2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Mivel Zachary Stacy, így pont le lehet Zachezni."The Jets?! That's not what I meant!!! - Zach Stacy"Ki az a Zach Stacy?Schleck
😀😀😀DDStez
több mint 9 éve
"The Jets?! That's not what I meant!!! - Zach Stacy"Ki az a Zach Stacy?
😀😀😀DDStez
több mint 9 éve
hawaii 😀Dexxter TailorHawaii FUTÓ
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Iosefa, JoeyLófasz Józsi.... micsoda NFL playa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
hawaii 😀
több mint 9 éve
"The Jets?! That's not what I meant!!! - Zach Stacy"😀😀😀DD
több mint 9 éve
Látod, hogy nem sokáig.Megjött Kojak akarom mondani Koyack is. 😀😀iktriadmeddig vátál, hogyezt beírhasd 😀Drip
több mint 9 éve
Kellett már vmi nyalóka a Jaxnek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megjött Kojak akarom mondani Koyack is. 😀😀iktriadmeddig vátál, hogyezt beírhasd 😀
több mint 9 éve
végre egy ND-s 😀
több mint 9 éve
Megjött Kojak akarom mondani Koyack is. 😀😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 128
azért a Vikings mai beolvasói mindent vittek😊
több mint 9 éve
DL miatt lehet sírni de NT kellett nekünk, Stacy helyén Hager meg igazi hentes LB, Lau mögé
több mint 9 éve
Rams LB! 😀Vrijbloedmellényúltak
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Max a Fulhamben.A Jax jó úton halad afelé, hogy pár éven belül Raheem Sterling is a csapatban legyenStezAm lehet valamit tudni, hogy valamilyen úton-módon kicsi magyar vérrel rendelkező játékost draftoltak e már az idei drafton? Tyler Vargaról tudok, mint Fb de nem tudom hogy draftolták- e már..CoolearieMás nincs rajta kivül. A legközelebbi magyar prospect Grassu, aki román. 😀😀
Nem akarom itt magamat fényezni, de 12 napja megmondtam, hogy Sterlingből jaguár lesz
És Tony Pauline szerint az egyik vizitáló az 5ből egy TE/WR prospect Neal Sterling volt, a Monmouthból. Ezek a nevek általában mindig kikötnek nálunk vagy UDFAként, vagy késői körös pickként (lásd Bowanko tavaly pl.)iktriad
Itt van a scouting reportja is:
www.draftinsider.net/reports/2015/TE/Neal-Sterling
több mint 9 éve
Rams LB! 😀
több mint 9 éve
A Jax jó úton halad afelé, hogy pár éven belül Raheem Sterling is a csapatban legyenAm lehet valamit tudni, hogy valamilyen úton-módon kicsi magyar vérrel rendelkező játékost draftoltak e már az idei drafton? Tyler Vargaról tudok, mint Fb de nem tudom hogy draftolták- e már..CoolearieMás nincs rajta kivül. A legközelebbi magyar prospect Grassu, aki román. 😀😀
Nem akarom itt magamat fényezni, de 12 napja megmondtam, hogy Sterlingből jaguár lesz
És Tony Pauline szerint az egyik vizitáló az 5ből egy TE/WR prospect Neal Sterling volt, a Monmouthból. Ezek a nevek általában mindig kikötnek nálunk vagy UDFAként, vagy késői körös pickként (lásd Bowanko tavaly pl.)iktriad
több mint 9 éve
Végül is az is magyar.:cool:Am lehet valamit tudni, hogy valamilyen úton-módon kicsi magyar vérrel rendelkező játékost draftoltak e már az idei drafton? Tyler Vargaról tudok, mint Fb de nem tudom hogy draftolták- e már..CoolearieMás nincs rajta kivül. A legközelebbi magyar prospect Grassu, aki román. 😀😀
több mint 9 éve
Am lehet valamit tudni, hogy valamilyen úton-módon kicsi magyar vérrel rendelkező játékost draftoltak e már az idei drafton? Tyler Vargaról tudok, mint Fb de nem tudom hogy draftolták- e már..CoolearieMás nincs rajta kivül. A legközelebbi magyar prospect Grassu, aki román. 😀😀
És Tony Pauline szerint az egyik vizitáló az 5ből egy TE/WR prospect Neal Sterling volt, a Monmouthból. Ezek a nevek általában mindig kikötnek nálunk vagy UDFAként, vagy késői körös pickként (lásd Bowanko tavaly pl.)
több mint 9 éve
hát ennyiért bőven megéri, zsák szotyi kb#224shawnkaZac Stacy -> Jetsshawnkarebesgették, mit adtunk?Wester
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
224. picketZac Stacy -> Jetsshawnkarebesgették, mit adtunk?Wester
több mint 9 éve
Rams RB Zac Stacy traded to Hets for pick 224, per source. Adam Schefter (@AdamSchefter) May 2, 2015Zac Stacy -> Jetsshawnkarebesgették, mit adtunk?Wester
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
#224Zac Stacy -> Jetsshawnkarebesgették, mit adtunk?Wester