2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Redraftolni úgy tudom nem tud jövőre. Holdoutolni meg szerintem nem akarna, örülne, mint majom a farkának! Csak igazából azt nem értem, hogy ennyire fosnak a Hernandez-ügy után a csapatok még a bélyeg lehetőségétől vagy ők már tudnak valamit.La'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolsztem 7. körben valaki brahiból kiviszi, hogy csakazértse legyen kedve perelni, meg redraftolódni jövőre, max. holdout lehet akkortoam
több mint 9 éve
Nem mehet draftra jövőre, ha UDFA lesz. De viszont lehet, hogy ha elviszi valaki, akkor meg holdoutolhat és jövőre mehet ismét, nem tudom, de lehet, hogy erre játszanak a csapatok.La'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolsztem 7. körben valaki brahiból kiviszi, hogy csakazértse legyen kedve perelni, meg redraftolódni jövőre, max. holdout lehet akkortoam
több mint 9 éve
Nem tudni mennyire igaz h nem írna alá ha a 6. körbe választják ki, de megjelent ugye ilyen sajtóhír.Értem én, hogy pr-katasztrófa meg minden, de egy 6. köröst csak odavágnék érte...SzokolLa'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolszerintem igen.Vrijbloed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én is, de ha a 6. körig emiatt nem vitték ki, akkor ezután miért? mert jobban mutat a 6-7. körben? nem.Értem én, hogy pr-katasztrófa meg minden, de egy 6. köröst csak odavágnék érte...SzokolLa'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolszerintem igen.Vrijbloed
több mint 9 éve
La'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolsztem 7. körben valaki brahiból kiviszi, hogy csakazértse legyen kedve perelni, meg redraftolódni jövőre, max. holdout lehet akkor
több mint 9 éve
Jól van, kellett már egy grade nélküli a Patsbe 😀empty taxiPedig ő szerintem ismertebb.
több mint 9 éve
Értem én, hogy pr-katasztrófa meg minden, de egy 6. köröst csak odavágnék érte...La'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolszerintem igen.Vrijbloed
több mint 9 éve
La'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolszerintem igen.
több mint 9 éve
Vigye már el vki Saxton-t.Sixo67hozzánk jöhet
több mint 9 éve
Fel is kötlek ha ő is ...Vigye már el vki Saxton-t.Sixo67UDFA lesz és megy a Jaxbe.Stez
több mint 9 éve
Jól van, kellett már egy grade nélküli a Patsbe 😀
Madden hates me.
több mint 9 éve
La'el Collins szerintetek bent marad most már?
több mint 9 éve
Vigye már el vki Saxton-t.Sixo67UDFA lesz és megy a Jaxbe.
több mint 9 éve
szerintem behívták tanúnak egy falfirkálási ügyben, aztán az összes GM bepánikoltszánalmas lenne, ha ilyenért csúsznaTehát jön a Jagsbe 6/4en ?Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolfReméljük iktriadot.Sixo67
Egyébként nyuszifület mutatott Obamára, ezért a csúszás. mikor az Ohio State a Fehér házban járt.iktriad
szerintem homokosStez
több mint 9 éve
Akkor Myers nem idén fog kezdeni. 😀 😕Baltimore-ban milyen a guard helyzet?SchleckOsemele és Yanda 😊empty taxi
több mint 9 éve
köszönjük a figyelmet, remélem élveztétek mind a 3 napot
több mint 9 éve
Baltimore-ban milyen a guard helyzet?SchleckOsemele és Yanda 😊
Madden hates me.
több mint 9 éve
Lehet Obama beszólt ezután, hogy nem draftolhatják.Tehát jön a Jagsbe 6/4en ?Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolfReméljük iktriadot.Sixo67
Egyébként nyuszifület mutatott Obamára, ezért a csúszás. mikor az Ohio State a Fehér házban járt.iktriad
több mint 9 éve
szánalmas lenne, ha ilyenért csúsznaTehát jön a Jagsbe 6/4en ?Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolfReméljük iktriadot.Sixo67
szerintem homokos
több mint 9 éve
széééééééééééééééép pick a Pantherstől- Rájuk fért Funchess után.iktriadOtt játszani is fog szerintem Artis-Payne.
több mint 9 éve
Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolfValami komoly sérülése van a Lions insiderek szerint.
több mint 9 éve
Tehát jön a Jagsbe 6/4en ?Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolfReméljük iktriadot.Sixo67
Egyébként nyuszifület mutatott Obamára, ezért a csúszás. mikor az Ohio State a Fehér házban járt.
több mint 9 éve
Bennett miért csúszik ennyit? Kit ölt meg?steelwolf
😀😀