CFB követő 2024
4 feliratkozó
25 napja
Elmennek a franba tènyleg egèsz èvre való mák ami ma nekik összejön 😡😡😡😡😡😲😲😲
25 napja
mondtam 😕ez meg incomplete leszNa tudod mikor.... akkor aztán tènyleg no comment....
Löfli
dande2
25 napja
Akkor ez meg fumbli
25 napja
ez meg incomplete lesz
25 napja
Akkora elkapás volt a Duke-tól, hogy kicsúszott a számon egy "azt a rohadt", amit a másik szobában levő kislányom rögtön meg is ismételt 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
PSU MOMENTUM
25 napja
Jordan Moore forduló elkapása.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
Ott is a Canes fordítás
25 napja
Penn State announces a record crowd at Beaver Stadium: 111,030.jó pár éve nézem már a college focit, de még mindig hidegrázósak az aerial shotok a stadionról
r.baggio
25 napja
Penn State announces a record crowd at Beaver Stadium: 111,030.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Amilyen szerencsénk volt idén eddig a tv-s meccsekkel, akkora blowoutok mennek online 😕 😊28-17, ide szükség lesz a Ward Magicre!
A Duke pedig megcsinálta közben 4&1-re a TD-t, ennek már a fele se tréfa!
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
25 napja
Amilyen szerencsénk volt idén eddig a tv-s meccsekkel, akkora blowoutok mennek online 😕 😊A Duke pedig megcsinálta közben 4&1-re a TD-t, ennek már a fele se tréfa!
---
25 napja
Csúnya lett volna ha mèg ez a first down is összejött volna nekik....
25 napja
Furcsa látni, hogy a Miami-Duke-on a stadion felső karéjai üresek..
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
25 napja
omg ez INT leszIgen kb annyira mint amit meg incomplitenak fújtak korábban ès így nem tudtuk tovább menni..... szánalmas bíráskodás kb mindent odafújnak.......
Löfli
25 napja
Ez eddig Igbinosun meccse
25 napja
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....Valljuk be az a nevetséges, hogy milyen könnyedén lehet nézni bármilyen más ncaa meccset ott (én átváltottam az acc-re, vezet a Duke a Miami ellen!)
dande2
Szerkesztette: r.baggio
---
25 napja
omg ez INT lesz
25 napja
Ez mi?????
25 napja
Mi TD passz
25 napja
Kampman
28 331
Lelőni ezt nem fogják, évek óta megy az oldal, a stabilitásával szoktak gondok lenni.Köszi meglátjuk meddig működik nekem...Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
Kampman
dande2
25 napja
Köszi meglátjuk meddig működik nekem...Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
Kampman
25 napja
Kampman
28 331
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
25 napja
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....