CFB követő 2025

5 feliratkozó

1 órája
Csita Dallas Cowboys 348
Most nézem az LA Bowlt! Eddig jó a meccs! 😁
1 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A North Dakota State után a UC Davis már sokkal kisebb kihívás volt az Illinois State-nek. A Redbirds a 3. idegenbeli meccsét is megnyerve ott van a legjobb 4 között és jöhet a szintén az 1. fordulóban már pályán lévő Villanova az elődöntőben nekik.
A 12. kiemelt ELŐDÖNTŐT RENDEZ jövő héten!

Szerkesztette: iktriad
3 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyert a Montana, így megkapjuk a Brawl of the Wild visszavágóját, a kvázi előrehozott döntőt a jövő héten: Montana State - Montana a döntőbe jutásért!!! | Aztán az Illinois State megveri a győztest Nashvilleben. 😀 |
4 órája
UC Davis - Illinois State 17 - 21. Nem végeredmény, még az első negyednek sincs vége! 😀
5 órája
No a Villanova tovább ment nem lenne rossz egy Philly FCS bajnoki cím, ha már az NDSU kiesett 😀
dande2
Ennyit arról, hogy a Tarleton State majd megnyeri az egészet. Ez a hét se múlik el upset nélkül és az Illinois State pályára se lépett. De sajna Aiden Bouman és a South Dakota is nagy hátrányban van Montanaban.
6 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
No a Villanova tovább ment nem lenne rossz egy Philly FCS bajnoki cím, ha már az NDSU kiesett 😀
6 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 272 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Army-Navy meccsre van működő streametek?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
 v2.streameast.ga/cfb/armyblackknights-vs-navymidshipmen/
Kampman
Köszi

6 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 924
bcsarli, Udvari Főkóstoló
 v2.streameast.ga/cfb/armyblackknights-vs-navymidshipmen/

6 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 272 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

6 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 924
A felekezet-semleges imát követően eléggé hamisan éneklik a himnuszt, bár a szövegében eddig nem volt hiba.

7 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 676 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, úgy néz ki igazam lesz shawnkaval együtt, miszerint FCS bowlra 1 pontot kell rakni.
zacknorb
Köszi 😊 a szünetben mondjuk én is kinyomtam a net4+ streamet, erre 0:21-ről 21:21 most*

* Megint vezet a PAMU
r.baggio
Én nem is nézem, mert inkább a kimaradás mellett döntöttem.
Csúnya én.

Poloska vagyok.
7 órája
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 234 — no es importante
Na, úgy néz ki igazam lesz shawnkaval együtt, miszerint FCS bowlra 1 pontot kell rakni.
zacknorb
Köszi 😊 a szünetben mondjuk én is kinyomtam a net4+ streamet, erre 0:21-ről 21:21 most*

* Megint vezet a PAMU

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 676 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 órája
A PAMU Panthersről annyit, hogy magasan övék minden idők leghosszabb vereségi szériája, 1989 és 1998 között 80 meccset buktak el egymás után 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
 www.espn.com/college-football/story/_/id/47267042/college-football-bowls-2025-storylines-watch-every-game

A playoffon kívül ezeket a meccseket várom:
1., ReliaQuest Bowl, Iowa vs Vanderbilt
2., Poptarts Bowl, BYU vs Georgia Tech
3., Myrtle Beach Bowl, Kennesaw State vs Western Michigan
4., Las Vegas Bowl, Utah vs Nebraska
5., Hawai'i Bowl, California vs Hawaii
6., Rate Bowl, New Mexico vs Minnesota
7., Cure Bowl, Old Dominion vs South Florida
r.baggio
Tippjátékot adjátok le!

Poloska vagyok.
11 órája
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1210%2Fr1587768_1296x729_16-9.jpg
A reason (or two) to watch every one of this year's bowl games
With first-year success stories, chances at redemption and general silliness, bowl season always delivers.

A playoffon kívül ezeket a meccseket várom:
1., ReliaQuest Bowl, Iowa vs Vanderbilt
2., Poptarts Bowl, BYU vs Georgia Tech
3., Myrtle Beach Bowl, Kennesaw State vs Western Michigan
4., Las Vegas Bowl, Utah vs Nebraska
5., Hawai'i Bowl, California vs Hawaii
6., Rate Bowl, New Mexico vs Minnesota
7., Cure Bowl, Old Dominion vs South Florida

---
18 órája
Az éjszakai ötödik LA BOWL egyben az utolsó is lesz, ez az esemény már biztosan megszűnik.

en.wikipedia.org/wiki/LA_Bowl

Szerkesztette: r.baggio

---
5 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 479 — Saturday Night Lights

Hisztisek...😊
Klaci79
Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Dzsokijuing
Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.
zacknorb
Ez idei…
Klaci79
Mivel a ND független, ez az MoU lett volna az egyetlen biztosíték, hogy egy konferenciadöntős kavarás nem szorítja ki őket játék nélkül a 12-ből.
Még utoljára beléjük rúgtak egyet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 650

Hisztisek...😊
Klaci79
Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Dzsokijuing
zacknorb
Ez idei…
6 napja

Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing
zacknorb
Igaz, de legalább a szellemét betarthatták volna.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja

Hisztisek...😊
Klaci79
Dzsokijuing

Poloska vagyok.
6 napja

Hisztisek...😊
Klaci79

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
Hú...picit többre számítottam játékban az Indiana-OSU meccsen, de amit ott kiadtak magukból a csapatok, az nagyon kemény volt. Szenvedélyes mérkőzés és óriási Indiana siker
6 napja

Hisztisek...😊
6 napja
Az A&M elment South Bendbe és megverte a Notre Dame-et, erre a jutalom, hogy az Oregon és Ole Miss mögött vannak, akik játszhatnak Group of Five bohócokkal, az A&M meg a legjobb ACC csapattal 11 órakor.
Cubehor
Idén nem a győzelmek, hanem a vereségek számítanak, erről beszél hetek óta mindenki.
Kivéve a Bamanal, ők benn vannak, suck it

Poloska vagyok.