Week 13

1 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 426 — hotty f*cking toddy
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
 forum.wiziwig.eu/threads/92359-2014-NCAA-Football-Week-13-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
Big Ten Network:  xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National):  xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek:  xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
A FSU-t én is ajánlom,jó a hangulat,sok futás és a védelmek még nincsenek kint a pályán 😊Montana
Közben feléledt a D..
több mint 11 éve
hajrá Western Carolina!

Wonder what Jeff Long will say about Alabama’s game control on Tuesday night

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Harvard TD egy perccel a vége előtt, 31-24!
 wiz1.net/channel56

remélem nézitek a meccset, a sportnak erről kellene szólnia... színvonalas futball, parádés hangulat úgy, hogy mindkét csapatnak ez az utolsó mérkőzése a szezonban és nem az a fő, hogy ki a végső győztes a bajnokságukban, a játék a lényegbaggio
Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.danyly
anyja és apja is volt testépítő, kanadai származású srác, 1-2. körös CFL prospectnek mondják
a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehhbaggio
Csak nem Hurkáról van szó?Schleck
nem Hurka az egyetlen ember, aki nézi (sajnos), mintha a stadionban is lennének páran 😊
a meccset pedig az amerikaifutball magyarországi nagykövete közvetíti xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 wiz1.net/channel56

remélem nézitek a meccset, a sportnak erről kellene szólnia... színvonalas futball, parádés hangulat úgy, hogy mindkét csapatnak ez az utolsó mérkőzése a szezonban és nem az a fő, hogy ki a végső győztes a bajnokságukban, a játék a lényegbaggio
Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.danyly
anyja és apja is volt testépítő, kanadai származású srác, 1-2. körös CFL prospectnek mondják
a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehhbaggio
Csak nem Hurkáról van szó?

több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
A FSU-t én is ajánlom,jó a hangulat,sok futás és a védelmek még nincsenek kint a pályán 😊
több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
375 yds 5 TD!!Samaje Perine, 6 perccel a 3. negyed vége előtt

több mint 11 éve
sikerült a WF-nek a legendás 2006-os ACC-döntőt (9-6-os győzelem a GT ellen) is alulmúlni felülmúlni 😊

---
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???
Melyiket? o_odanyly
Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.vassadi
És a folytatás? 😀danyly
Ha jó meccs lesz, maradsz, ha nem, akkor az eredményekből már úgyis látod, melyikre érdemes váltani (vagy ha nem, felteszed újra az első kérdést 😊 ). A felsoroltakon kívül amúgy még az Ole Miss - Arkansas-ra is érdemes figyelni.
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
6-3 a wake forestnek az évszázad mérkőzésén!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na most aztán válogathatok: Notre Dame-Louisville, Iowa-Wisconsin, Florida State-Boston College v. Utah-Arizona???
Melyiket? o_odanyly
És a folytatás? 😀danyly
Bostoni csapat ellen szurkolni Floridai mellett, az nem rossz sosem.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 699 — Dolphins fan
Melyiket? o_odanyly
És a folytatás? 😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Melyiket? o_odanyly
Én a Utah-Arizonával kezdenék a helyedben.
több mint 11 éve
Melyiket? o_odanyly
remélem Holliman ma új INT-rekordot állít fel, amúgy Utah-Arizona

---
több mint 11 éve
és az MIT is megnyerte a program történetének első rájátszásmeccsét a negyedosztályban!

fieszta Cambridge-ben xD

---
több mint 11 éve
Melyiket? o_o

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
 wiz1.net/channel56

a végén pedig Harvard győzelemnél a szurkolók a pályán közösen ünnepeltek a játékosokkal a legszebb hagyományoknak megfelelően... és eközben valaki képes a Pápa mb1-es szenvedését nézni, ehh

---
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 978 — capitaine du château de Vienne 1487
ezért kellett a Penn State-t idén is bowlra engedni, hogy a szánalmas 6-6-os mérlegükkel valaki elől elvegyék a helyet...baggio
Neolajozdatüzetmerobbanok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
közben hajrá 'Zona!

Don't blink!
több mint 11 éve
Csoda: WF pontok. :pdanyly
Sőt, a VT egyenlít! Valóságos pontzuhatag van itt a hosszabbításban.
több mint 11 éve
3-3, jöhet a 2. OT

Don't blink!
több mint 11 éve
Csoda: WF pontok. :p

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
jo meccs volt az is, go Ivy.
A palya iszonyat jol nezett ki.
több mint 11 éve
 wiz1.net/channel56

Pont a minap néztem az Ivy League honlapját. A Yale-ben tolja egy Tyler Varga nevezetű RB. Elég jó stat-jai vannak.

több mint 11 éve
Nyilván a potenciális game-winning FG is kimarad, 0-0-val zárul a VT-WF rendes játékideje.
több mint 11 éve
mellé, jöhet a hosszabbítás 😀😀

Don't blink!