Week 13
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92359-2014-NCAA-Football-Week-13-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Montana
635
A FSU-t én is ajánlom,jó a hangulat,sok futás és a védelmek még nincsenek kint a pályán 😊MontanaKözben feléledt a D..
több mint 10 éve
hajrá Western Carolina!Wonder what Jeff Long will say about Alabama’s game control on Tuesday night
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem Hurka az egyetlen ember, aki nézi (sajnos), mintha a stadionban is lennének páran 😊Csak nem Hurkáról van szó?Schleckanyja és apja is volt testépítő, kanadai származású srác, 1-2. körös CFL prospectnek mondjákHarvard TD egy perccel a vége előtt, 31-24!Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.danyly
wiz1.net/channel56
remélem nézitek a meccset, a sportnak erről kellene szólnia... színvonalas futball, parádés hangulat úgy, hogy mindkét csapatnak ez az utolsó mérkőzése a szezonban és nem az a fő, hogy ki a végső győztes a bajnokságukban, a játék a lényegbaggio
a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehhbaggio
a meccset pedig az amerikaifutball magyarországi nagykövete közvetíti xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csak nem Hurkáról van szó?anyja és apja is volt testépítő, kanadai származású srác, 1-2. körös CFL prospectnek mondjákHarvard TD egy perccel a vége előtt, 31-24!Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.danyly
wiz1.net/channel56
remélem nézitek a meccset, a sportnak erről kellene szólnia... színvonalas futball, parádés hangulat úgy, hogy mindkét csapatnak ez az utolsó mérkőzése a szezonban és nem az a fő, hogy ki a végső győztes a bajnokságukban, a játék a lényegbaggio
a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehhbaggio
több mint 10 éve
Montana
635
A FSU-t én is ajánlom,jó a hangulat,sok futás és a védelmek még nincsenek kint a pályán 😊
több mint 10 éve
sikerült a WF-nek a legendás 2006-os ACC-döntőt (9-6-os győzelem a GT ellen) is ---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ha jó meccs lesz, maradsz, ha nem, akkor az eredményekből már úgyis látod, melyikre érdemes váltani (vagy ha nem, felteszed újra az első kérdést 😊 ). A felsoroltakon kívül amúgy még az Ole Miss - Arkansas-ra is érdemes figyelni.És a folytatás? 😀danylyNa most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.vassadi
Melyiket? o_odanyly
több mint 10 éve
6-3 a wake forestnek több mint 10 éve
Bostoni csapat ellen szurkolni Floridai mellett, az nem rossz sosem.És a folytatás? 😀danylyNa most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.vassadi
Melyiket? o_odanyly
több mint 10 éve
És a folytatás? 😀Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.vassadi
Melyiket? o_odanyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.
Melyiket? o_odanyly
több mint 10 éve
Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???remélem Holliman ma új INT-rekordot állít fel, amúgy Utah-Arizona
Melyiket? o_odanyly
---
több mint 10 éve
és az MIT is megnyerte a program történetének első rájátszásmeccsét a negyedosztályban!fieszta Cambridge-ben xD
---
több mint 10 éve
Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???Melyiket? o_o
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
anyja és apja is volt testépítő, kanadai származású srác, 1-2. körös CFL prospectnek mondjákHarvard TD egy perccel a vége előtt, 31-24!Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.danyly
wiz1.net/channel56
a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehh
---
több mint 10 éve
ezért kellett a Penn State-t idén is bowlra engedni, hogy a szánalmas 6-6-os mérlegükkel valaki elől elvegyék a helyet...baggioNeolajozdatüzetmerobbanok
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
közben hajrá 'Zona!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Csoda: WF pontok. :pdanylySőt, a VT egyenlít! Valóságos pontzuhatag van itt a hosszabbításban.
több mint 10 éve
3-3, jöhet a 2. OT
több mint 10 éve
Csoda: WF pontok. :p
több mint 10 éve
jo meccs volt az is, go Ivy.A palya iszonyat jol nezett ki.
több mint 10 éve
Harvard TD egy perccel a vége előtt, 31-24!Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.
wiz1.net/channel56
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nyilván a potenciális game-winning FG is kimarad, 0-0-val zárul a VT-WF rendes játékideje.
több mint 10 éve
mellé, jöhet a hosszabbítás 😀😀