GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
nah, én beírtam az összes trédemetSzegecsez kurva nagy lehúzás, Höri helyében tuti megvétóznám
több mint 13 éve
nah, én beírtam az összes trédemet

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
alapjajj te szegény, téged ketten is úgy lehúztak, hogy csodálom hogy még van bőr a képeden... 😀
na nem mint ha én nem húzattam volna le magam párszor, szóval büszke is vagyok 😀Stez
kapok büntit, csak nekem nem oszt nem szoroz az alap capbüntivel együtt 😀
több mint 13 éve
ne szórakozz, fetomy protekciós, nem cap büntit 😀Hát majd csak ő kapja meg a cap penaltyt idő előtti beírásért, mi :dmás f*szával a csalánt?nyitva az admin, nyomd be a csodáidat gyorsan, aztán elkezdi mindenki 😀StezKíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
kár amúgy, már megörültem, hogy még meló előtt sikerül kicsit belemerülni 😕fetomy
O_oSzegecs
Wyatt
több mint 13 éve
alapmás f*szával a csalánt?nyitva az admin, nyomd be a csodáidat gyorsan, aztán elkezdi mindenki 😀StezKíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
kár amúgy, már megörültem, hogy még meló előtt sikerül kicsit belemerülni 😕fetomy
O_oSzegecs
na nem mint ha én nem húzattam volna le magam párszor, szóval büszke is vagyok 😀
több mint 13 éve
Pedig már készültem írni, hogy ne becsüljenek le téged, most kicsit csalódtam 😕Kíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
Mindjárt bizniszelek is gyorsan veled valamit
más f*szával a csalánt?Hát majd csak ő kapja meg a cap penaltyt idő előtti beírásért, mi :d
O_oSzegecs

több mint 13 éve
más f*szával a csalánt?nyitva az admin, nyomd be a csodáidat gyorsan, aztán elkezdi mindenki 😀StezKíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
O_o

több mint 13 éve
nyitva az admin, nyomd be a csodáidat gyorsan, aztán elkezdi mindenki 😀Kíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattsajnos nem, csak 8 van eddig :/ Kivéve, ha gyorsan még valaki bejelentkezik a még megmaradt 2-3 darab értékemért 😀
kár amúgy, már megörültem, hogy még meló előtt sikerül kicsit belemerülni 😕
több mint 13 éve
Szerintem egyelőre nem, de Beki nyeri az első napi trade buzi versenyt biztosan. 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek, fetomy vagy Beki átlépi-e a 10-es határt éjféligWyattnem ez kérdés, hanem h megáll-e Beki 25 alatt
több mint 13 éve
akkor ne szarozz fetomy, add meg az alaphangot Orakpoval 😀
több mint 13 éve
utóbbi

több mint 13 éve
most a trade admin már meg van nyitva, vagy eddig sem volt a gyakorlatban lezárva? 😊
több mint 13 éve
Egyébként nem volt szar ez a sim, Kaep itt is, IRL is vesztes SB-t nyomott.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A tegnapi Milan-Udinese után hivatalos kérelmet fogok benyújtani a mélyen tisztelt Commish Úrnak az ügyben, hogy engedélyezze Balotelli KC-ba való igazolását. 😀Ő lesz a mindenes, így Luck eladó lesz, amennyiben az engedélyt megkapom. 😀
több mint 13 éve
ok, estefelé megnyitom majd.hagyok időt mindenkinek popcornt venni
több mint 13 éve
teljesen felizgultam, várom a tradeket 😀
több mint 13 éve
én amondó vagyok, hogy várjuk meg az sb-t.

több mint 13 éve
A Commish úr nem akarja megnyitni a trade admint?Emlékeim szerint általában SB előtt 1-2 nappal már meg szoktuk nyitni.
Kíváncsi vagyok. 😀
több mint 13 éve
Take it easy, boy.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nem nehéz, ő keres mindenkit, naponta frissíti a KeKíjét, és minden játékosra és pickre rákattan 5 napig, akkor azokat akarja megszerezni. 😀StezKeresem azokat, akiknek a játékosa érdekel, írok azoknak, akik keresnek esetleg játékosokat->ez a játék lényege
KeKi naponta frissülne->baromság
picket és játékost akarok szerezni->játék lényege
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A nagyon jó erős kifejezés erős, de elfogadható lesz talán, bár a Madden gyakorlatilag mind1. 😀tehát mindenki bekivel trédelt?Szegecshát bekivel már kb. mindenki térdelt. én már láttam, nagyon jó csapata lesz 😊fetomy
több mint 13 éve
Mondjuk nem nehéz, ő keres mindenkit, naponta frissíti a KeKíjét, és minden játékosra és pickre rákattan 5 napig, akkor azokat akarja megszerezni. 😀Stezérik a Drím Tím
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning