Week 13
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92359-2014-NCAA-Football-Week-13-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Montana
635
Amari Cooper-al mi van?(Összefoglalóban mutatták a sérülését)
több mint 10 éve
3&38 az nd-nél xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na ugyan ezt szeretném látni holnap Shadytől mint ettől az oklahomai gyerektől, de ha a felét megfutja már jó lesz 😛 😀
több mint 10 éve
pufifánk TD!
több mint 10 éve
Montana
635
Ramsey de leszedte Murphyt 😊
több mint 10 éve
Én az FSU mellett a Maryland@Michigant választottam, nem okoz csalódást eddig 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a Wildcats meg 14-0-ra megy a Utes ellen a monszunban
több mint 10 éve
A Louisville 22 interceptionnél jár 11 meccsen, sajnos a mai elsőt nem Holliman jegyezte. 17-6 az ND ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Közben nem várták meg, ezért töröltem is. 😀Köszi!Sziasztok!Szerintem a kezdéssel megvárják az ASU meccset.Schleck
Valakinek van linkje az Oregon meccshez? A Pac12-networkon még az ASU meccs megy.Hulkeinstein
Akkor legalább nem egyedül szurkolok!
GO Ducks! 😊Hulkeinstein
De legalább a stream átváltott. Bár a kezdés nem sikerült túl jól.
több mint 10 éve
Jól indul 😀
több mint 10 éve
Köszi!Sziasztok!Szerintem a kezdéssel megvárják az ASU meccset.Schleck
Valakinek van linkje az Oregon meccshez? A Pac12-networkon még az ASU meccs megy.Hulkeinstein
Akkor legalább nem egyedül szurkolok!
GO Ducks! 😊
több mint 10 éve
427 yds FBS Record!!!!!!PerineGinolaElég nagy bunkóság OU-tól.. remélem Gordon jövő héten visszaveszi 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Winston idén:TD/INTMariota idén:TD/INT
1 Half 8-10
2 Half 10-3Montana
1 Half 17-1
2 Half 12-1 😊
több mint 10 éve
Sziasztok!Itt szerintem találsz 😀
www.wiziwig.tv/competition.php?&part=sports&discipline=americanfootball&allowedDays=7&competitionid=&archive=no&sel_comp=no&p=2
több mint 10 éve
Sziasztok!Valakinek van linkje az Oregon meccshez? A Pac12-networkon még az ASU meccs megy.
több mint 10 éve
Gordon sucks. :plecserélték, már nem áll vissza, az all-time rekord így már nem lesz meg (448 yard volt egy d2-es meccsen)
Irány az 500 yard.vassadi
---
több mint 10 éve
Montana
635
k.. élet,Winston megint megdobja az INT-et az első félidőbe 😕
több mint 10 éve
szegény Gordon...---
több mint 10 éve
Razorbex yihàó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak