. Például a Bucsnál 46 játékos fizetése van beírva és 48 játékosom van.