CFB követő 2024
4 feliratkozó
24 napja
Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasz
24 napja
Sub in Archie!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Lesz tv-s ismétlés skacok?Eredeti kommentárral megy, csak online nézhető
🤘 gaben 🤘
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Akkor hajrá!
24 napja
Lesz tv-s ismétlés skacok?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
24 napja
Kirk Herbstreitnek is komoly út volt, hogy átérjen a Red Riverre, közben a repülőn interjú Coach Prime-al, meg GTA-s kocsis bejelentkezés.
24 napja
Szerintem csak le akarta pörgetni az órát, nehogy a térdelésnél legyen fumbleNekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio
Kampman
24 napja
Kampman
28 189
Nekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio
24 napja
Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Klaci79
22 107
Na ezt se fogják kitenni az ablakba...
24 napja
Kampman
28 189
Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.
24 napja
HÁROM ISZONYAT DURVA BAMA MECCS ZSINÓRBAN
24 napja
Klaci79
22 107
na ez eldőlt...Let's go Pitt!!!
24 napja
Ahogy látom simán lepörgeti az órát a Bama aztán itt a vége. Mondtam hogy elcseszi a SC 😁
24 napja
Klaci79
22 107
37 pontot feltesz a táblára egy Iowa??!! Tényleg nagy a baj a Washingtonnál.
24 napja
Klaci79
22 107
ezt 51-ről én se rúgtam volna gyengébben
24 napja
Hát ez a Washington is gatya
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
mit nézett a védőfal? 😀
24 napja
Hát nem uncsi meccsek vannak itt kérem!😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
24 napja
Aki szerint ő első kör közelében van azt örökre eltiltanám a szakértői tevékenységtől...Én rá gondolok, csak nem értem, hogy miért tartják annak...bár ez leginkább a class gyengesége.Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
kapitnono
Klaci79
Ward, Sanders, Ewers minimum, de szerintem Dart, Gabriel,Howard is előtte van
24 napja
Szép scriptelt tutott TDErre ez 😂 mondom én hogy chokerek 😁Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
zacknorb
kapitnono
24 napja
Klaci79
22 107
Én rá gondolok, csak nem értem, hogy miért tartják annak...bár ez leginkább a class gyengesége.Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
kapitnono