2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
156 font? Mi a faszom?silent7939pont a faszod súlya 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
156 font? Mi a faszom?
több mint 10 éve
Cards Bruce Irvin 2.0-t meg az új John Brownt, egészségükre 😊
több mint 10 éve
Eke Uzoma tesója Pécsről 😀
több mint 10 éve
Engem is olvassatok már be!Semmi érdemi hsz...
de draft van...
SKOL
több mint 10 éve
Pats DB reach pipaJets projekt QB pipa
Fins hátsókörös steal pipa
Bills Williams pipa
mindenki örül a csoportban
több mint 10 éve
Ajayi Dolphins? Az szuper 😀Hol ő fut TD-t, hol Parker kap majd el 😀
több mint 10 éve
Malcom Brown pl esetleg Eddie Goldmankit szerettél volna ?DripNekem nagyon nem.Sixo67Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 10 éve
kit szerettél volna ?Nekem nagyon nem.Sixo67Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 10 éve
Nekem nagyon nem.Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 10 éve
Nekem mondom, jafl-ben a 4. kör végén simán bereacheltem , erre most a chargershez került, isteni jel , hogy all-pro lesz.LOL ! Az mekkora steal !Sixo67Az. Kyle Emanuel az FCS legjobb védője volt tavaly.iktriad
több mint 10 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Mi is. 😀
több mint 10 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?
több mint 10 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.
több mint 10 éve
LOL ! Az mekkora steal !Sixo67Az. Kyle Emanuel az FCS legjobb védője volt tavaly.
több mint 10 éve
Íh basszus. :/yepbaggio#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?Schleck
több mint 10 éve
yep#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggio😕
több mint 10 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioaztakurva
több mint 10 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?
több mint 10 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
még egy stanfordi a Colts-ba xD

---
több mint 10 éve
Hundleyval már a Rodgers utáni érét látják! 😛