Week 13
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92359-2014-NCAA-Football-Week-13-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
02:00 UTEP @ Rice (FOX Sports 1)03:30 Air Force @ San Diego State (CBS Sports)
03:30 San Jose State @ Utah State (ESPN2)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Duke-nak lőttek, Florida State vs Georgia Tech az ACC-döntőbena WVU-nál meg Trickett megsérült, csere QB-vel kellene 13 pont hátrányból fordítani...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ááá, szerencsétlen WVU 😀😀
több mint 10 éve
ott a WVU TD, ez kellett nagyon, 20-10!
---
több mint 10 éve
ez fumble vagy interception? 😊 nagyon kreatív labdaeladásoknál a UNC
---
több mint 10 éve
college football xDTHE PUNTER DOWNED HIS OWN PUNT
---
több mint 10 éve
lol, 50 yardos UNC futás, erre turnover, zseniális 😀
több mint 10 éve
jó, csak papíron egyszerűbbnek tűnt a menetrendje a Duke-nak - persze nem vágom még annyira az erőviszonyokathú, ez necces volt 😀 a duke meg elchokerkedi az ACC döntőt?Dexxter Tailorazért ez erős kifejezés, a Duke nem annyira kiemelkedő csapat a Coastalban sem, a Georgia Tech-nek szerintem amúgy jóval több esélye lenne az FSU ellen
jé, az egyik UNC-s játékos (edző?) Kareem Martinos Cardinals mezben van a pálya szélén 😊Dexxter Tailorő a hivatalos hangulatfelelős, minden meccsen más jelenlegi profi ex-Tar Heel mezét veszi fel
baggio
több mint 10 éve
hú, ez necces volt 😀 a duke meg elchokerkedi az ACC döntőt?Dexxter Tailorazért ez erős kifejezés, a Duke nem annyira kiemelkedő csapat a Coastalban sem, a Georgia Tech-nek szerintem amúgy jóval több esélye lenne az FSU ellen
jé, az egyik UNC-s játékos (edző?) Kareem Martinos Cardinals mezben van a pálya szélén 😊Dexxter Tailorő a hivatalos hangulatfelelős, minden meccsen más jelenlegi profi ex-Tar Heel mezét veszi fel
---
a WVU-KSU-n meg egy kétes OPI-val változott meg nagyon a mérkőzés képe, a punt return nevetséges volt meg Trickett is nagyon formán kívül sajnos...
---
több mint 10 éve
ez mondjuk miafasz elkapás volt 😀😀😀 (bocs a floodért 😀)
több mint 10 éve
na, legalább egy blokkolt FG a félidő végére 😊
több mint 10 éve
damn, még a WVU is szív a K-State ellen, pedig reméltem, hogy szorosabb lesz
több mint 10 éve
jé, az egyik UNC-s játékos (edző?) Kareem Martinos Cardinals mezben van a pálya szélén 😊
több mint 10 éve
hú, ez necces volt 😀 a duke meg elchokerkedi az ACC döntőt?
több mint 10 éve
közben lettek 1600k streamek is!Kansas State @ West Virginia: apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-wvu.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-wvu/as/live/fb-big12-wvu_hd_1600.m3u8
North Carolina @ Duke: apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-duke.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-duke/as/live/fb-duke_hd_1600.m3u8
VLC-ben jtvs-fb-big12-wvu.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-wvu/as/live/fb-big12-wvu_hd_1600.m3u8 és jtvs-fb-duke.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-duke/as/live/fb-duke_hd_1600.m3u8
---
több mint 10 éve
Telt házas prime-time meccs a Duke futballstadionjában xD ennél a kijelentésnél már csak a Tar Heels sisakja hihetetlenebbElőre Blue Devils a Victory Bellért!
---
több mint 10 éve
01:00 #12 Kansas State @ West Virginia (FOX Sports 1)01:30 North Carolina @ Duke (ESPN)
03:30 Arkansas State @ Texas State (ESPNU)
az elhalasztott Kent State @ Buffalo mérkőzést pedig holnap magyar idő szerint 19 órakor rendezik
---
több mint 10 éve
Amennyire tudom a Kent State felszerelés szállító kamionja akadt el a hóban. A stadion készen állt!nope, az extrém havas idő miatt lefújták az esti Buffalo-Kent State mérkőzéstbaggioa tegnapi Akron-Umass-on alig volt hó, a mai Buffalo-meccsen viszont már más lehet a helyzetJön végre a fociidő!!!gaben
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
nope, az extrém havas idő miatt lefújták az esti Buffalo-Kent State mérkőzésta tegnapi Akron-Umass-on alig volt hó, a mai Buffalo-meccsen viszont már más lehet a helyzetJön végre a fociidő!!!gaben
baggio
---
több mint 10 éve
a tegnapi Akron-Umass-on alig volt hó, a mai Buffalo-meccsen viszont már más lehet a helyzetJön végre a fociidő!!!
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kicsit off:Az utolsó ellenfelük az esetleges rájátszás előtt nem az Oregon State lesz amúgy, hanem a Pac-12 South bajnoka (USC/UCLA/Arizona State/Arizona/Utah) a Levi's Stadiumban. Mannion egy yardgyáros QB relatíve jó technikával, de döntéshozatalban és játékolvasásban komoly problémákkal, 5-7. körös prospect jelenleg. Viszont nem bánnám, ha ugyanott kötne ki, mint elődje, Sean Canfield, a Saints-nél.
Ha jól látom, az Oregon innentől csak el elronthatja a Final Fourt. Bár az utolsó ellenfél talán nem lesz olyan egyszerű.
S ha már az utolsó ellenfélnél a Beavers-nél tartunk az irányító Sean Mannionról mi a meglátás? Úgy látom senior évében van tehát valószínű jön a draftra? S mik lehetnek az esélyei? Nekem szimpatikusnak tűnt néhány videó alapján, bár nálunk tuti nem fog kikötni ha úgy alakulna, hogy QB-t keresünk. Csak kíváncsi vagyok. Köszi!dande
---
több mint 10 éve
Kicsit off:Ha jól látom, az Oregon innentől csak el elronthatja a Final Fourt. Bár az utolsó ellenfél talán nem lesz olyan egyszerű.
S ha már az utolsó ellenfélnél a Beavers-nél tartunk az irányító Sean Mannionról mi a meglátás? Úgy látom senior évében van tehát valószínű jön a draftra? S mik lehetnek az esélyei? Nekem szimpatikusnak tűnt néhány videó alapján, bár nálunk tuti nem fog kikötni ha úgy alakulna, hogy QB-t keresünk. Csak kíváncsi vagyok. Köszi!
több mint 10 éve
a tegnapi Akron-Umass-on alig volt hó, a mai Buffalo-meccsen viszont már más lehet a helyzet---
több mint 10 éve
varju96
32
Ahogy néztem az Akron meccsre havazást jósolnak kemény mínuszokkal így lehet abba belenézek.A hajnali meccseken mire lehet számítani? Megéri valamelyikért fent maradni?varju96csütörtökön mindenképp, de ha szereted a focit akkor ma meg holnap is, legfeljebb ha lefutott a meccs, kikapcsolod.Höri