NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

CFB követő 2024

6 feliratkozó

11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Végre valami.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
MEKKORA FAKE

Poloska vagyok.
11 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Az beszédes, ha fedett pályán 52 yardos FG-t nem tudnak megpróbálni
Kampman
 www.si.com/college-football/kenny-dillingham-apologizes-for-criticizing-kicker-after-loss-cincinnati

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Official: The Sugar Bowl announced the game has been delayed 24 hours, and will kick off at 8:45 PM ET tomorrow, January 2nd.

A start time marad

Poloska vagyok.
11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Ennyi amatőr hibával nehéz meccsben maradni.
11 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
a texas offense is hozzászólhatna.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Az beszédes, ha fedett pályán 52 yardos FG-t nem tudnak megpróbálni

11 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
A beléptetés se 10 perc ennyi nézőnél, szerintem ha átütemezés lenne, akkor azt már kihirdették volna.
Vitézlő Titoknok tomz
Scary FBI update on the situation in New Orleans:

"An ISIS flag was located in the vehicle ... Weapons and a potential IED were located in the subject’s vehicle. Other potential IEDs were also located in the French Quarter."

a legfrissebb hírek szerint csütörtök estére átmozgatják a meccset
r.baggio

Mostmár találtam én is ilyet a hivatalos oldalakon

11 hónapja
Tonight’s Sugar Bowl
@CFBPlayoff
quarterfinal b/w Georgia & Notre Dame officially has been moved to Thursday night #cfbplayoff

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 578
Fúbaszki, bolond világ... :o
11 hónapja
A beléptetés se 10 perc ennyi nézőnél, szerintem ha átütemezés lenne, akkor azt már kihirdették volna.
Vitézlő Titoknok tomz
Scary FBI update on the situation in New Orleans:

"An ISIS flag was located in the vehicle ... Weapons and a potential IED were located in the subject’s vehicle. Other potential IEDs were also located in the French Quarter."

a legfrissebb hírek szerint csütörtök estére átmozgatják a meccset

---
11 hónapja
Leavitt üvöltözik az elkapóival, Skattebo ellöki a falemberét, micsoda összhang van az ASU-nál...

---
11 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 578
11 hónapja
Utolsó sorokban ott van hogy ezeket sehol nem erősítették meg, azóta is keresem hivatalos oldalakon de egy szót nem írnak hogy lenne halasztás.
kapitnono
a helyi NBC írta, ezért vette át számos oldal, de azóta több helyen megcáfolták már, ekézik is most őket sokan

de hamarosan lesz hivatalos bejelentés is, hogy pontosan mi a helyzet
r.baggio
Pár óra és meccs, szerintem ha komolyan gondolnák a halasztást a csapatoknak minimum szóltak volna, onnan meg valaki már kiszivárogtatta volna.

11 hónapja
Utolsó sorokban ott van hogy ezeket sehol nem erősítették meg, azóta is keresem hivatalos oldalakon de egy szót nem írnak hogy lenne halasztás.
kapitnono
a helyi NBC írta, ezért vette át számos oldal, de azóta több helyen megcáfolták már, ekézik is most őket sokan

de hamarosan lesz hivatalos bejelentés is, hogy pontosan mi a helyzet

---
11 hónapja
btw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszaka

bejelentés hamarosan
r.baggio
 www.espn.com/college-football/story/_/id/43247592/police-aware-sugar-bowl-safety-truck-attack-kills-10

Elvileg fel sem merült hogy elhalasztják
kapitnono
persze ezt mondták rögtön ,de azóta már máshogy áll a helyzet

www.si.com/college/georgia/football/report-sugar-bowl-game-postponed-following-bourbon-street-attack-01jghdeghnv3
r.baggio

11 hónapja
lehet érdemes inkább egy taktikai alvást tolni az éjjeli dupla előtt?
törölt kristof
minjdáért vége a szezonnak. élvezd még a hátralevő időt mielőtt jön a hosszú offseason. : - )

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
törölt kristof
Aztán nehogy "csak" egy Ohio State - Oregon legyen belőle.
11 hónapja
btw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszaka

bejelentés hamarosan
r.baggio
 www.espn.com/college-football/story/_/id/43247592/police-aware-sugar-bowl-safety-truck-attack-kills-10

kapitnono

www.si.com/college/georgia/football/report-sugar-bowl-game-postponed-following-bourbon-street-attack-01jghdeghnv3
r.baggio
uhh, nem olvastam ma híreket. komoly.

11 hónapja

Poloska vagyok.
11 hónapja

bejelentés hamarosan
r.baggio

kapitnono

---
11 hónapja
mosoly.

11 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 253 — Browns GM

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Hát ez elég impresszív nyitás.
És megint rájöttem, hogy nekem Bolden a kedvenc Longhorns WR-em
zacknorb
Na ez az ellenIktriad, nem Löfli

Poloska vagyok.
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez nagyon csúnya lehet nagyon gyorsan,,,