Week 13
több mint 6 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 25., szombat
01:00 Oregon State @ Oregon - ESPN2 (stream)
01:30 #3 Clemson @ #24 South Carolina - ESPN (stream)
02:00 #8 Notre Dame @ #21 Stanford - abc (stream)
02:00 #13 Washington State @ #17 Washington - FOX (stream)
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
tipikus módon veszít a Wazzu sajnos, szétfutja őket az ellenfél, Falk meg kétszer odaajándékozta nekik a labdát, ennyi volt sajnos az apple cupahogy a dél-karolinai derbi is, 27-0, szép volt Cocks! maradt a Stanford-ND, az legalább szoros
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jól hallottam, hogy a HC-re dobtak egy unsportsmanlike-ot? 😀ha Big XII meccs lenne, akkor az ottani szabályok alapján fel is küldték volna a lelátóra
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Jól hallottam, hogy a HC-re dobtak egy unsportsmanlike-ot? 😀
több mint 6 éve
Tomcsik
8 004
Notre Dane eddig 1 passz 2yard... Felállnak 3 WR-el egy oldalra majd igen, futnak 😉
több mint 6 éve
Clemson pick six, az Arizona State pedig megnyerte a Territorial Cupotja és hajrá Wazzu!
---
több mint 6 éve
ja és a no. 1. és no. 2. már kikapott ma, a no. 3. Clemson meg még csak most fog játszani, a South Carolina még bekavarhat 😊
---
több mint 6 éve
akkor csak szerintem egyértelmű a PO részvevők kiléte?akkor a Bama megy, amúgy korrekt
-Sooners (ha nyeri a Big12-t)
-Auburn/Georgia
-ACC győztes
-Badgers (ha nyeri a Big10-t)
ha Sooners vagy Badgers elveszti a meccsét akkor megy az ACC másik döntőse a helyére
ZERO_L
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
akkor csak szerintem egyértelmű a PO részvevők kiléte?-Sooners (ha nyeri a Big12-t)
-Auburn/Georgia
-ACC győztes
-Badgers (ha nyeri a Big10-t)
ha Sooners vagy Badgers elveszti a meccsét akkor megy az ACC másik döntőse a helyére
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ha már itt tartunk Oregonba nem akarták Chipet visszahozni, illetve nem akart visszamenni?Taggarttal mindenki elégedett
dande
---
több mint 6 éve
Ha már itt tartunk Oregonba nem akarták Chipet visszahozni, illetve nem akart visszamenni?
több mint 6 éve
Gyerünk sun devils el kell picsázni a Zonát
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Egy halk javaslat: nézzük a meccseket 😉most college kosárra is ajánlott figyelni, a Bama 3 az 5 ellen tolja a Minnesota ellen 😀
dande
---
több mint 6 éve
USC-nek esélyes sincs PO-ra, ha megnyerik a PAC-12-t?talán ha nagyon domináns módon nyerik a pac12 döntőt, de nem hiszem
ZERO_L
---
több mint 6 éve
Godfather
177
Tehat, ha a SEC overrated az elejen, es ido mire az ujsagirok rajonnek, akkor Bama jo...Az adott fordulóban aktuális rangsorolást nézd, az alapján.Ezt most nem ertem, csak az LSU-t verte meg, aki top25. Es az OSU-Oklahoma, vagy a Georgia-ND, illetve mas nem jatszott div2 csapattal...ne haragudj, de ez baromság, a legtöbb kiemelt csapatot a Bama verte meg. A többi csapat sem játszott komolyabb ellenfelekkel ezt 1-2 hete le is írtam részletesen, nézd vissza a sorsolásokat.Igen, de a Bama ritkan jatszik jo csapattal, amikor valaszthat...Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Es igazan jo csapatot nem vertek meg.
Godfather
A mai vereség után és mivel nem játszik konf döntőt a Bama én sem mondom azt, hogy tuti helye van a PO-ban.
Jövő heti eredmények függvénye lesz, pár kommentel lejjebb le is írtam, hogy melyik az a 4 csapat , aki megfelelő konf döntős eredménnyel jobban megérdemli a PO-t , mint a Bama.
Alabama Niners
Godfather
Alabama Niners
O-H-I-O
több mint 6 éve
Nem emelkedik ki a Bama és a SEC, viszont nem gondolom, hogy bármelyik konf jelentősen a SEC fölé nőtt volna, mint eddig aSEC a többi fölé.nem a többi konf lett domináns, hanem az sec gatyásodott le, de nagyon, a fél csoport edzőt vált idén, a nagy rivális Tennessee története első 8 vereséges szezonját produkálja, nézd meg hol tart a Florida, az LSU a Troytól kapott ki otthon, a 7-5-ös Missourit a gyenge Purdue, a 7-5-ös Kentucky-t a közepes Louisville alázta meg, tessék nyitott szemmel járni, nem a szubjektív rangsorokra mutogatni
Alabama Niners
---
több mint 6 éve
USC-nek esélyes sincs PO-ra, ha megnyerik a PAC-12-t?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Egy halk javaslat: nézzük a meccseket 😉
több mint 6 éve
xtaki
3 386
ez a fake reverse szep volt 😊
több mint 6 éve
Az adott fordulóban aktuális rangsorolást nézd, az alapján.Ezt most nem ertem, csak az LSU-t verte meg, aki top25. Es az OSU-Oklahoma, vagy a Georgia-ND, illetve mas nem jatszott div2 csapattal...ne haragudj, de ez baromság, a legtöbb kiemelt csapatot a Bama verte meg. A többi csapat sem játszott komolyabb ellenfelekkel ezt 1-2 hete le is írtam részletesen, nézd vissza a sorsolásokat.Igen, de a Bama ritkan jatszik jo csapattal, amikor valaszthat...Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Godfather
A mai vereség után és mivel nem játszik konf döntőt a Bama én sem mondom azt, hogy tuti helye van a PO-ban.
Jövő heti eredmények függvénye lesz, pár kommentel lejjebb le is írtam, hogy melyik az a 4 csapat , aki megfelelő konf döntős eredménnyel jobban megérdemli a PO-t , mint a Bama.
Alabama Niners
Godfather
több mint 6 éve
Godfather
177
Ezt most nem ertem, csak az LSU-t verte meg, aki top25. Es az OSU-Oklahoma, vagy a Georgia-ND, illetve mas nem jatszott div2 csapattal...ne haragudj, de ez baromság, a legtöbb kiemelt csapatot a Bama verte meg. A többi csapat sem játszott komolyabb ellenfelekkel ezt 1-2 hete le is írtam részletesen, nézd vissza a sorsolásokat.Igen, de a Bama ritkan jatszik jo csapattal, amikor valaszthat...Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Godfather
Alabama Niners
O-H-I-O
több mint 6 éve
kikkel fordult a kocka? Olyan tisztán egyértelműen nem látom hol törne elő az a dominancia.ez nem bama ellenesség, korábban is írtam, hogy a más sportokban is jelen levő, de itt pláne igen kártékony name recognition az, amit gyűlölökbaggio-ban túlteng a Bama ellenesség már régóta, de nem rosszindulatúan, már megszoktuk. Ez most olyan év ahol végre van rendes körbeverés és ember nem tudja mi lesz még a kiemelésekkel. A jövő hét tovább bonyolítja majd a dolgokat, aztán akiknek dolga megmondják kik mehetnek a PO-ba. Lesz akik ez tetszeni fog lesz, lesz akiknek meg nem. Mint minden évben, legyen az BCS vagy az PO Comittee.....Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Alabama Niners
mikor domináns volt az Alabama (és az SEC), akkor azt el kellett ismerni és lenyelni, de mikor fordult a kocka, akkor a konf szimpatizánsainak kellene sokkal-sokkal objektívebben nézni a dolgokat, ami nyilvánvalóan nem megy
baggio
Tény ez a Bama keret nem ugyanaz, mint az előző éveké, hanem gyengébb. A SEC-ből ott vannak 3-an a TOP8-ban.
Nem emelkedik ki a Bama és a SEC, viszont nem gondolom, hogy bármelyik konf jelentősen a SEC fölé nőtt volna, mint eddig aSEC a többi fölé.
több mint 6 éve
ne haragudj, de ez baromság, a legtöbb kiemelt csapatot a Bama verte meg.azért idiótaság az előszezoni rangsor és a committee se véletlenül csak október végén adja ki a sajátját először, mert ne már a top5-ös florida state elleni könnyed győzelemre mutogasson már egy csapat, aki be akar csúszni a po-ba...
Alabama Niners
---