NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Ne szopassatok már, nyomjátok már ki.Sixo67ja, nem ártana 😀
több mint 10 éve
Danielle Hunter, niceSüti kis védelmünk lesz!😊
Bár tavaly Crichton se sok pályát látott, de csiszolják csak ZimmerékVito
több mint 10 éve
hosszú ideig lesz Mannion a liga legjobb 3. számú QB-ja, wp!Nah végre egy normális húzás a Ramstől.Sixo67😀Schleck
több mint 10 éve
Danielle Hunter, niceBár tavaly Crichton se sok pályát látott, de csiszolják csak Zimmerék
több mint 10 éve
jó pick!!
több mint 10 éve
Bengalsnak mehet Clemmings, vagy bármi random T? 😀
több mint 10 éve
Uhh , de ez minek kellett..........ja ,hogy OLB-nek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Kendricks élvezi az elmúlt heteket, ILB trade-ben, ILB a draft 3. köréből 😀
több mint 10 éve
Mauldin rendben van, produktív, posztra jött, Pryor meg kapott egy havert 😀
több mint 10 éve
Persze csak elég sok remek játékos volt benn a posztra.Ngata mellett eltúlzottnak érzem ezt a DT-heppjét a nagy szakiknak.StezCarter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.Bazzani
több mint 10 éve
Ngata mellett eltúlzottnak érzem ezt a DT-heppjét a nagy szakiknak.Carter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.Bazzani
több mint 10 éve
Carter nagy király lesz.StezLehet és nem is vagyok csalódott, de DT-t vártam bevallom.
több mint 10 éve
Dukey A+, West meg Crowell mellett simán van esélye 1. számúnak lenni év végéretoamLegszarabb futó Trent Richardson óta.
több mint 10 éve
Ami idegesítőbb, mintha a nevet bemondta volna... De ennyi gond legyen. 😊csak annyit mondott, hogy LEHET futó lesz.. 😊baggiona én másra gondoltam, hogy gáz volt, azt nem is hallottam, azt hittem arra gondoltál, hogy pár pillanatig nem volt miről beszélgetniük 😀dandeBe lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez
több mint 10 éve
lol, megint trédeltünk, most a Lions-szal.😊Go Vikings!5.kört adtunk +ba.
több mint 10 éve
Dukey A+, West meg Crowell mellett simán van esélye 1. számúnak lenni év végére
több mint 10 éve
lol, megint trédeltünk, most a Lions-szal.😊
több mint 10 éve
gyorsan fessétek be feketére a hajátarról nem tehetünk, hogy Löfli hülye 😀baggioBe lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez