NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
btw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszaka
bejelentés hamarosan
r.baggio
Elvileg fel sem merült hogy elhalasztják

11 hónapja
A kis speedy Gonzales....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Az attól függ, tud-e 9.70 feletti RAS számot produkálni (már ha Ballard marad a GM). 😀Nézem vissza a hajnali meccset. Warren TD után gondolkozom, amúgy elnézném Broncos mezben.Vagy a Colts fanok
15 mp-re rá Baggio mondja: A mock draftok szerint a Broncos szurkolók ismerkedhetnek meg vele 😊
Heisman nádor
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Ez bántóan könnyű volt. Azért hajrá Sundevils!
11 hónapja
55 yard Golden elkapasra tippeltem…54 jött az első játékból 🤣🤣🤣
11 hónapja
De legalább nem nullázzák le őket!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Hát ez elég impresszív nyitás.És megint rájöttem, hogy nekem Bolden a kedvenc Longhorns WR-em
Poloska vagyok.
11 hónapja
A stadionban ülve kicsit talán be lennék szarva, ha azt látnám, hogy egy drótkötéllel tartott tehén lebeg a fejem felett.
11 hónapja
Nem hiszem el. Ingyen adjuk a teruletet.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
Ezt hogy tudta elrúgni a punter? Zseni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
remélem azért fogunk veszíteni mert ilyen hibákat vétünk...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
11 hónapja
🤘🏼
11 hónapja
COLLEGE GAMEDAY!Most hajrá Arizona State, de a legfontosabb, hogy három jó meccsünk legyen. Éljen a college football!

---
11 hónapja
Texas right tackle Cameron Williams is unlikely to play today for the Longhorns, per ESPN sources. He’s dealing with a right knee sprain and has been limited. Look for redshirt freshman Trevor Goosby to get the start at right tackle.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Jeanty veszített most az draft értékéből
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Nézem vissza a hajnali meccset. Warren TD után gondolkozom, amúgy elnézném Broncos mezben.Vagy a Colts fanok
15 mp-re rá Baggio mondja: A mock draftok szerint a Broncos szurkolók ismerkedhetnek meg vele 😊
Heisman nádor
11 hónapja
net4.network4.hu/press/maratoni-amerikaifutball-kozvetitessel-inditjuk-az-evet/

---
11 hónapja
Nézem vissza a hajnali meccset. Warren TD után gondolkozom, amúgy elnézném Broncos mezben.15 mp-re rá Baggio mondja: A mock draftok szerint a Broncos szurkolók ismerkedhetnek meg vele 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Tènyleg nem gondoltam volna pontosan a fókuszt vesztett pillanatok miatt, azt hittem több lesz belőle illetve nem bíztam benne hogy Jeantyt ennyire megfogjuk. Az a durva hogy egyèbkènt Allar mèg így is jobb mint pl Clifford bármikor vagy a többi. Mèg McShorleyt kedveltem jobban mert benne legalább megvolt a finesz időnként. Egy èvig mèg nèzhetjük Allart is, pedig ha lett volna esze most jön a draftra 😏Csak ott van 🥳 nem gondoltam volna 🤗Ne már, hogy nem gondoltad volna 😀
dande2
Ok voltak pillanatok, amikor elveszett a fókusz, de összességében ez úgy sem forgott veszélyben egy percig sem, hogy Allart próbálták játszatni, de úgy látszik ebben a csapatban képtelenek egy normális irányítót kinevelni. És még a legjobb védő egy félidőt sem volt pályán...a következő viszont szinte reménytelen ezzel a QB teljesítménnyel..márpedig sajnos mitől lenne jobb?!
Klaci79
11 hónapja
Csak ott van 🥳 nem gondoltam volna 🤗Ne már, hogy nem gondoltad volna 😀
dande2
Ok voltak pillanatok, amikor elveszett a fókusz, de összességében ez úgy sem forgott veszélyben egy percig sem, hogy Allart próbálták játszatni, de úgy látszik ebben a csapatban képtelenek egy normális irányítót kinevelni. És még a legjobb védő egy félidőt sem volt pályán...a következő viszont szinte reménytelen ezzel a QB teljesítménnyel..márpedig sajnos mitől lenne jobb?!
11 hónapja
mire hazaérek, már felesleges lesz benyomni a streamet 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Csak ott van 🥳 nem gondoltam volna 🤗
11 hónapja
Akkor gyerünk a lezárásèrt