NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ide is beírom, mert biztos mindenkit érdekel: Jelenlegi állás szerint nem lehet játékosokat bevonni a tradekbe a draft folyamán, annak ellenére, hogy holnaptól beindul az NFL működése.gsnés szerinted azt meg lehet tenni, hogy mint baseballban úgy tradelsz ma, hogy később megnevezendő játékos?
több mint 13 éve
gsn
3 548
Ide is beírom, mert biztos mindenkit érdekel: Jelenlegi állás szerint nem lehet játékosokat bevonni a tradekbe a draft folyamán, annak ellenére, hogy holnaptól beindul az NFL működése.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ha valaki még a játék kedvéért beszállna a Tippjátékba:http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatek#c13344136
több mint 13 éve
aztec
1 360
Ha nem lett volna rákos szerintem marad 2-3.körös, de így csúszik rendesen.Herzlich a 4-5. körben steal lenne?aztecő tipikusan az, akiről semmiképp nem lehet ezt megmondani. Korábban 2. körökre is írták, manapság néhol 6-7... Szerintem 4-5. kör az kb. normális pick neki.fetomy
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy kis csúszás. a liveblogot csak 10-kor kezdjük ma, mert mint kiderült a szerkesztőség szinte minden tagja éppen úton lesz 9kor a felvétel helyszínére 😊
több mint 13 éve
Herzlich a 4-5. körben steal lenne?aztecő tipikusan az, akiről semmiképp nem lehet ezt megmondani. Korábban 2. körökre is írták, manapság néhol 6-7... Szerintem 4-5. kör az kb. normális pick neki.
több mint 13 éve
elsőre szerintem is hülyeség lenne, RB-nek tényleg semmi szükségét nem látom (kivéve, ha Grantet elküldjük, de nem)részemről oké csak ne RB-t húzzunk 😀Hall Of Greenakkor már inkább o-line WR vagy Jolly helyére valakit.Hall Of GreenJolly helyett ott van NealHöri
több mint 13 éve
szaba
10 550
Herzlich a 4-5. körben steal lenne?aztecAttól függ, hogy hogyan fog majd játszani. 😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Herzlich a 4-5. körben steal lenne?aztecSzerintem 4. még annyira nem max a végén, de 5 az már iigen
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
remélem ma is lesz valami extra a tarsolyodban 😊 Az unalmasabb részekreannyira nincs bajom Millerrel, de ettől még hülye. A Paea-s sokkal cikibb. majd beszélek a streamen a a piroslapos játékosaimról. akiket college pályájuk alatt nagyon jónak tartottam és magasan is jegyeztek, de szinte 100 biztos vagyok benne hogy kurva rosszak lesznek. Paea az egyik.haromtnem csalódtam. Wright még mindig hülyeharomtbarátkozz Millerrel. mindenhol őt írják.
vagy ő lesz vagy QB 😀 de lehet megmarad nektek a 2. körre KaepernickHöri
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ryan Williams leszrészemről oké csak ne RB-t húzzunk 😀Hall Of Greenakkor már inkább o-line WR vagy Jolly helyére valakit.Hall Of GreenJolly helyett ott van NealHöri
több mint 13 éve
Pedig néha nem árt egy...
több mint 13 éve
részemről oké csak ne RB-t húzzunk 😀Jolly helyett ott van NealHöria Green Bay úgy tökéletes ahogy van, de valakit húzni kellHöriakkor már inkább o-line WR vagy Jolly helyére valakit.Hall Of Green
több mint 13 éve
Jolly helyett ott van Nealakkor már inkább o-line WR vagy Jolly helyére valakit.Hall Of GreenPackersnél nem értem a Leshoure pickeket..igaz hogy nem lehet eljátszani azt amit tavaly hogy Rodgers többet futott mint az RB-k, de most hogy Starks előrelépett és Grant is egészséges lesz elég mély a poszt szerintem. B. Jackson meg screeneknél vagy 3. downoknál használható. Vélemények? 😊Hall Of Greena Green Bay úgy tökéletes ahogy van, de valakit húzni kellHöri
több mint 13 éve
akkor már inkább o-line WR vagy Jolly helyére valakit.Packersnél nem értem a Leshoure pickeket..igaz hogy nem lehet eljátszani azt amit tavaly hogy Rodgers többet futott mint az RB-k, de most hogy Starks előrelépett és Grant is egészséges lesz elég mély a poszt szerintem. B. Jackson meg screeneknél vagy 3. downoknál használható. Vélemények? 😊Hall Of Greena Green Bay úgy tökéletes ahogy van, de valakit húzni kellHöri
több mint 13 éve
ezt jól esik hallani, ha nem iróniából volt 😊Packersnél nem értem a Leshoure pickeket..igaz hogy nem lehet eljátszani azt amit tavaly hogy Rodgers többet futott mint az RB-k, de most hogy Starks előrelépett és Grant is egészséges lesz elég mély a poszt szerintem. B. Jackson meg screeneknél vagy 3. downoknál használható. Vélemények? 😊Hall Of Greena Green Bay úgy tökéletes ahogy van, de valakit húzni kellHöri
több mint 13 éve
Packersnél nem értem a Leshoure pickeket..igaz hogy nem lehet eljátszani azt amit tavaly hogy Rodgers többet futott mint az RB-k, de most hogy Starks előrelépett és Grant is egészséges lesz elég mély a poszt szerintem. B. Jackson meg screeneknél vagy 3. downoknál használható. Vélemények? 😊Hall Of Greena Green Bay úgy tökéletes ahogy van, de valakit húzni kell
több mint 13 éve
Packersnél nem értem a Leshoure pickeket..igaz hogy nem lehet eljátszani azt amit tavaly hogy Rodgers többet futott mint az RB-k, de most hogy Starks előrelépett és Grant is egészséges lesz elég mély a poszt szerintem. B. Jackson meg screeneknél vagy 3. downoknál használható. Vélemények? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
annyira nincs bajom Millerrel, de ettől még hülye. A Paea-s sokkal cikibb. majd beszélek a streamen a a piroslapos játékosaimról. akiket college pályájuk alatt nagyon jónak tartottam és magasan is jegyeztek, de szinte 100 biztos vagyok benne hogy kurva rosszak lesznek. Paea az egyik.nem csalódtam. Wright még mindig hülyeharomtbarátkozz Millerrel. mindenhol őt írják.
vagy ő lesz vagy QB 😀 de lehet megmarad nektek a 2. körre KaepernickHöri
több mint 13 éve
nem csalódtam. Wright még mindig hülyeharomtbarátkozz Millerrel. mindenhol őt írják.
vagy ő lesz vagy QB 😀 de lehet megmarad nektek a 2. körre Kaepernick
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem csalódtam. Wright még mindig hülye
több mint 13 éve
végső draft countdawn-os mock:itt is mehet az aláírás
http://www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php
Hol kell aláírni?Bazzani
PP, wannabe Clay és Ilajana. needre jó játékosok = nem fog megtörténni 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
1/3 PonderFSU OC mysteriously tweets, "One word ..Buffalo,"HöriEz gondolom nem Rodney Hudsonre, Ryan McMahonre vagy Tavares Pressleyre akar utalni.
Nem lájkolnám, ha CP7 Buffalóba kerülne...Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 753
FSU OC mysteriously tweets, "One word ..Buffalo,"HöriEz gondolom nem Rodney Hudsonre, Ryan McMahonre vagy Tavares Pressleyre akar utalni.
Nem lájkolnám, ha CP7 Buffalóba kerülne...