NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
123
13
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
93
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
27
13
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
9
4
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1
1
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
1
1
22:25
CFB követő 2024
4 feliratkozó
22 napja
Közel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyed
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Erre Lagway is komolyan megsérült, szegény Napier... Így meg fog menekülni a Georgia valószínűleg, de ez is egy rettentően túlértékelt csapat, ahogy az egész SEC idén megintMelegíthet Rashada, újabb Beck pickoff, mindig Rashida Jones-t írok (Office színésznő többek közt), mikor róla akarok írni 😀
r.baggio
dancogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pickoff, mindig Rashida Jones-t írok (Office színésznő többek közt), mikor róla akarok írni 😀
r.baggio
22 napja
Szerintem ez az a pont, amikor le kellene vinni, már nem mer passzolni
---
22 napja
Prototípus méretű qb eredményes pro style offense-ben, ez minden előzetes mockban annyit ér, aztán szép lassan helyére kerül majdMelegíthet Rashada, újabb Beck pickDe Top 10-es pick.....nem is èrtem ezeket.....
r.baggio
dande2
---
22 napja
A Hoosiers visszaállt a szokásos útraChiles is sajnos
zacknorb
" class="embed">
22 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pickDe Top 10-es pick.....nem is èrtem ezeket.....
r.baggio
22 napja
A Hoosiers visszaállt a szokásos útra
22 napja
Chiles édes Istenem...
" class="embed">
22 napja
az eddig veretlen Iowa State sem brillírozik a TT ellen, 10-6-os Red Raiders vezetésnél Cyclones INTMajd 3 & out, a koktélparti mellett én is azt nézem
Löfli
---
22 napja
Már vezet is az Indy 😔Hajrá Hoosiers, Marsh mondjuk nem rossz játékos
Gergőke
Azt nem értem még, hogy mi történt az Arizonánál, teljes összeomlás Fifitáéktól
---
22 napja
az eddig veretlen Iowa State sem brillírozik a TT ellen, 10-6-os Red Raiders vezetésnél Cyclones INT
22 napja
Már vezet is az Indy 😔
" class="embed">
22 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pick
---
22 napja
és megint eladja Beck 😀
22 napja
Zárkózik az Indy
" class="embed">
22 napja
#ironyMocskosul drága már a fanatics, ne csináltassak egyet inkább? Így lett hypnotoados pulóverem isÉs ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb
Löfli
r.baggio
amúgy ja, nagyon drága és már a minősége se a régi 😕
22 napja
Bar mindegy a vegeredmeny szempontbol, de sztem elkapasnal nem lehet lepattintani a foldre a labdat.
22 napja
If Vanderbilt holds on here it will have beaten Alabama and Auburn in the same season for the first time since 1955.
---
22 napja
Nick Marsh milyen TD elkapás...💪💪
" class="embed">
22 napja
Mocskosul drága már a fanatics, ne csináltassak egyet inkább? Így lett hypnotoados pulóverem isÉs ott a Vandy TDmár rendelem is a bowl bound pólót a fanaticsról
Ezzel meglesz a 6 win
zacknorb
Löfli
---
22 napja
Kampman
28 321
Hail mary TD az Eastern Michigantől 7 pont hátrányban, 00:00-nálAmi nem sikerült, nyertek Zsírosék
És kétpontosra mennek
Kampman