GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Köszi a delfineknek, hogy a leggyengébb azonos mérlegesek a 4 csapat közül és az 1/12 lett az enyém 😀Továbbá a WAS Reds...mármint a WAS NFL csapatának GM-e (alias LaDainian Tomlinson) hamarosan hivatalos közleményben értesíti a ligát a csapat új nevéről 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀🙋
kristóf17
több mint 5 éve
Amúgy mennyi parallel liga van? 2-3?Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17
empty taxi
kristóf17
több mint 5 éve
Egyedül Steznek engedném, hogy lehúzzon, mert drusza, de szerencsére itt nem játszik. 😀Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17
empty taxi
több mint 5 éve
Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.Együttérzésem jeléül felajánlom az 1/28-at az 1/20-ért cserébe XD
kristóf17

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Még mindig nem dolgoztam fel ezt az 1/20-at... Basszameg, hogy így maradtam le.
több mint 5 éve
Hivatalos közleményekbe fel lesz lökve egy végleges eredmény szokás szerint? Draft pick sorrend miatt.Lásd egy posttal korábban.
Chargers LT
több mint 5 éve
Hivatalos közleményekbe fel lesz lökve egy végleges eredmény szokás szerint? Draft pick sorrend miatt.
több mint 5 éve
Nem vicc.Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
vassadi
ljambrik
Először egy IRL értékelőt írtam volna, ahogy említettem is korábban, de azzal se jutottam sokáig, és el is engedtem azt is. Egyszerűen nincs rá időm.
A draft trackert megcsinálom, miután hazatértem nyaralásból, meg szerintem a jövő évi roster táblázatot is összedobom még valamikor mostanában.
több mint 5 éve
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀Na igen, át fogom gondolni 😁😎
tenorx
több mint 5 éve
Azért az a Rosen 1/1 is jól idősödött 😂😂😂kivágtam, jött helyette Tyrod, csempiönsip!
Heisman Trophy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Azért az a Rosen 1/1 is jól idősödött 😂😂😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Semmi köze ehhez...és legkevésbé sem utálom. Ahhoz hogy érzelmet váltson ki belőlem, valamit tennie kellene. De nem értettem soha a hype-ot benne. Totálisan átlagos vagy cseppet átlag alatti teljesítménye van, egy egyébként igen jó csapatban. Persze 2. éve volt, lehet még akármi is. De SB-be vezetni csapatát (2019-ben vagy akár ‘20-ban) abszolút nem látom benne. Viszont maddenben ez sima ügy 😉😊ibb.co/58dQtjkGratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
ljambrik
😉 😀
dankodavid
több mint 5 éve
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
vassadi
több mint 5 éve
ibb.co/58dQtjkGratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
ljambrik
😉 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
több mint 5 éve
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛
több mint 5 éve
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincs több mint 5 éve
Szerkesztve az eredménnyel és egy gyors összefoglalóval a meccs az eredmények topicban.A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.tl;dr 😀 majd pár nap múlva jöhet egy írásos összefoglaló is 😛
dankodavid
Löfli
Igazából nehéz mit hozzátenni, az alapszakasz után sem hittem el, hogy idén bármi összejöhet a borzalmas drafthelyen túl, aztán... Az sb-t ellenben nagyon nem élném át újra szívesen, mert bár ez csak egy játék és nem is feltétlen tükrözi a valós erőviszonyokat -mert tényleg nem-, de másfél órán át néztem és 10-9-nél, Falcons birtoklással három perccel a vége előtt nem nagyon hittem semmiben, főleg azért nem, mert előtte mayfield passzát az endzone-ban szedte le Gilmore. Ott szívem szerint kikapcsoltam volna a meccset. 😀
Én is köszönöm mindenkinek az évet, folytatás jövőre az új Maddennel, ha a gépem is úgy akarja, vagy ha lesz friss roster az ideihez, lehet, hogy maradnék ennél, elsősorban azért, mert ezt még biztosan vállalhatóan futtatni tudom, de ez -a vas- még változhat. Köszönöm annak a rengeteg embernek is, akik utaltak és ezzel nekem segítettek csalni, cserébe azt tudom megígérni, hogy jövőre is ugyanígy lesz sim, hasonló formátumban, illetve ha lesz rá igény, akkor a főcsoportdöntőket is felrakhatom a kísérleti, teljes meccses formátumban.
Illetve azoknak is jár a köszönet, akik az egész simet követték és részt vettek a játék ezen részében, így nem éreztem annyira feleslegesnek a naponta rászánt másfél-két órákat; tudom, borzalmas, hogy pár sorért ennyit kellett szívni, de tényleg úgy éreztem, megéri és egy kicsit hozzátesz a játékélményhez.😊
Ps.; Aki jövőre akar win now-ba kapcsolni, kereshet majd azokért, akik egy-két évre elit szinten megoldanak posztokat 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
2021-es draft tracker kész van má'?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
köszi srácok!
több mint 5 éve
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!Csatlakozom, köszi Ádi, köszi Dávid! Mondjuk Ádi még lóg egy draftértékelővel. 😜 A kisujj meg az egész kar, ugye. 😂🤣😂
Spigo
több mint 5 éve
Gratulálok a győztesnek! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szezont, azoknak főleg, akik sok melót raktak bele!!! @vassadi @dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
csak véget ért aszezon,
azt hiszem, mindannyian
látjuk mennyi munk-
át öltél bele Dávid, nagyon kö-
szi!