Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
K Sheppard LB v W Compton LB?B Celek TE v O Daniels TE?
több mint 9 éve
JJ-nek év eleje óta alig van értelmes megmozdulása. Simán leradírozza egy átlag DB is. Őt semmi kép sem javaslom. Pláne, hogy D. Adams - Cobb páros az elsődleges opciók általában (csak most 21 és 10 target miközben JJ 2). És R. Rodgers - Perillo TE kettős is jobb szériában van mint ő.Stewart vs WasStewart-nak többször fos meccset jósolnak, de sokszor rácáfol. Sztem Stew mindenképp és Lynch is fasza lesz. TY-nak Hassie fog dobálni, így nem tudom milyen lesz. MIN védelme pedig karcos...
Lynch vs SF
T.Y. vs Atl
James Jones vs Min
innen kellene egy futó + egy W/R
én a Stewart-Lynch duóra gondoltam, de Stewartnak vmiért fos meccset jósolnak.
Borbinho
Toto21
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Hankerson vagy Dorial Green-Beckham?
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Stewart vs WasStewart-nak többször fos meccset jósolnak, de sokszor rácáfol. Sztem Stew mindenképp és Lynch is fasza lesz. TY-nak Hassie fog dobálni, így nem tudom milyen lesz. MIN védelme pedig karcos...
Lynch vs SF
T.Y. vs Atl
James Jones vs Min
Borbinho
több mint 9 éve
Stewart vs WasLynch vs SF
T.Y. vs Atl
James Jones vs Min
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kell egy TE és egy O playa:- K. Rudolph (MIN)
- C. Gillmore (BAL)
- D. Sproles (PHI)
- D. Thomas (KC)
D-be pedig kicsit még gondolkodóban vagyok, hogy Woodson vagy Haha C-Dix?
Woodson alapból a kezdő de ha netán nem játszik Teddy vagy ha limitált is sokat fog futni a MIN, és max tackle-jei lesznek, míg Stafford passzaiból leütni és elhalászni is van esély idén egyet egyet.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Fogós kérdés, szerintetek melyik 3 LB-t alkalmazzam a hétvégén? Ez a bőség zavara. 😊David és Trevathan nálam feltétlen játszana, a másik 2-ből meg kb. coinflippel döntenék
Lavonte David, TB LB Dal
Ryan Shazier, Pit LB Cle
Danny Trevathan, Den LB KC
C.J. Mosley, Bal LB Jax
Leon78
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Fogós kérdés, szerintetek melyik 3 LB-t alkalmazzam a hétvégén? Ez a bőség zavara. 😊Lavonte David, TB LB Dal
Ryan Shazier, Pit LB Cle
Danny Trevathan, Den LB KC
C.J. Mosley, Bal LB Jax
több mint 9 éve
Stew és Jones.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Lynch vs CardinalsStewart vs Titans
Snead vs Washington
James Jones vs Detroit
közülük kellene 2 (1 RB + 1 W/R)
Illetve Donald vs Bears vagy Cox vs Dolphins a DL-be?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Clay a Jets ellen vagy Rudolph a Raiders ellen?Nálam ez Clay, ő TD nélkül is képes értékelhető pontszámot összehozni.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Clay a Jets ellen vagy Rudolph a Raiders ellen?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
7. O playa személye kédéses.D'Anthony Thomas (vs.@DEN), Larry Donnell (vs.NE), Darren Sproles(vs.MIA)
A Denver ellen már így is kezd West és Maclin mert más nincs kétlem hogy ők is brillíroznának, így Thomast már végkép nem kockáztatnám. Donnell lehet talán a legjobb választás? Tye-t megelőzheti snap számban, ha felépül egyáltalán hétvégére?
FA: Z. Ertz, C. Gillmore, B. Walters, J. Kearse, C. Short akik esetleg szóba jöhetnek.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 9 éve
1-4el indult a fantasy szezonom, azóta 4 W sorban és már PO helyen vagyok : D MNF előtt 3 pont hátrányom volt, nálam Martellus nála Floyd + Gates. Szegény Floyd sérült, Martellus meg megnyerte 1,5 ponttal : D
több mint 9 éve
Bazzeg, másodjára szopok azzal hogy nem Breest tettem a kezdőbe..Még Mariota-nak is több fantasy pontja van mint Bradynak..😀😀
több mint 9 éve
A harmadikat hasraütéssel, az a legjobb esélyed 😊baszki az még csak kettó 😊Vereen, Fafej, Morris, Langford, Gaskins ebből kellene 3 kezdőYou sir are fucked 😀 (én is hasonló cipőben járok)
ThundersNFL
Egyébként talán Langford és Fafej
Jakehomer
ThundersNFL
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
AP vagy Ivory?
több mint 9 éve
baszki az még csak kettó 😊Vereen, Fafej, Morris, Langford, Gaskins ebből kellene 3 kezdőYou sir are fucked 😀 (én is hasonló cipőben járok)
ThundersNFL
Egyébként talán Langford és Fafej
Jakehomer
Draft
több mint 9 éve
Vereen, Fafej, Morris, Langford, Gaskins ebből kellene 3 kezdő
Draft
több mint 9 éve
tudom, de még így esélyes, hogy több pontot hoz, mint Gabbert 😀Gabbert vagy Palmer? 😊Palmer bye-week 😊
Löfli
gamerkr
több mint 9 éve
Gabbert vagy Palmer? 😊Palmer bye-week 😊
Löfli
több mint 9 éve
Gabbert vagy Palmer? 😊Brady v Brees?
Löfli
Szerintem Palmer, igaz hogy a Seahawksal játszanak, de nem tünkdököl annyira a hawks #D most így, nagyobb esélye van P-nek. Gabbert-ről nem tudok nyilatkozni, Falcons ellen kellene játszani, esélytelen 😀
több mint 9 éve
Gabbert vagy Palmer? 😊
több mint 9 éve
Saints D ellen qb-t padoztatni rookie mistake 😛jah én is így voltam, aztán Cam most fog 2 TD-t futni...😀 Manning az előző héten is padozott 40 ponttal, hogy rohadjak megEli vs Tampa vagy Cam vs Packers?sima Eli
Borbinho
Jack Zoltán
Borbinho
Tepper takarodj!