2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Sasser sztem jó pick, alulértékelt.
több mint 9 éve
Ez a Lions mascot qrva jó xD
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
6/199 az idei Brady érkezikmustainecsak egy olyan 200 fonttal nehezebb
több mint 9 éve
Bucky tényleg zseniális, a Browns jól draftol szerinte, mert kompetitívebbé teszik a keretüket! (a többiek akkor mit csinálnak?)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
öcsém 2 UDFA TE 😀 ezért érdemes volt 3 pick a 6.ba 😀
több mint 9 éve
Jordan Cameron helyére jött egy újabb USC TE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Malcolm Johnson-t is meddig kerestem ,amíg megtaláltam a FB-eknél xD
több mint 9 éve
49ers sb nationös író: "To be perfectly honest, I'm fairly certain a GM has never trolled his team's fan base quite like Trent Baalke is doing right now."Dexxter Tailora 49ers-szel vagyok úgy, hogy annyira nevetségesnek tartom minden lépésüket Harbaugh elzavarása óta, hogy lassan kezdem azt hinni, kurva jók lesznek 😊
---
több mint 9 éve
49ers sb nationös író: "To be perfectly honest, I'm fairly certain a GM has never trolled his team's fan base quite like Trent Baalke is doing right now."
több mint 9 éve
Philly két CB majdnem egymás után, az egyik a Kansas-ről, a másik a Kansas State-ről 😊
---
több mint 9 éve
Philon beférhet a végső rosterre a Chargersnél?BazzaniKarcos, bár sztem Reyes utódját látják benne, szal ha más nem akk PS lesz.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Philon beférhet a végső rosterre a Chargersnél?Bazzanicinkes, DL-ünk elég vastag, csak nem minőségi
több mint 9 éve
Csak az ír tight endek mennek most, O'Shaughnessy, O'Leary...
Madden hates me.
több mint 9 éve
elviszik a csere DT-t is, az underclassman Holliman meg elhitte, hogy pár szerencsés INT-tel első körös lesz 😊Ez a mostani akkor ki? 😀Schlecka két futó szerintem simán udfa, Christian mondjuk talánHolliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xDbaggioDominique Brown, Gerald Christian, Michael Dyer is bent van mégmustaine
profi az nfl network xDbaggio
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
clay mellé mégegy alulméretezett TE, O'Leary.
több mint 9 éve
O'Leary -> Bills, fakkje
több mint 9 éve
Ez a mostani akkor ki? 😀a két futó szerintem simán udfa, Christian mondjuk talánHolliman benn van még ugye? mert ha igen, kiment előtte szerintem az ÖSSZES Louisville prospect xDbaggioDominique Brown, Gerald Christian, Michael Dyer is bent van mégmustaine
profi az nfl network xDbaggio
több mint 9 éve
BJ Dubose (Louisville) is kiment 😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
van ott még Louisville prospect 😀
több mint 9 éve
B.J. Dubose-t miért nem írtátok az előbb? :p
---