2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
viszont szenzációs visszahordókaelin clay, wr, 628 a cbsen 😀Dexxter TailorVolt 500 elkapott yardja idén, korábban semmi. Nyilvánvaló tehetség.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kaelin clay, wr, 628 a cbsen 😀Dexxter TailorVolt 500 elkapott yardja idén, korábban semmi. Nyilvánvaló tehetség.
több mint 9 éve
Tyrus Thompson, a Vikings nem hibázik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
kaelin clay, wr, 628 a cbsen 😀
több mint 9 éve
Dres Anderson előtt Kaelin Clay (Y)
Madden hates me.
több mint 9 éve
egyébként igen 😀 mondjuk ha mögöttem terpesztenének a cheerleaderek, lehet gyorsan eldobnám a cetlit, és gatya nélkül a csajok közé ugranékszerintem a bemondó tagra gondolt 😀mustaineez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀Stezscouting report sincs róla 😀Drip
több mint 9 éve
róla sincs 😛szerintem a bemondó tagra gondolt 😀mustaineez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀Stezscouting report sincs róla 😀Drip
több mint 9 éve
szerintem a bemondó tagra gondolt 😀ez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀Stezscouting report sincs róla 😀Drip
több mint 9 éve
ez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀Stezpedig ő "csak" 570. 😀😀
több mint 9 éve
ez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀Stezscouting report sincs róla 😀
több mint 9 éve
ez a Redskinses csávó vitte a pálmát 😀
több mint 9 éve
ha ledraftolják és nem ír alá, akk mehet újra.empty taxiEzt nem tudtam, akkor mégis lehet, hogy inkább erre játszanak a csapatok.
több mint 9 éve
Furcsa. 😀😀JAX: Bennett. legjobb pickjük valahabraxa88tényleg elkezdtek power house-okból draftolni 😊 iktriad milyen érzés? xDbaggio
több mint 9 éve
Akkor nem tud ha UDFA lesz, ha ledraftolják és nem ír alá, akk mehet újra.empty taxiAkkor is vinném így már a végén. Egy holdout és egy év pihi után szerintem nem kelne sokkal előrébb el (az ő képességeivel szinte mindegy, hogy 4. vagy 7. kör, mindkettő képességen aluli) és ezt ő is tudja. Aláírna ő bárhova most boldogan!
több mint 9 éve
nfl.com tracker csak 3 pickkel van lemaradva az mimár?!braxa88most már nem 😀
csak mindig ha jön valami ismeretlen, keresni kell az adatokat róla
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nfl.com tracker csak 3 pickkel van lemaradva az mimár?!
több mint 9 éve
Benett Jacksonvilleben!!!iktriadVerd ki örömödben 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Akkor nem tud ha UDFA lesz, ha ledraftolják és nem ír alá, akk mehet újra.Redraftolni úgy tudom nem tud jövőre. Holdoutolni meg szerintem nem akarna, örülne, mint majom a farkának! Csak igazából azt nem értem, hogy ennyire fosnak a Hernandez-ügy után a csapatok még a bélyeg lehetőségétől vagy ők már tudnak valamit.SzokolLa'el Collins szerintetek bent marad most már?Szokolsztem 7. körben valaki brahiból kiviszi, hogy csakazértse legyen kedve perelni, meg redraftolódni jövőre, max. holdout lehet akkortoam
Madden hates me.
több mint 9 éve
JAX: Bennett. legjobb pickjük valahabraxa88tényleg elkezdtek power house-okból draftolni 😊 iktriad milyen érzés? xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Benett Jacksonvilleben!!!
több mint 9 éve
Meg egy 7. körös pick szinte semmit nem ér, kisebb a kockázat.Én is, de ha a 6. körig emiatt nem vitték ki, akkor ezután miért? mert jobban mutat a 6-7. körben? nem.VrijbloedMert ha kiderül, hogy mégis bűnös, 7. köröst edzőtábor előtt kirakni non-football okokból már nem olyan ciki. Szerintem.toam
több mint 9 éve
braxa88
12 534
JAX: Bennett. legjobb pickjük valaha
több mint 9 éve
hopp, a Jax elvitte Bennettet 😊
több mint 9 éve
Én is, de ha a 6. körig emiatt nem vitték ki, akkor ezután miért? mert jobban mutat a 6-7. körben? nem.VrijbloedMert ha kiderül, hogy mégis bűnös, 7. köröst edzőtábor előtt kirakni non-football okokból már nem olyan ciki. Szerintem.