NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
28 napja
LSU 100 méteres síkfutás TD
29 napja
mikor van óraátállítás? 😀
29 napja
Ez kevés lesz a tizenkettőben.Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
na még egy onside kicket pls 😀kár érte 😕
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
29 napja
Szenvedés, ahogy jósoltam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
na még egy onside kicket pls 😀
29 napja
Btw a UTSA 20 perccel a vége előtt 25 ponttal vezetett a Tulsa ellen, onnan kaptak ki 46:45-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
3 int = 3 pont. nem jók a rájátszás menetelés esélyei. azért ennél többet kell lerakni az asztalra.Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
r.baggio
Szerkesztette: Ventura
29 napja
Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
---
29 napja
nemtom, én most érkeztem 😊4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
29 napja
4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
29 napja
4.-re int, itt a vége
29 napja
3&20-ra... ez lehet sorsdöntő play lesz
---
29 napja
a 4. kísérletre értettem a mi oldalunkról tekintve, a bravúros passzt és elkapást nem vitatom. azt megelőzően például a flag ami megmentette a drive-ot (és megágyazott a szóban forgó TD-nek).és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
r.baggio
29 napja
Case in pointés már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
r.baggio
WHAT A THROW. WHAT A CATCH #SCTop10 | #2Turnt pic.twitter.com/ZYLC1xT6Mo
— #25 Vanderbilt Football (@VandyFootball) October 26, 2024
Talán a legszebb TD passz, amit valaha láttam
---
29 napja
és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
---
29 napja
és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.
29 napja
Isteni Diego! 😊 csak a hero ball
---
29 napja
De kiismerték a Vandy offense-t, szomorú. Ez a flag legalább megmentette a drive-ot
---
29 napja
hat pavia atletikussagan kivül nagyon nem látok lehetőséget a vanderbilt-nek. kivéve persze, ha ewers el nem adja ...Hát sorry, még egyelőre ez a meccs amiben van izgalombízzunk a Vanderbiltben: - (
r.baggio
Ventura
A BYU-ra akinek volt esze fogadott, ilyen könnyen se lehet megkétszerezni a pénzed
r.baggio
29 napja
Köszi Ewers!
---