2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
ott az első punter, ráadásul underclassman!baggioráadásul Navy
shit nem ide 😀😀 Cardonára gondoltam de már nem írom be mégegyszer 😀
több mint 9 éve
beszarás...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
illik a rendszerbe? igenhiányposztra is jött? igen
mindenki lenyugodhat a ... 😀
több mint 9 éve
na meghülyültek a csapatok xD Schleck már rendeli is a mezt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ott az első punter, ráadásul underclassman!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
12. punter a CBS-nél 😀😀
több mint 9 éve
PUUUUNTERWesterGabbertnek ismerős lehet, hogy a csapata húzza az első puntert. 😀😀 😀😀
több mint 9 éve
Cardona Pats, Schleck 😀
több mint 9 éve
Hozzánk nem jön RB? 😛ZoliZoltánOtt van AP. 😀
több mint 9 éve
Hozzánk nem jön RB? 😛
több mint 9 éve
Hát sapkát neveztek el rólatok szóval simán jó volt.Tampa WR run, tavalyi Jets példa tetszett nekik.Sixo67hogy bejött nekünk isWester
több mint 9 éve
Tampa WR run, tavalyi Jets példa tetszett nekik.Sixo67hogy bejött nekünk is
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Cards Bruce Irvin 2.0-t meg az új John Brownt, egészségükre 😊toamha vki visz egy uj Irvint akkor az inkább örüljön. pláne 5.körben
több mint 9 éve
Ifo miért csúszik ennyit?? oké, hogy térdsérülés de kb 1 éve még első (korai) körös prospect volt, még ha hozzá veszem hogy csak slotban lehetne használni, akkor se értem az eddigi csúszásátZERO_La scoutok megállapították róla, hogy néger
több mint 9 éve
legalább jól mutat majd rajta a darázs-mez 😀Na a Vasasok elvitték a törvényen kívülit 😀ThundersNFLBörtönben fogja végezni így is úgy is.Sixo67
több mint 9 éve
Ifo miért csúszik ennyit?? oké, hogy térdsérülés de kb 1 éve még első (korai) körös prospect volt, még ha hozzá veszem hogy csak slotban lehetne használni, akkor se értem az eddigi csúszását
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Na a Vasasok elvitték a törvényen kívülit 😀ThundersNFLBörtönben fogja végezni így is úgy is.
több mint 9 éve
Ott aTE!
több mint 9 éve
Na a Vasasok elvitték a törvényen kívülit 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018