NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
rossz kommentet idéztél mondjuk, mert természetesen nem a gatyalehúzós LSU játékosnak volt korábban saját bevallása szerint is példaképe DeSean Jackson 😊college football 😀 xDAz megvan, hogy a gyerek egy középiskolába járt DeSaunnal? 😀
vine.co/v/Oe39vVa5QOibaggio
Gratula a Long Beach Polytechnic High School edzőinek!Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
college football 😀 xDAz megvan, hogy a gyerek egy középiskolába járt DeSaunnal? 😀
Gratula a Long Beach Polytechnic High School edzőinek!
több mint 10 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziCsak az aki nem nézett Eagles meccset ala D-Jax 😀 szerencsére ott nem vitték vissza 😀
espn.go.com/video/clip?id=11844727baggio
Egyébként épp Maddenben volt egy olyanom a Chifes ellen, hogy Foles "módjára" bedobtam az End Zone-ba persze INT, de az elkapómmal kivertem a védő kezéből fumble és ráfeküdve mégis nekem TD 😀 😀 😀. Kár, hogy nem tudom berakni.
több mint 10 éve
Montana
635
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziNem tudom elhinni hogy ez nem direkt volt,ilyen hülye nem lehet..
több mint 10 éve
Ginola
136
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziIlyet nem láttam még😊
De ez a snap sem egyszerű:
Ezt meg Kobe Bryant is megirigyelné:
több mint 10 éve
David Cobb egyébként milyen prospectnek számít?Sixo67www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=129734&draftyear=2015&genpos=RB
Booker gyönyörű td-jével meg mår csak 7 pont az Oregon előnye
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziEzé tuti fizettek neki.
több mint 10 éve
grat, az lsu tulajdonképpen bebiztosította az sec-nek a helyet a rájátszásban
---
több mint 10 éve
Egész meccsen teljesen jól védekeznek, persze, hogy ilyenkor dobják le a vasmacskát.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egy lyukas garast se tettem volna arra, hogy sikerül egyenlíteni az utolsó drive-ban.
több mint 10 éve
azért ezt bravúros volt... az lsu-nak összehoznia
---
több mint 10 éve
hat basszus.... nem hiszem el....
több mint 10 éve
Ez DPI volt.
több mint 10 éve
No azt megnezem, uhh mekkora hibaaaaaaa na ilyet tenyleg ritkan latni a vege elott.Erdekes hogy a vegere hogy osszeroppannak az meccs haromnegyedeig siman vezeto kiscsapatok.
A Lobos vegul siman kikapott, a Cloloradonak bar nem volt nagy elonye de siman kikapott.
több mint 10 éve
Hihetetlen módon ugyanúgy fog veszíteni az Alabama, mint múlt héten az Ole Miss... korábban meg sose láttam ilyet
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Sims-White connection a mai napon katasztrófa.
több mint 10 éve
college football 😀 xDLol...
Hat a Buckeyes meg behuzta,,,,
több mint 10 éve
college football 😀 xD---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A kulcs stoppok eddig jöttek a D-től, de jó lenne már korán megállítani az LSU drive-jait, mert jó mezőnypozíció nélkül ma nem sokat lehet várni az offense-től. De most is, eddig 3-ból 3 sikeres 3rd down a Tigers részéről ebben a drive-ban...
több mint 10 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziespn.go.com/video/clip?id=11844727
---
több mint 10 éve
komoly bajba kerülhet az Oregon is, a Utah védőfala a várakozásoknak megfelelően lassan az őrületbe kergeti Mariotát
---
több mint 10 éve
Van gond.Vezet a Buckeyes.
"az elso koros" Cook villanthatna mar valamit.