2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
most nézem csak, idén nagyon menők a Billsnél az FSU playák. Buffalo Seminoles
több mint 9 éve
Régi-új szelek fújnak Jacksonvilleben.Ekpre-Olomut mi húzzuk. La'el Collinst odaadjuk nektek😊
This year's draft is the first time since 2001 that the Jaguars' first six selections have come from a Power Five conference.Szerintem még a 7. körben kivisszük La'el Collinst & Ifo Ekpre-Olomut a poén kedvéért (ha már úgy is BPAzunk). 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Komoly fejtörés volt h ki legyen Odigizi (kristof után szabadon) párja DE poszton az All-Name Teamben, Gwachammal szemben végül Nmesoma Okafor nyert.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Oszt abban mi a Georgia fanság, ha egy ex játékosuk arcán a fűtél 3 és fél mm-re akarom látni? Már megint ittál?Alig várom, hogy Cann az nfl-be is földbe döngölje Herrera-t.Sixo67Egyik sem lesz sokat pályán újoncként szerintem... Te amúgy mióta lettél Georgia fan? Empty meghackelte a nickedet? 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Gwacham, aki tavaly még WR volt, most meg LEO lehet nálunk.braxa88Ha ott sem válik be, majd megy OTTOnak. 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Gwacham, aki tavaly még WR volt, most meg LEO lehet nálunk.
több mint 9 éve
A Seahawks húzott egy Jets sapkás játékost. 😀iktriadcsempionsip
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
A Seahawks húzott egy Jets sapkás játékost. 😀
több mint 9 éve
Alig várom, hogy Cann az nfl-be is földbe döngölje Herrera-t.Sixo67Egyik sem lesz sokat pályán újoncként szerintem... Te amúgy mióta lettél Georgia fan? Empty meghackelte a nickedet? 😀😀
több mint 9 éve
na, gallik nem is volt akkora reach gm játékban 😀
több mint 9 éve
Alig várom, hogy Cann az nfl-be is földbe döngölje Herrera-t.
több mint 9 éve
A német (Kuhn) után érkezett egy lengyel (Ripkowski) fullback Green Baybe.
Madden hates me.
több mint 9 éve
aaron ripkowski, fb 😀😀 kellett a packersbe, mondjuk olcsóbb, mint kuhn
több mint 9 éve
Régi-új szelek fújnak Jacksonvilleben.This year's draft is the first time since 2001 that the Jaguars' first six selections have come from a Power Five conference.Szerintem még a 7. körben kivisszük La'el Collinst & Ifo Ekpre-Olomut a poén kedvéért (ha már úgy is BPAzunk). 😀😀
több mint 9 éve
Kilgo, nem Kilgore Trout 😉A Denver Zsákosmintha egy Vonnegut könyvből lépett volna elő 😊baggioBilbótKilgót választottamustaine
több mint 9 éve
kiment végre a human bowling ball! feledteti is majd T-Rich-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Denver Zsákospedig csak 2 sackje volt tavaly 😛BilbótKilgót választottamustaine
több mint 9 éve
A Denver Zsákosmintha egy Vonnegut könyvből lépett volna elő 😊BilbótKilgót választottamustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sok köcsög reklám..30 másodpercenként van egy 2 perces reklám..
több mint 9 éve
Szerintem az egyik legjópofább mascot, de persze én elfogult vagyok. 😊Igen.empty taxiEz a Lions mascot qrva jó xDempty taxiMost tűnt fel?Bazzani
több mint 9 éve
Igen.Ez a Lions mascot qrva jó xDempty taxiMost tűnt fel?Bazzani
Madden hates me.
több mint 9 éve
Sasser nem is tűnik annyira fakezűnek!