NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
nagyon jó lehet addigi életed kb legfontosabb pillanatában rókázni megállíthatatlanul, mint a lakodalmas kutyula"Vomiting profusely" is not a great status update for Cam Skattebo pic.twitter.com/um2d0dbhVJ
— CJ Fogler 🫡 (@cjzero) January 1, 2025
zacknorb
11 hónapja
"Vomiting profusely" is not a great status update for Cam Skattebo pic.twitter.com/um2d0dbhVJ
— CJ Fogler 🫡 (@cjzero) January 1, 2025
Poloska vagyok.
11 hónapja
gyűlölöm ezt, nézegetjük a játékot feleslegesen 5 percig, hogy aztán úgy is stands legyen az ítélet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Kis Manningbe lehet tudni mennyi tehetség van?lehet. semmi. már freshmanként is egy hànyadék volt gimiben. majd a coltsnak jó lesz a drafton 5. körben (mert magas és manning a neve, amúgy garantált udfa) 2 év múlva
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Pontosan erre gondoltam, köszi!Amit pár éve itt már beküldtek, meccsekre nevezett keretes database weboldal megvan valakinek véletlenül? 😊collegepressbox.com/bowls/rose/bowlnotes/2025
Heisman nádor
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
számomra a red zone offense/defense az egyik legsokatmondóbb statisztika ezentúl

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Kis Manningbe lehet tudni mennyi tehetség van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Akkor ennek.itt vége
11 hónapja
Ewers back2back INT worthy passés még első körös várományos (volt).
zacknorb
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
Ewers back2back INT worthy pass
Poloska vagyok.
11 hónapja
Amit pár éve itt már beküldtek, meccsekre nevezett keretes database weboldal megvan valakinek véletlenül? 😊collegepressbox.com/bowls/rose/bowlnotes/2025
Heisman nádor

---
11 hónapja
Amit pár éve itt már beküldtek, meccsekre nevezett keretes database weboldal megvan valakinek véletlenül? 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Foglalmam se volt, na de mondom legyen olyan PO meccs mint 2015-ben Pasadenaban, és akkor jöhetnek az ilyen sztorik 😊en.wikipedia.org/wiki/Will_SteinIgen, megtaláltam! Remélhetőleg unalmas Ducks W lesz úgyhogy tudtok sztorizni a Rose Bowlról 😊tudod ki van ezen a jegyen?
Heisman nádor
r.baggio
zacknorb
11 hónapja
en.wikipedia.org/wiki/Will_SteinIgen, megtaláltam! Remélhetőleg unalmas Ducks W lesz úgyhogy tudtok sztorizni a Rose Bowlról 😊tudod ki van ezen a jegyen?
Heisman nádor
r.baggio
Poloska vagyok.
11 hónapja
nemnyilván van köze a mai Rose Bowlhoz is 😊

---
11 hónapja
Brian Brohm?Igen, megtaláltam! Remélhetőleg unalmas Ducks W lesz úgyhogy tudtok sztorizni a Rose Bowlról 😊tudod ki van ezen a jegyen?
Heisman nádor
r.baggio
11 hónapja
Ah, oké...Miért nem dobta el gyorsan Ewers?az ugyanúgy safety lett volna, csak grounding büntetéssel
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Igen, megtaláltam! Remélhetőleg unalmas Ducks W lesz úgyhogy tudtok sztorizni a Rose Bowlról 😊tudod ki van ezen a jegyen?
Heisman nádor

---
11 hónapja
Miért nem dobta el gyorsan Ewers?az ugyanúgy safety lett volna, csak grounding büntetéssel
warr_b

---
11 hónapja
Igen, megtaláltam! Remélhetőleg unalmas Ducks W lesz úgyhogy tudtok sztorizni a Rose Bowlról 😊ott a kiemelt cikkben, Makával leszekekkora idióta nem lehet azért Dillingham, mi a francra gondol basszus?Baggio, ti lesztek shawnkával Rose Bowlon?
letolt gatyával nem lehet nyerni
r.baggio
Heisman nádor
r.baggio
11 hónapja
én ma a gyereknevelésnek szentelem az estémet, tegnap hozzátettem a magamét 😀ekkora idióta nem lehet azért Dillingham, mi a francra gondol basszus?Baggio, ti lesztek shawnkával Rose Bowlon?
letolt gatyával nem lehet nyerni
r.baggio
Heisman nádor
11 hónapja
Miért nem dobta el gyorsan Ewers?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta