2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
156 font? Mi a faszom?silent7939pont a faszod súlya 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
156 font? Mi a faszom?
több mint 9 éve
Cards Bruce Irvin 2.0-t meg az új John Brownt, egészségükre 😊
több mint 9 éve
Eke Uzoma tesója Pécsről 😀
több mint 9 éve
Engem is olvassatok már be!Semmi érdemi hsz...
de draft van...
SKOL
több mint 9 éve
Pats DB reach pipaJets projekt QB pipa
Fins hátsókörös steal pipa
Bills Williams pipa
mindenki örül a csoportban
több mint 9 éve
Ajayi Dolphins? Az szuper 😀Hol ő fut TD-t, hol Parker kap majd el 😀
több mint 9 éve
Malcom Brown pl esetleg Eddie Goldmankit szerettél volna ?DripNekem nagyon nem.Sixo67Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 9 éve
kit szerettél volna ?Nekem nagyon nem.Sixo67Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 9 éve
Nekem nagyon nem.Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?Drip
több mint 9 éve
Nekem mondom, jafl-ben a 4. kör végén simán bereacheltem , erre most a chargershez került, isteni jel , hogy all-pro lesz.LOL ! Az mekkora steal !Sixo67Az. Kyle Emanuel az FCS legjobb védője volt tavaly.iktriad
több mint 9 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Mi is. 😀
több mint 9 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.Sixo67Gordon pick bejött vagy nem ?
több mint 9 éve
Azért az menő ,hogy a legjobb játékosunkat az 5. körben draftoltuk.
több mint 9 éve
LOL ! Az mekkora steal !Sixo67Az. Kyle Emanuel az FCS legjobb védője volt tavaly.
több mint 9 éve
Íh basszus. :/yepbaggio#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?Schleck
több mint 9 éve
yep#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggio😕
több mint 9 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioaztakurva
több mint 9 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.baggioMost ez szó szerint?
több mint 9 éve
#Falcons DT Grady Jarrett's family home went up in flames as he waited to be drafted last night.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
még egy stanfordi a Colts-ba xD
---
több mint 9 éve
Hundleyval már a Rodgers utáni érét látják! 😛