GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Aki meg a Patset, attól azt kérném, hogy siessen ahogy tud, mert a végén nem marad ép emberem, ahogy mostanában alakulnak a dolgokWyatt😊 ez jó
több mint 14 éve
Aki meg a Patset, attól azt kérném, hogy siessen ahogy tud, mert a végén nem marad ép emberem, ahogy mostanában alakulnak a dolgok

több mint 14 éve
Mindenesetre aki a Tampát igazgatja azt előre sokra tartom .
több mint 14 éve
Hihetetlen mód le tudnak zuhanni egy ilyen után a játékosok ratingjei :/valamit elcseszel, meghalszbriareoski csinálja a phinst csak h tudjam kinek kell hálát rebegnembriareos<-tenorx
több mint 14 éve
valamit elcseszel, meghalszki csinálja a phinst csak h tudjam kinek kell hálát rebegnembriareos<-tenorx
több mint 14 éve
ki csinálja a phinst csak h tudjam kinek kell hálát rebegnembriareos<-
több mint 14 éve
Ne legyél ilyen optimista. 😀Ja jólvan, most már látom 😀 Ha minden jól megy még este átküldöm.tenorxDöme, gondolom a draftpozíció is IRL szerint van ugye?tenorxPersze, de ezt írtam is nem? 😊Döme
De ha tényleg, kapsz egy pacsit.
több mint 14 éve
ki csinálja a phinst csak h tudjam kinek kell hálát rebegnem
több mint 14 éve
Ja jólvan, most már látom 😀 Ha minden jól megy még este átküldöm.Döme, gondolom a draftpozíció is IRL szerint van ugye?tenorxPersze, de ezt írtam is nem? 😊Döme
több mint 14 éve
Döme, gondolom a draftpozíció is IRL szerint van ugye?tenorxPersze, de ezt írtam is nem? 😊
több mint 14 éve
Döme, gondolom a draftpozíció is IRL szerint van ugye?
több mint 14 éve
Jöhet ide is, munkaidőben szívesen elszórakozok vele 😛Szerintem nem gond, ha többen vagyunk 😊 Gyorsabban végzünk.
szerk: látom közben már megvan a legénység, akkor tartaléknak jelentkezem 😊Rataxes
több mint 14 éve
Jöhet ide is, munkaidőben szívesen elszórakozok vele 😛szerk: látom közben már megvan a legénység, akkor tartaléknak jelentkezem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Super Bowl előtt? 😀én azt hallottam, hogy tenorx lemondottSzegecsExcelben otthon vagyok, ha nem olyan nagy turpisság a dolog, akkor én is segíthetek, bár nem vagyok GM játékos! 😊BruceSemmi gond, kidobjuk Szabát és már jöhetsz is!
Döme nekem is küldheted.tenorx
több mint 14 éve
Akkor tenorx, Igor, fake, fetomy, Bruce Döme, ez 5. A denveri playák már megvannak, 31-et 6-felé kell elosztani, magyarul akkor mindenki kap 5 csapatot. Az lófasz. Mindjárt repül a mail.
több mint 14 éve
én azt hallottam, hogy tenorx lemondottExcelben otthon vagyok, ha nem olyan nagy turpisság a dolog, akkor én is segíthetek, bár nem vagyok GM játékos! 😊BruceSemmi gond, kidobjuk Szabát és már jöhetsz is!
Döme nekem is küldheted.tenorx

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Excelben otthon vagyok, ha nem olyan nagy turpisság a dolog, akkor én is segíthetek, bár nem vagyok GM játékos! 😊BruceSemmi gond, kidobjuk Szabát és már jöhetsz is!
Döme nekem is küldheted.
több mint 14 éve
Most én sem sajnos, zűrös időim vannak.Edit mondja, szia Bruce 😊
több mint 14 éve
Excelben otthon vagyok, ha nem olyan nagy turpisság a dolog, akkor én is segíthetek, bár nem vagyok GM játékos! 😊
több mint 14 éve
én sajnos nem tudok segíteni, kb. 2 óra múlva utazom el 2 hétre 😐
több mint 14 éve
Na mi a szitu Döme? 😊fetomyIgorra vártunk. 😛
Ha mindenkinek a fórumos mailcíme a jó, akkor oda elküldöm hogy pontosan mit kell csinálni hamarosan. Aki máshová szeretné, az jelezze.
több mint 14 éve
Én is beszállok szívesen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Na mi a szitu Döme? 😊
több mint 14 éve
Az úgy még királyabb 😀 Okkés 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
i'm in