NCAA csevegő
36 feliratkozó
több mint 9 éve
www.sbnation.com/a/college-football-preview-2016

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Valakiknek már sikerült belépnie, szóval valahogy mennie kell...Közben kijött a szezon első rangsora! Előszezoni AP top25:
bowl.one/ncaa-rangsor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szintén zenészcsináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
zavi27

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
több mint 9 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081

---
több mint 9 éve
basszus mennyi jó meccsről fogok lemaradni a boston college - georgia tech miatt 😕 #wpp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
ESPN & @Marvel celebrate the biggest kickoff ever w/ special edition comic covers. The Road to the CFP starts now.
---
több mint 9 éve
Már csak egy hét futball nélkül! Addig olvasnivaló:www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2016/08/13/college-football-conference-previews-aac-acc-big-12-big-ten-cusa-mac-mountain-west-pac-12-sec-sun-belt/88670018/

---
több mint 9 éve
empty taxiRámennek a srácok a hibátlan teljesítményre!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ahanem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
braxa88
deadline.com/2016/08/last-chance-u-renewed-second-season-netflix-1201803566/

---
több mint 9 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
több mint 9 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból

---
több mint 9 éve
top100 játékosez is
www.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
braxa88
www.si.com/college-football/2016/07/12/college-football-best-players-ranking-2016
több mint 10 éve
top100 játékoswww.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
több mint 10 éve
mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593

---
több mint 10 éve
+ Dakota PrukopDucksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Heisman Trophy

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?de, én fogok írni róla, amint befejeztem.
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
tenorx
több mint 10 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
több mint 10 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így isÉn is nézem, zseniális!
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
"Everybody, touch somebody!"
több mint 10 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
---
több mint 10 éve
ezentúl csak akkor lesznek az elődöntők december 31-én (még az idei évet leszámítva), ha az óév utolsó napja szombatra esika 2017-es szezon két elődöntőjét 2018. január 1-jén, az azt követőét 2018. december 29-én, a rákövetkezőét 2019. december 28-án rendezik meg és így tovább: www.collegefootballplayoff.com/future-sites-and-schedules
Szerkesztette: r.baggio

---