GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Minek csináltam én azt a béna szerződés validátort, ha így repkednek az invalid szerződések mostanában?Ráadásul pont a commish úrtól van az egyik, a másik pedig az excel bűvész Ratától. 😀
több mint 12 éve
Hát ahogy elnézem nem lesz itt szükség komoly szigorításokra, a csapatok caphelyzete is lenyomja eléggé az FA árakat. Vagy a front 7 környékén megint elszabadul majd a pokol? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Annyit egy 3. RB nem ér. Nem vagyok én IRL Carolina Panthers. 😊Döme, miért emeltél ennyit Harrisre? Ki akarsz velem cseszni?iktriadNem, miért akarnék kicseszni? Meg akarom szerezni ennyi. 😀 De alapból ennyire taksáltam kb mint te de mondom ennyi még belefér. Most nem fogok 100 knkénti "bidding warral" szarakodni... Ha kemény vagy most te emelsz egy 5 kilót rá. 😛Döme
több mint 12 éve
Igaz, nem is értem miért megy itt a szarakodás 😛 Ha valaki kelleni fog igazán akkor odabaszok majd én is rendesen már az első licitnél... Mondjuk ez lehet nem idén lesz 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Döme, miért emeltél ennyit Harrisre? Ki akarsz velem cseszni?iktriadNem, miért akarnék kicseszni? Meg akarom szerezni ennyi. 😀 De alapból ennyire taksáltam kb mint te de mondom ennyi még belefér. Most nem fogok 100 knkénti "bidding warral" szarakodni... Ha kemény vagy most te emelsz egy 5 kilót rá. 😛
több mint 12 éve
Most látom csak, hogy Greene mennyire olcsó lett, ha ezt látom, nem Hillisre mozdulok 😊
több mint 12 éve
Döme, miért emeltél ennyit Harrisre? Ki akarsz velem cseszni?
több mint 12 éve
majd leszturnert csak behúzta bagóért 😀briareosNem mintha lenen csapata 😀Toca
több mint 12 éve
24 óra a határidő, nincs változás.Vajon miért nem lepődünk meg 😉
STANZI IN DA HOUSEHöri
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
turnert csak behúzta bagóért 😀briareosNem mintha lenen csapata 😀
több mint 12 éve
visszanéztem és akkor a front7/több poszt egyszerre miatt írva is volt a hivatalosba is hogy ki van tolva a cucc csak idén több az ilyen vegyített posztos kör ezért gondoltam rákérdezekhát én eddig a 24 óra után viszed elvet alkalmaztam, majd Höri megaszondjabriareoselvileg 24 óra után viszed nem?briareosén is ebben a hitben voltam, de tavaly
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/508253 - 04.01 első licit tőlem Abrahamre
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/509536 - 04.03 több mint egy nappal később új licit rá
ezért kérdem előre, hogy akkor most idén mi a helyzetOrk
több mint 12 éve
hát én eddig a 24 óra után viszed elvet alkalmaztam, majd Höri megaszondjaelvileg 24 óra után viszed nem?briareosén is ebben a hitben voltam, de tavaly
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/508253 - 04.01 első licit tőlem Abrahamre
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/509536 - 04.03 több mint egy nappal később új licit rá
ezért kérdem előre, hogy akkor most idén mi a helyzetOrk
több mint 12 éve
már megint ez a tróger adam O_o

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
elvileg 24 óra után viszed nem?briareosén is ebben a hitben voltam, de tavaly
- 04.01 első licit tőlem Abrahamre
- 04.03 több mint egy nappal később új licit rá
ezért kérdem előre, hogy akkor most idén mi a helyzet
több mint 12 éve
köv tracker frissítés valamikor éjjel lesz, még az is elképzelhető h sorba lesznek rakva akik még játszanak.
több mint 12 éve
mondanám, h csinálok, de lusta vagyok 😀Már 3 vagy 4 éve bemutattam a tökéletes tracker vezetési technikát, most meg újra rá kell csodálkozni a dolgokra 😛Höria fasz se emlékszik mi volt akkor 😛
majd optimalizálódik még ez...
de aki azt kéri h olyan html felületet csináljak az egész alá mint annó fetomy az csalódni fogbriareos
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Már 3 vagy 4 éve bemutattam a tökéletes tracker vezetési technikát, most meg újra rá kell csodálkozni a dolgokra 😛Höria fasz se emlékszik mi volt akkor 😛
majd optimalizálódik még ez...
de aki azt kéri h olyan html felületet csináljak az egész alá mint annó fetomy az csalódni fog
több mint 12 éve
Már 3 vagy 4 éve bemutattam a tökéletes tracker vezetési technikát, most meg újra rá kell csodálkozni a dolgokra 😛
több mint 12 éve
Bria, annyit lehet kérni, hogy az ajánlat időpontja szerint csökkenő/növekvő sorrendben legyen?Neked is célszerű, mert utána az elkeltek alá/fölé elég egy vonalat húzni, és egyszerűbben át lehet látni, hogy mikor járnak le az ajánlatok

több mint 12 éve
igen, ha 24órája nem érkezett ajánlat valakire, akkor a tied.
több mint 12 éve
bocs ha már volt róla szó, de tavaly volt belőle félreértésem ezért most is megkérdem, hogy van 😊szóval akkor az első két napig még senki nem kell el, addig bárkire be lehet szállni és majd csak a második nap után számít az, hogy több, mint egy napja volt-e az utolsó offer?