2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
1-gap 3-4 DE, pont ilyen játékos nem kellett a DL-be (Y)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a két futó szerintem simán udfa, Christian mondjuk talánHolliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xDbaggioDominique Brown, Gerald Christian, Michael Dyer is bent van mégmustaine
profi az nfl network xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szorozd meg kettővel. 😀Bennett az első Ohio State-s, aki a Jaguars draftolt evör. 😀iktriadegy 10 éves franchise történetében azért még beleférSixo67
több mint 9 éve
Holliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xDbaggioDominique Brown, Gerald Christian, Michael Dyer is bent van még
több mint 9 éve
Holliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xDbaggioDyer, Jake Smith 😊
Madden hates me.
több mint 9 éve
yepja és ugye a Ducks 14 pontos TD-je is hozzá fűződik 😊baggioó dobta el a labdát a golvonal előtt?braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Holliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xD
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ja és ugye a Ducks 14 pontos TD-je is hozzá fűződik 😊baggioó dobta el a labdát a golvonal előtt?
több mint 9 éve
majd mindjárt jön Zach Vigil, csak a szakik készülnek az éljenzésre
több mint 9 éve
tracker meghalt?braxa88Jah, teljesen.. Frissítés, és semmi.
több mint 9 éve
wow Gaines ... jöhetett volna Ifo is ennyi erővel
több mint 9 éve
tracker meghalt?braxa88Nálam szintén.
Madden hates me.
több mint 9 éve
tracker meghalt?braxa88lefagyasztotta a chicago tackle-je (asszem azt húztak 😀)
több mint 9 éve
braxa88
12 534
tracker meghalt?
több mint 9 éve
Bennett az első Ohio State-s, aki a Jaguars draftolt evör. 😀iktriadegy 10 éves franchise történetében azért még belefér
több mint 9 éve
Igen.Bennett az első Ohio State-s, aki a Jaguars draftolt evör. 😀iktriadBrewster UDFA volt?empty taxi
több mint 9 éve
Bennett az első Ohio State-s, aki a Jaguars draftolt evör. 😀iktriadBrewster UDFA volt?
Madden hates me.
több mint 9 éve
Téényleg, onnan volt ismerős akkor. 😀ráadásul asszem ő volt az, aki az oregon ellen elejtette a lasztit a gólvonalon, amit visszavittek td-reDexxter Tailorkaelin clay, wr, 628 a cbsen 😀Dexxter TailorVolt 500 elkapott yardja idén, korábban semmi. Nyilvánvaló tehetség.Schleck
több mint 9 éve
ja és ugye a Ducks 14 pontos TD-je is hozzá fűződik 😊
---
több mint 9 éve
Bennett az első Ohio State-s, aki a Jaguars draftolt evör. 😀
több mint 9 éve
ráadásul asszem ő volt az, aki az oregon ellen elejtette a lasztit a gólvonalon, amit visszavittek td-rekaelin clay, wr, 628 a cbsen 😀Dexxter TailorVolt 500 elkapott yardja idén, korábban semmi. Nyilvánvaló tehetség.Schleck