NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
59
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
54
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
46
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
20 napja
Azért a keddi CFP rankinget alaposan felforgatja ez a forduló. Az Iowa State, a Texas A&M, a Penn State, a Pitt mind esnek.Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
Az, hogy a 10, 11 csapat kikapott, az szerintem nem akkora szenzáció, egyikőjük sem volt túlzottan komolyan vehető
kapitnono
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullásHol? Azért olyan óriási meglepetések nem születtek szerintem hogy egy top 5 rangsorolt csapat kikapjon egy nem rangsorolttól.
zacknorb
Az, hogy a 10, 11 csapat kikapott, az szerintem nem akkora szenzáció, egyikőjük sem volt túlzottan komolyan vehető
21 napja
Bazzeg, elmentem aludni, erre csillaghullás
21 napja
"Higher-ranked team lost in 7 of the 14 Top 25 games today." 34:34 a TCU @ Baylor, a nap zárásaként meg a főedző nélküli Rice simán veri a Navy-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Volt ma csillaghullás rendesen 😊A south Carolina nem semmi. Ismét labdaszerzes.
r.baggio
Már varom a tamu vs. texas csatát. : - )
21 napja
Volt ma csillaghullás rendesen 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Hú de undorítóan fura dobóstílusa van ennek a Gátőr QB-nak.Ezzel a pickel valszeg el is dőlt.
21 napja
Nyert a TTU!
21 napja
És egyenlített a Florida, ezt se gondoltam volna
---
21 napja
na a TTU TD-re épp hazaértem
21 napja
Ez szerintem TD lesz Texas TechAzt nem adták meg, de most bevitték
zacknorb
19 sec van hátra, újabb hibátlan eshet el.
21 napja
Ez szerintem TD lesz Texas Tech
21 napja
Csak azért nem bosszankodok a Florida miatt, mert így nagyobb tétje lesz a jövő heti Georgia @ Ole Miss tv-s meccsünknek, de ma simán kikaphattak volnaAz Iowa State-nek neccesebb lesz a vége
---
21 napja
és Beck megint eladja"Carson Beck is first player to throw 3+ INTs in a game 3 times in a season for a ranked team since Joel Stave did it in 2014 for Wisconsin"
Löfli
De fogadjunk hogy ha nyer a Georgia akkor jóval magasabban lesznek rangsorolva még a committee-nél is, mint pl az Indiana
---
21 napja
és Beck megint eladja
21 napja
Beck mesterhármas 😀
---
21 napja
nézem az eredményeket, Mountain Westben micsoda pisztolypárbaj megy, New Mexico - Wyoming 35-35 a félidőben 😀
21 napja
A wishes Mahomes pedig pont a visszaküldési határidő után befuccsolt, a nebraskai fociprogram azt hiszem a végleg el lett átkozvaA Florida State-et pedig semmi nem menti már meg a 2-10-es (!) mérlegtől
---
21 napja
Ijjj, komoly TD volt ott a Michigan end zone-ban.
21 napja
Az Iowa State pedig az egész szezonban most vesztett először fumblet
21 napja
Kiegészítve azzal, hogy a blokkolt puntot a végén kirúgta a punter, hogy csak safety legyen
21 napja
Hoosiers blokkolt punt. Amúgy UCLA sem szar ma
21 napja
Most sok más meccs mellett nekem is elmegy a háttérben, de az ilyet normálisan leközvetítetni kb lehetetlen feladat nekünk, akik csak a negyedek között reklámozunkKözel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyedcsak gondolnak rám, amiért én még a munkában szívok 😀
r.baggio
Löfli
Meg eleve a színvonalra is igen negatív hatással van ez a csigalassú tempó
---
21 napja
Közel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyedcsak gondolnak rám, amiért én még a munkában szívok 😀
r.baggio