NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
CFB követő 2024
4 feliratkozó
22 napja
És ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb
22 napja
Kampman
28 322
Közben megy a CFL playoff is, egy nem túl nagy torontói stadionban a teljes felső szektort lezárták és még így sincs teltház.
22 napja
És a szezon során először hátrányban az Indiana is, már csak az Army maradt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
És ott a Cuse, valszeg az is OT😀
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Lol fumble recoverynél volt egy kis lateralkodás sztem aktiválta is a ptsdt duke fanoknál pár évvel ezelőttröl
22 napja
Az Illinois pedig a Minnesotától is kikapott
---
22 napja
És ott a Cuse, valszeg az is OT
22 napja
Akkor erről ennyit, a PO vszeg meglesz a bővítés miatt ha nagy katasztrófa nem következik de max annyi is lesz...
22 napja
Kampman
28 322
Az Eastern Michigan szürke pályája van annyira szemromboló, mint a Boise State kékje, csak még nem is látványos, csak simán nyomasztó.
22 napja
Purdue-Northwestern OT.A VT @ Cuse is jó, a Vandy meg 10:7-re vezet a negyedik negyedre fordulva az Auburn ellen
Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
zacknorb
---
22 napja
Ward ezért nem kaphatja meg a Heismant, mert minden meccsre jut neki több ilyen brainfart is, egészen érthetetlen interception megint tőleJeanty 4 Heisman
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 napja
Purdue-Northwestern OT.Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
22 napja
Ward ezért nem kaphatja meg a Heismant, mert minden meccsre jut neki több ilyen brainfart is, egészen érthetetlen interception megint tőle
---
22 napja
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre láttaNem volt mit előre látni mert kb 0 volt a kreativitás......minden kis apró nuansz őket segíti ès mèg mi is az ő kezükre játszunk...de ez Franklin, amikor tèt van akkor kuka az ember ha hasonló erőssègű ellenfél jön vagy kicsit erősebb.....a bravúr faktor nála 0 de sebaj itt lesz mèg X èvig milliókèrt, neki megèri....
Kampman
22 napja
Itt tényleg az lehet a kérdés, hogy az OSU vagy a Georgia a #2
22 napja
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre látta"Every Ohio State-Penn State game is the same game."
Kampman
A Penn State-nél meg csak a Miami nagyobb pretender
---
22 napja
Kampman
28 322
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre látta
22 napja
Meg is èrdemeljük......
22 napja
Canes kezd elhúzni, újabb George TD
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 napja
Az Army pedig 8-0
---
22 napja
Illinois is először vezet ma
22 napja
Szánalmas az egèsz......mondtam 😕ez meg incomplete leszNa tudod mikor.... akkor aztán tènyleg no comment....
Löfli
dande2
Löfli