NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na poénkodtam egy sort a jelenlegi állás szerint 😊1. Carolina: Nick Fairley, DT, Auburn
2. Detroit: Patrick Peterson, CB, LSU
3. Cincinnati: Da'Quan Bowers, DE, Clemson
4. Buffalo: A.J. Green, WR, Georgia
5. Dallas: Prince Amukamara, CB, Nebraska
6. San Francisco: Andrew Luck, QB, Stanford
7. Minnesota: Ryan Mallett, QB, Arkansas
8. Denver: Marcell Dareus, DE, Alabama
9. Cleveland: Akeem Ayers, OLB, UCLA
10. Arizona: Jake Locker, QB, Washington
11. St.Louis: Julio Jones, WR, Alabama
12. Houston: Rahim Moore, S, UCLA
13. Washington: Von Miller, OLB, Texas A&M
14. Tennessee: Bruce Carter, OLB, North Carolina
15. Seattle: Mark Ingram, RB, Alabama
16. San Diego: Cameron Jordan, DE, California
17. New England(Oak): Adrian Clayborn, DE, Iowa
18. Miami: Mark Barron, S, Alabama
19. NY Giants: Kyle Rudolph, TE, Notre Dame
20. Kansas City: Derek Sherrod, OT, Mississippi State
21. Jacksonville: Janoris Jenkins, CB, Florida
22. Indianapolis: Rodney Hudson, OG, Florida State
23. Tampa Bay: Robert Quinn, DE, North Carolina
24. Pittsburgh: Jimmy Smith, CB, Colorado
25. Philadelphia: DeAndre McDaniel, S, Clemson
26. Green Bay: Jeremy Beal, OLB, Oklahoma
27. Chicago: DeMarcus Love, OT, Arkansas
28. Baltimore: Donta Hightower, ILB, Alabama
29. New Orleans: Mark Herzlich, OLB, Boston College
30. NY Jets: Cameron Heyward, DE, Ohio State
31. Atlanta: Ryan Kerrigan, DE, Purdue
32. New England: DeMarco Murray, RB, Oklahoma
több mint 13 éve
😊Elkapók, futójáték, és normális OC nélkül? Ki mutatna?DoMKicsit kutakodtam unalmamban. 😀
Falról,futókról,OCről egy Panthers drukker tollából:
...Bazzani
OFF
Jake azért jórészt a jövőt szem előtt tartva értékelt, elemzett, míg én az idei szezont néztem kizárólag.
Tavaly 60% alatti pontosság, 6.6 y/kísérlét, 16 TD, 20 INT mellett volt a liga 2. legjobb futójátéka 2500 yarddal, 4.8 y/futás, 18 TD, és meccsenként közel 33 futás. Ebből idén lett 3.8-as átlag 3 (!) futott TD, és meccsenként közel 26 futás. A gyenge passzjáték miatt esett volna vissza ilyen nagy mértékben a futójáték? Ugyan.
Ezt nem lehet elsődlegesen ráverni az irányítóra. Helyette ott van a legnagyobb problémaként Jeff Otah sérülése, plusz Stewart és DeWill sérülései. Bónusznak futójáték nélkül az egyedüli veszélyforrást jelentő elkapót (mélységi célpont ráadásul) sokkal egyszerűbb levédekezni, mert ő sincs olyan helyzetben, hogy sikeres lehessen a hosszú útvonalakon a playaction passzok után. Ehhez jött még a mindenki által kiátkozott OC playhívásai, és végül elérkeztünk a fiatal irányítókhoz, akik nem tudtak megbirkózni ezzel a helyzettel. Nem tudom van-e olyan újonc QB, aki ebből komoly értékelhető produkciót ki tudott volna hozni.
ON
több mint 13 éve
Elkapók, futójáték, és normális OC nélkül? Ki mutatna?DoMKicsit kutakodtam unalmamban. 😀
Falról,futókról,OCről egy Panthers drukker tollából:
Az OL jó. Lesz.Elkapóknál meg ott van Steve Smith,az újonc LaFell és FA-n símán jöhet akárki.
Egy normális QB előtt ezt a falat a legjobbak között fogják emlegetni, egy RG kell és megvagyunk.
Ez 70%-ban (azért ennyit írok, mert Schwartz azért már sokat játszott tavaly is) ugyanaz a fal, amelyik mögött NFL rekordot döntött tavaly Stew és DeAngelo. Jó pass protectiont meg nehéz ilyen irányítókkal és főleg ilyen inkompetens OC-vel összehozni, aki olyan playeket hív a nyilvánvaló blitzeknél, aminek 5-6 másodperc kell a kibontakozására. Davidsont nem lehet eléggé fikázni ezért az idei szánalomért.
Clausen nem teljesen reménytelen eset, de nagyon messze van attól, hogy nyugodt szívvel a kezébe adjam a csapatot. És ha van esélyed Luckra, akkor nem fogsz Clausennel évekig szenvedni...Jakehomer
több mint 13 éve
egyelőre még nagyon sok minden van hátra. még azt sem tudni ki jön ki. Egyébként akiket felsoroltunk mint top 3 prospect mind junior szóval lehet egyik sem jön.Ok. Mindent értek. 😉
És persze még vannak a workoutok amik sokmindenről döntenek.haromt
Ez kicsit off,de hol találok itt az oladlon a CBA tárgyalásokról valami infót?
Vagy terveztek erről cikket írni?
Gsn szokott ilyesmikről írni.
ON
több mint 13 éve
Semmi, de arra sincs, hogy nem szerez trade-en keresztül kezdő irányítót.És mi garancia arra,hogy az új Panthers HC (új lesz?) Clausennel vagy Moore-al képzeli el a jövőt?BazzaniMeg nem látom azt a játékost aki nem QB és 1/1 lehet ha a Panthers játszhat.Nem tudjuk ki lesz jövőre a Panthers HC. Nem tudjuk, milyen lépéseket tesznek az FA piacon. Ez két olyan erős bizonytalansági tényező, hogy nincs alapja a tippnek.
Bazzani
Amúgy legyen: AJ Green. nem lehet belekötni.DoM
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyelőre még nagyon sok minden van hátra. még azt sem tudni ki jön ki. Egyébként akiket felsoroltunk mint top 3 prospect mind junior szóval lehet egyik sem jön.És persze még vannak a workoutok amik sokmindenről döntenek.
több mint 13 éve
AJ Green 1/1, ha Clausen marad és nem Luckot viszik 😛
több mint 13 éve
Ki lesz a HC alapjaiban határozza meg a picket. (Amúgy jó eséllyel Cowher sztem) De a QB pont nagyon meglepne Clausen miatt, butaság lenne ilyen hamar feladni őt.attól h esetleg a Panthers lesz az 1/1 nem lesz nekik megtiltva h elcseréljék azt a picketkristofNem hinném,hogy el tudják cserélni.
Ez mindig téma és soha nem lesz belőle semmi.
1/5ből kurva nehéz,mondhatni lehetetlen kitradelni.Bazzani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
És mi garancia arra,hogy az új Panthers HC (új lesz?) Clausennel vagy Moore-al képzeli el a jövőt?Meg nem látom azt a játékost aki nem QB és 1/1 lehet ha a Panthers játszhat.Nem tudjuk ki lesz jövőre a Panthers HC. Nem tudjuk, milyen lépéseket tesznek az FA piacon. Ez két olyan erős bizonytalansági tényező, hogy nincs alapja a tippnek.
Bazzani
Amúgy legyen: AJ Green. nem lehet belekötni.DoM
több mint 13 éve
attól h esetleg a Panthers lesz az 1/1 nem lesz nekik megtiltva h elcseréljék azt a picketkristofNem hinném,hogy el tudják cserélni.
Ez mindig téma és soha nem lesz belőle semmi.
1/5ből kurva nehéz,mondhatni lehetetlen kitradelni.
több mint 13 éve
Meg nem látom azt a játékost aki nem QB és 1/1 lehet ha a Panthers játszhat.Nem tudjuk ki lesz jövőre a Panthers HC. Nem tudjuk, milyen lépéseket tesznek az FA piacon. Ez két olyan erős bizonytalansági tényező, hogy nincs alapja a tippnek.
Bazzani
Amúgy legyen: AJ Green. nem lehet belekötni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
attól h esetleg a Panthers lesz az 1/1 nem lesz nekik megtiltva h elcseréljék azt a picket
több mint 13 éve
Én ezt mind aláírom,Ti százszor/ezerszer több meccset láttok mint én.Elkapók, futójáték, és normális OC nélkül? Ki mutatna?DoMA Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?Bazzani
Csak akkor ki ha nem Luck vagy valamelyik másik QB?
Nem kötekedni vagy veszekedni akarok csak tényleg érdekel a válasz.
több mint 13 éve
Miből gondolod,hogy ha van esélyük Luckra,akkor Clausennel akarják folytatni?a kérdés jogos de miből gondolod hogy nem velük akarják folytatni?FucuA Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?
Nem mellesleg akkor ki lesz az 1/1?Bazzani
A Moore,Pike,St.Pierre vs Luck összehasonlításba meg ne is menjünk bele.
Meg nem látom azt a játékost aki nem QB és 1/1 lehet ha a Panthers játszhat.
Talán Tibiék megmondják a választ.
több mint 13 éve
Elkapók, futójáték, és normális OC nélkül? Ki mutatna?A Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?Bazzani
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért Clausent nem bántsuk még. Sok esélyt nem kapott még a bízonyitásra.A Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?
több mint 13 éve
a kérdés jogos de miből gondolod hogy nem velük akarják folytatni?A Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?
több mint 13 éve
A Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnénekFucuÉs a sok fiatal irányítójukból ki mutatott NFL érettséget?
Nem mellesleg akkor ki lesz az 1/1?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Luck, AJ Green, Petersonszerintem
több mint 13 éve
A Panthers nem Luck miatt nem akarnak kimozdulni hanem egyszerűen szarok, tönkrevágta a sérülések a csapatot. van ott három fiatal irányító bebaszna egy negyediket odavinnének
több mint 13 éve
Annyiból más mint Suh, hogy kameruni barátunk több évig kibaszott domináns volt, míg Fairley csak idén robbant be. Tavaly még nem mutatott semmit. Eléggé követem az SEC-t de idén előtt szinte nem is hallottam róla, nem is volt kezdőKöszönöm a választ.
A tavalyi statjai 28 tackle(14 solo) 3,5 TFL, 1 sack
Idén: 51 tackle (30 solo) 20 TFL, 9,5 sack
Mindezt úgy, hogy az év elejei 298 fontról felhízott 314-re. Nem tudom eldönteni hogy TOP5 lesz-e az Upside miatt, ami valóban kurva nagy, esetleg 10-en kívülre megy a viszonylagos rutintalanság miatt.
3. lehetőségként marad még egy évet az egyetemen 😀
PP meg tuti TOP3. Viszont szerintem a Lions nem lesz ott akkor.haromt
Szép lenne egy Fairley-Suh DT pár nálunk. 😀
Nagyon úgy látom,hogy a Panthers nem akar kimozdulni az 1/1szerepből Luck miatt.
3 csapat van 2-9el,nem nagyon látom,hogy a Lions 1-2meccsnél nyerhetne többet,ezt meg fogja tenni a másik kettő is,úgyhogy szvsz garantált a top3.
Azt már nem tudom,hogy a Schwartzék féle BPA szerint PP lesz e a választott.
Összességében (posztoktól függtlenül) ki a top3 játékos?
több mint 13 éve
PP meg tuti TOP3. Viszont szerintem a Lions nem lesz ott akkor.haromtmegnéznék egy statot hogy idén PP felé hány labdát dobtak az ellen irányítói 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol kelhet el a drafton Nick Fairley?Annyiból más mint Suh, hogy kameruni barátunk több évig kibaszott domináns volt, míg Fairley csak idén robbant be. Tavaly még nem mutatott semmit. Eléggé követem az SEC-t de idén előtt szinte nem is hallottam róla, nem is volt kezdő
Illetve mennyire közelíti meg a tehetsége Suh-ét?
Mekkora esélye van,hogy egy CB top3as választás legyen,mennyire gyakori ez? (Lions-Peterson miatt)Bazzani
A tavalyi statjai 28 tackle(14 solo) 3,5 TFL, 1 sack
Idén: 51 tackle (30 solo) 20 TFL, 9,5 sack
Mindezt úgy, hogy az év elejei 298 fontról felhízott 314-re. Nem tudom eldönteni hogy TOP5 lesz-e az Upside miatt, ami valóban kurva nagy, esetleg 10-en kívülre megy a viszonylagos rutintalanság miatt.
3. lehetőségként marad még egy évet az egyetemen 😀
PP meg tuti TOP3. Viszont szerintem a Lions nem lesz ott akkor.
több mint 13 éve
Hol kelhet el a drafton Nick Fairley?Szerintem Fairley simán elsőkörös lesz, akár top15ös.
Illetve mennyire közelíti meg a tehetsége Suh-ét?
Mekkora esélye van,hogy egy CB top3as választás legyen,mennyire gyakori ez? (Lions-Peterson miatt)Bazzani
A top3as CB meg annyira nem gyakori, de a top3as DT se volt eddig gyakori, és szerintem ha Suh megérdemelte a top3at DTként, akkor PP is megérdemli CBként.
több mint 13 éve
Hol kelhet el a drafton Nick Fairley?Illetve mennyire közelíti meg a tehetsége Suh-ét?
Mekkora esélye van,hogy egy CB top3as választás legyen,mennyire gyakori ez? (Lions-Peterson miatt)