2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Mykkele 697. a CBS-nél 😀😀Shilkorgunter hanyadik volt ott?
több mint 9 éve
Mykkele 697. a CBS-nél 😀😀
több mint 9 éve
hát, 2000 elkapott yard ucsó 2 évében, elég szép szám, mégha div I-es isTE bőrbe bujtatott WR!😊Go Vikings!250fontos wr?braxa88
több mint 9 éve
finn 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
6'2 magas TE ?TE bőrbe bujtatott WR!😊Go Vikings!250fontos wr?braxa88
több mint 9 éve
Crowell , Duke Johnson , őNekem 3. számúnak tűnik.Sixo67miért ?Drip
több mint 9 éve
Nekem 3. számúnak tűnik.Sixo67miért ?
több mint 9 éve
Nekem 3. számúnak tűnik.Kitúrta Ben Tatet, és most kvázi ő a kezdő RB Clevelandben, az nem elég?iktriadAmióta West nem 2000 yardos szezonnal indított , nem hiszek neked.Sixo67WR fog jönni!Tutker.ZoliZoltánTE jött. MyCole Pruitt - Salukis Powa! Az egyik legjobb idei FCS prospect. Nice!iktriad
több mint 9 éve
Kitúrta Ben Tatet, és most kvázi ő a kezdő RB Clevelandben, az nem elég?Amióta West nem 2000 yardos szezonnal indított , nem hiszek neked.Sixo67WR fog jönni!Tutker.ZoliZoltánTE jött. MyCole Pruitt - Salukis Powa! Az egyik legjobb idei FCS prospect. Nice!iktriad
több mint 9 éve
Amióta West nem 2000 yardos szezonnal indított , nem hiszek neked.WR fog jönni!Tutker.ZoliZoltánTE jött. MyCole Pruitt - Salukis Powa! Az egyik legjobb idei FCS prospect. Nice!iktriad
több mint 9 éve
TE bőrbe bujtatott WR!😊
több mint 9 éve
WR fog jönni!Tutker.ZoliZoltánTE jött. MyCole Pruitt - Salukis Powa! Az egyik legjobb idei FCS prospect. Nice!
több mint 9 éve
WR fog jönni!Tutker.
több mint 9 éve
Jöhet hozzánk is az 5. körben már.vagy Kellynek 😀ShilkorJay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!steelwolfBB mesternek tökéletes lesz 😀manuszka86
több mint 9 éve
Hozzánk egy Jarvis Harrison vagy Ekpre-Olomu-t várok, maybe egy elkapó?
több mint 9 éve
vagy Kellynek 😀Jay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!steelwolfBB mesternek tökéletes lesz 😀manuszka86
több mint 9 éve
Jay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!steelwolfBB mesternek tökéletes lesz 😀
több mint 9 éve
Jay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!steelwolftérde nem úgy javul ahogy szeretnék állítólag ( + Stez draftolva 😀)
több mint 9 éve
Jay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!steelwolfMedical issues
több mint 9 éve
Jay Ajayival mi a gond?-,ha jól olvastam őt 2.-3. körösre taksálták most meg még mindig bent van!
több mint 9 éve
10 embert választunk idén! 😀ZoliZoltánMár csak csereemberek kellenek, szóval project játékosokat várok.
több mint 9 éve
Rashad Greene a Jagsben. Megvan a slot WRünk.iktriadJó lett volna nekünk! 😊