NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 14 éve
Super Bowl-ra egy érdekesség: http://sportgeza.hu/sport/nfl/2011/01/27/szurkolocsajok_nelkul_tartjak_a_super_bowl-t/megyek szívesen cheerleadernak 😀
Szégyen továbbra is 😀deny79

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Super Bowl-ra egy érdekesség: http://sportgeza.hu/sport/nfl/2011/01/27/szurkolocsajok_nelkul_tartjak_a_super_bowl-t/Szégyen továbbra is 😀
több mint 14 éve
ők egyszer átfésülik ,és már megy is nyomtatásba. Sobri Jóska.. amiben szintén akad pár hiba 😊
több mint 14 éve
OK, koszi hogy leirtad, nem tudtam ezeket az okokat.Részemről annyi, hogy szakmailag minősíthetetlenül okádék cikkeket jelentetnek meg. Újságíró szakmailag.Ehh. Profootballmagazin. Az kb. Blikk szint, ezek szerint témaválasztásban is.Profootballal mi ez az elviselhetetlen ellenszenv amúgy? Szerintem elég jó kis honlapjuk van, és az újságban is jó játékosportrékat szoktam olvasni. Azt tudom, hogy régen volt itt topicjuk aztán eltűnt.zavi27
Amúgy meg mindegy kit fut le, ez nem atlétika. Az első kontaktig tartana a visszatérése.Sobri Jóska
Magyartalan mondatok, rossz fordítások, nyelvhelyességi, nyelvtani hibák tucatjai. Amikor még volt topicjuk, ezt részletesen megírtam nekik, ötletekkel, hogy miként lehetne kijavítani a hibákat, amire a frappáns válasz a "nálunk minden fasza, szűnjön meg a topic, mert csak fikáznak minket" volt.
A honlapjukat nem ismerem, de a nyomtatott újságból vettem pár példányt azóta is, de ugyanolyan nívótlan, igénytelen, nemtörődöm a minősége, mint volt 1 éve.
Nekem az volt a benyomásom, hogy kapnak egy rakás cikket angolul, azt valaki lefordítja nekik, ők egyszer átfésülik ,és már megy is nyomtatásba. Meg se próbálják a magyar nyelv szabályaihoz igazítani, pedig nem ördöngősség.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Részemről annyi, hogy szakmailag minősíthetetlenül okádék cikkeket jelentetnek meg. Újságíró szakmailag.Profootballal mi ez az elviselhetetlen ellenszenv amúgy? Szerintem elég jó kis honlapjuk van, és az újságban is jó játékosportrékat szoktam olvasni. Azt tudom, hogy régen volt itt topicjuk aztán eltűnt.zavi27Nem tom volt-e már: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5268/walker_50_evesen_visszaterneEhh. Profootballmagazin. Az kb. Blikk szint, ezek szerint témaválasztásban is.
Nem normális, de van egy olyan érzésem, hogy egy Lendale White-ot most is lefut, az ereje meg simán megvan.valaki2
Amúgy meg mindegy kit fut le, ez nem atlétika. Az első kontaktig tartana a visszatérése.Sobri Jóska
Magyartalan mondatok, rossz fordítások, nyelvhelyességi, nyelvtani hibák tucatjai. Amikor még volt topicjuk, ezt részletesen megírtam nekik, ötletekkel, hogy miként lehetne kijavítani a hibákat, amire a frappáns válasz a "nálunk minden fasza, szűnjön meg a topic, mert csak fikáznak minket" volt.
A honlapjukat nem ismerem, de a nyomtatott újságból vettem pár példányt azóta is, de ugyanolyan nívótlan, igénytelen, nemtörődöm a minősége, mint volt 1 éve.
Nekem az volt a benyomásom, hogy kapnak egy rakás cikket angolul, azt valaki lefordítja nekik, ők egyszer átfésülik ,és már megy is nyomtatásba. Meg se próbálják a magyar nyelv szabályaihoz igazítani, pedig nem ördöngősség.
több mint 14 éve
WOW! Az NFL Films megint nagyon kitett magáért: http://www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/09000d5d81ded7fe/Shots-of-the-year

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
gsn
3 548
Mint korábban is volt már: Goodell bejelentette, hogy a $10 milliós éves keresetét $ 1-ra mérsékli, ha lockout lesz, a fő tárgyalójuk szintén ezt tette, ő $ 5 millióról csökkentené $ 1-ra. Erre jött az NFLPA, és Smith azt mondta, hogy 68 centre mérsékli a sajátját, ha Super Bowlig lesz megegyezés. 😀 😀 Az NFLPA egyik főokosa meg azt mondta, hogy szép-szép, de hogy ennek semmi értelme, az biztos, mert nem a lényegről szól, meg kellene egyezni inkább, nem PR-kedni.Elvannak, na. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Profootballal mi ez az elviselhetetlen ellenszenv amúgy? Szerintem elég jó kis honlapjuk van, és az újságban is jó játékosportrékat szoktam olvasni. Azt tudom, hogy régen volt itt topicjuk aztán eltűnt.Nem tom volt-e már: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5268/walker_50_evesen_visszaterneEhh. Profootballmagazin. Az kb. Blikk szint, ezek szerint témaválasztásban is.
Nem normális, de van egy olyan érzésem, hogy egy Lendale White-ot most is lefut, az ereje meg simán megvan.valaki2
több mint 14 éve
USA Today ma kihirdette az All-Joe csapatát. Ide csak olyanok kerülhetnek be, akik nem mehettek Pro Bowl-ra. http://www.usatoday.com/sports/football/nfl/2011-01-25-all-joe-team_N.htmdeny79Az offense nagyon tetszik!
több mint 14 éve
USA Today ma kihirdette az All-Joe csapatát. Ide csak olyanok kerülhetnek be, akik nem mehettek Pro Bowl-ra. http://www.usatoday.com/sports/football/nfl/2011-01-25-all-joe-team_N.htm
több mint 14 éve
be fogom írni valamelyik topikba a héten csak úgy, hogy "Roger Goodell"írj oddsokat és lehetne vezetni rá fogadásokat.
kíváncsi leszek hány perc múlva érkezik Soldi válasza a "takarogggy" 😀Höri
child please!
több mint 14 éve
Goodel állítólag jövőre bevállalja az 1 dolláros fizut, ha nem lesz új kollektív szerződés. De Jeff Pash is pl. http://www.macsfootballblog.com/2011/01/goodell-to-reduce-salary-delay-bonuses.htmldeny79heh, gondolom nyomorogni fog. mindig ezek az olcsó PR fogások :/
több mint 14 éve
be fogom írni valamelyik topikba a héten csak úgy, hogy "Roger Goodell"kíváncsi leszek hány perc múlva érkezik Soldi válasza a "takarogggy" 😀
több mint 14 éve
Goodel állítólag jövőre bevállalja az 1 dolláros fizut, ha nem lesz új kollektív szerződés. De Jeff Pash is pl. http://www.macsfootballblog.com/2011/01/goodell-to-reduce-salary-delay-bonuses.htmldeny79Inkább a munkanélküliséget vállalná be... 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Goodel állítólag jövőre bevállalja az 1 dolláros fizut, ha nem lesz új kollektív szerződés. De Jeff Pash is pl. http://www.macsfootballblog.com/2011/01/goodell-to-reduce-salary-delay-bonuses.html
több mint 14 éve
Nem tom volt-e már: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5268/walker_50_evesen_visszaterneEhh. Profootballmagazin. Az kb. Blikk szint, ezek szerint témaválasztásban is.
Amúgy meg mindegy kit fut le, ez nem atlétika. Az első kontaktig tartana a visszatérése.
több mint 14 éve
Nem tom volt-e már: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5268/walker_50_evesen_visszaterneNem normális, de van egy olyan érzésem, hogy egy Lendale White-ot most is lefut, az ereje meg simán megvan.

több mint 14 éve
chvs
86
bradys jótanulós nem elit tehetség rész kifejezetten tetszett, valahogy mindig is ezek a sportolók voltak kedvenceimez nagyon igaz Beckham-ről, én is le akartam írni. Iszonyat nagy küzdő, csak a tinilányok kedvence image miatt ezt kevesen látták.
hewitt, beckham és társaik (itt jegyzem meg, hogy értem én sobri la-be szerződésre tett utalását, de ő mindenhol kitűnt edzésmunkájával (nem egy madrid-játékos lepődött meg, hogy nem egy primadonna...), + gyakorlatilag sérülését leszámítva egész évben folyamatosan játszott, hol a milanban, hol amerikában, nem volt semmi szünete, pedig ő is tényleg olyan, aki megengedhette volna magának, hogy visszavonuljon, de nem tette, mert még mindig ég benne a tűz, és lassan 36 évesen is kurva jó erőnléte van - nem egyszer küzdötte fel magát az elmúlt években))Wyatt
Szerintem egyébként ők ketten sok mindenben hasonlítanak, ha ez tényleg így van, akkor Brady még nagyon sokáig a csúcson lehet. Nekem nem a kedvencem Brady, de nagy összegben fogadnék rá, hogy még játszik SB-t.(vagy legalábbis rajta nem fog múlni)
több mint 14 éve
ESPN-en mindenki összeállíthatja az All-Time Super Bowl Teamet.Nem gondoltam volna hogy két cowboyt is beteszel a csapatodba 😛 egy vasas drukkertől ezt nem vártam 😊
Íme az enyém:
QB: Brady
RB: Franco Harris, Terrell Davis
WR: Jerry Rice, Swann
TE: Novacek
OT: Matt Light, Joe Jacoby
OG: Schlereth, Upshaw
C: Webster
DT: Mean Joe, Lilly
DE: Reggie White, LC Greenwood
MLB: Jack Lambert
OLB: LT, James Harrison
CB: Blount, Darrell Green
S: Atwater, Lott
K: Vinatieri
P: Ray Guy
Returner: Hester
HC: NollSoldados
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
na megnéztemSoldi: szerintem a többség azzal nem értett egyet, hogy újra kell építeni, mert épp egy újjáépített d-ről van szó, amely egy kis rutinnal, és egy-két emberrel lehet elit pár éven belülVan egy kis bibi!
ÉN nem bántam 14-21-nél a gyors td-t, sőt, ha választani lehetett volna, ezt választottam volna. miért? mert így maradt egy kis esélyünk arra, hogy a leengedett d-nek bevigyünk gyorsan egy td-t (így is lett), majd, hogy onside-kickkel megszerezzük a labdát (nagyon nehéz), majd ismét td-t érjünk el (mégnehezebb), nem mondom, hogy túl nagy esélye lett volna, de több, mitn egy 1st downnal és térdelésekkel
Wyatt
Nem azt mondtam (emlékeim szerint), hogy építsétek ÚJRA a D-t, hanem csak simán építsetek D-t. Sztem jelentős különbség van. Az szubjektív véleményem, hogy elit D-hez 3-4 ember is kellene, de ez mindegy is, ti láthatjátok így, én meg máshogy.
A másik viszont nagyon rossz, amit írsz, nem egy jó gondolatmenet. A D-nek nem az a dolga, hogy 1st downt enged, majd a Jets térdelget, hanem 3 and out, FG (ki tudja bemegy-e, Folk nem az az atombiztos kicker) és máris nem TD-onside-TD kell, hanem TD, vagy rosszabb esetben TD-onside-FG. Van különbség. Ehelyett TD-t engedett a D, nagy hiba, amelynek semmilyen körülmények között nem lehet örülni, főleg, hogy még kilátástalanabbá tette a csapat helyzetét.Soldados
Timeout #2 by NE at 01:46., futnak egyet, megállítjuk, időt kérünk, futnak egyet, megállítjuk fg és marad egy perc max
nekem úgy rémlett, hogy ennél jóval kevesebb időnk lett volna mondjuk, viszont 34-ről (két újabb futással inkább 30-ról, hogy arról ne is beszéljünk, hogy simán nekimehet ott a jets 4.-re is és akkor térdelés) azért sanszos, hogy berúgja, és elment időkérés is, alig egy perc van ledolgozni a hátrányt
persze, amit te mondasz az is érthető, védhető, de ez mindenképpen már veszett fejsze nyele volt, én így láttam több esélyt, végülis tök mindegy, mert ugye nem jöttünk vissza 😛
nekem újjáépítés rémlett amúgy, 3-4 ember szerintem nem kell, de ez most nem fontos 😊
tény, hogy a szezon elején a hajamat akartam tépni miket csinált a D, elképesztő volt látni, amikor kiírták pl, hogy a bills hány kísérlet óta nem csinált meg 3 és 1x-et, biztos voltam benne, hogy be is nyeljük egyből, ahogy meg is lett, de sorolhatnám még ezeket
a szezon végére viszont elértünk oda, hogy nem érdekelt, hogy az első két drive-ban milyen szépen jön az ellen, a végén úgyis megfogjuk őket fg-re, vagy labdát szerzünk (nagyon pozitív volt ez azért számomra az indulást figyelembe véve)
de, persze egy elit d, mint ahogy a pats nem az, valszeg simábban lehozta volna a meccset, és nyerünk is, ezt sem vitatom, de remélhetőleg hamarosan újra top 5-10-es d lesz, akkor meg lehet rettegni 😛

több mint 14 éve
Soldi: szerintem a többség azzal nem értett egyet, hogy újra kell építeni, mert épp egy újjáépített d-ről van szó, amely egy kis rutinnal, és egy-két emberrel lehet elit pár éven belülVan egy kis bibi!
ÉN nem bántam 14-21-nél a gyors td-t, sőt, ha választani lehetett volna, ezt választottam volna. miért? mert így maradt egy kis esélyünk arra, hogy a leengedett d-nek bevigyünk gyorsan egy td-t (így is lett), majd, hogy onside-kickkel megszerezzük a labdát (nagyon nehéz), majd ismét td-t érjünk el (mégnehezebb), nem mondom, hogy túl nagy esélye lett volna, de több, mitn egy 1st downnal és térdelésekkel
Wyatt
Nem azt mondtam (emlékeim szerint), hogy építsétek ÚJRA a D-t, hanem csak simán építsetek D-t. Sztem jelentős különbség van. Az szubjektív véleményem, hogy elit D-hez 3-4 ember is kellene, de ez mindegy is, ti láthatjátok így, én meg máshogy.
A másik viszont nagyon rossz, amit írsz, nem egy jó gondolatmenet. A D-nek nem az a dolga, hogy 1st downt enged, majd a Jets térdelget, hanem 3 and out, FG (ki tudja bemegy-e, Folk nem az az atombiztos kicker) és máris nem TD-onside-TD kell, hanem TD, vagy rosszabb esetben TD-onside-FG. Van különbség. Ehelyett TD-t engedett a D, nagy hiba, amelynek semmilyen körülmények között nem lehet örülni, főleg, hogy még kilátástalanabbá tette a csapat helyzetét.

több mint 14 éve
voltak itt nagy igazságok, nem akarok mindenbe belemenniSzóról-szóra így éreztem és gondolkoztam. A 3. Jets TD után. Irigylem az optimizmusod! Bár ez inkább a cigány lovának a vakmerőségére hajaz. 😊 Ja és valószínűségszámításból jeles, különös tekintettel a lehetetlen esemény és a végtelenül alacsony valószínűségű esemény pontos, korrekt megkülönböztetésére! 😊
Soldi: szerintem a többség azzal nem értett egyet, hogy újra kell építeni, mert épp egy újjáépített d-ről van szó, amely egy kis rutinnal, és egy-két emberrel lehet elit pár éven belül
bradys jótanulós nem elit tehetség rész kifejezetten tetszett, valahogy mindig is ezek a sportolók voltak kedvenceim
hewitt, beckham és társaik (itt jegyzem meg, hogy értem én sobri la-be szerződésre tett utalását, de ő mindenhol kitűnt edzésmunkájával (nem egy madrid-játékos lepődött meg, hogy nem egy primadonna...), + gyakorlatilag sérülését leszámítva egész évben folyamatosan játszott, hol a milanban, hol amerikában, nem volt semmi szünete, pedig ő is tényleg olyan, aki megengedhette volna magának, hogy visszavonuljon, de nem tette, mert még mindig ég benne a tűz, és lassan 36 évesen is kurva jó erőnléte van - nem egyszer küzdötte fel magát az elmúlt években))Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
voltak itt nagy igazságok, nem akarok mindenbe belemenniSoldi: szerintem a többség azzal nem értett egyet, hogy újra kell építeni, mert épp egy újjáépített d-ről van szó, amely egy kis rutinnal, és egy-két emberrel lehet elit pár éven belül
bradys jótanulós nem elit tehetség rész kifejezetten tetszett, valahogy mindig is ezek a sportolók voltak kedvenceim
hewitt, beckham és társaik (itt jegyzem meg, hogy értem én sobri la-be szerződésre tett utalását, de ő mindenhol kitűnt edzésmunkájával (nem egy madrid-játékos lepődött meg, hogy nem egy primadonna...), + gyakorlatilag sérülését leszámítva egész évben folyamatosan játszott, hol a milanban, hol amerikában, nem volt semmi szünete, pedig ő is tényleg olyan, aki megengedhette volna magának, hogy visszavonuljon, de nem tette, mert még mindig ég benne a tűz, és lassan 36 évesen is kurva jó erőnléte van - nem egyszer küzdötte fel magát az elmúlt években))

több mint 14 éve
Nem lepődtem én meg. Már akkor is heavy read only látogató voltam, nem emlékszem ilyen gondolatmenetre Tőled. De ez max. azt bizonyítja, hogy a túlzott egyszerűsítés zsolozsmázása hosszú időn keresztül kiégeti a memóriámat. 😊most az egyszer (először?) és végre konkrét, kerek, egységes, értelmezhető stb. gondolatmenetet ismerhettünk meg.tomi-tomiA világért se magyarázkodnék, de aki már régebben fórumozott, az emlékezhet még, hogy több, mint egy éve ugyanilyen értelmezhető, átlátható, szép, kerek, egész gondolatmenetekben írtam le azt a jelenséget, szituációt, amire azóta sokszor használtam a "kiégett" szót.
És ha majd egy év múlva megint szóba kerül ez, úgy, hogy addig nem merülök bele a fejtegetésbe ilyen részletessséggel, akkor szintén nem kell meglepődni.Sobri Jóska
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Normális ember, de még mennyire! S igen sportgép is, vagy ahogy korábban írtad: ő "szakbarbár" is.Megpróbálok felrajzolni egy másik pályaívet, ez is tele lesz spekulációval, feltételezéssel, aztán meglátjuk, mi jön ki belőle.tomi-tomiMaximálisan egyetértek az általad leírtakkal.
Nem is tehetnék másként, hiszen tényeket szedtél egymás után.
Viszont nem is mondtál ellent az általam írtaknak.
A sportpályafutásáról egyet gondolunk, de én hozzávettem a teljes életét, a felnőtt, megnyugodott, megállapodott, révbe ért Bradyt is.
Ezzel árnyaltam a képet, hogy ő nem csak egy sportgép, hanem egy normális ember is.
És erre vezetem vissza a teljesítményének visszaesését.
(Nem az elmaradt Tebow draftra, mivel elöbb írtam Brady-ról "negatívan", és csak utána jött a draft.)
Azt egyikünk se tudja, hogy mit hoz a jövő.
Én azt hiszem, hogy vele már nem nyerünk SB-t. Te nem. Remélem neked lesz igazad. 😊Sobri Jóska
Nekem olyan típusnak tűnik, aki képes éles és egyértelmű határvonalat húzni a sport és a civil élete közé. Ő még a sportban nem ért révbe, nem állapodott meg és a legkevésbé nyugodott meg. Neki még küldetése van. Sokan vádolják stat vadászattal. Szerintem is szeretne még egy kategóriában első lenni: gyűrűk számában. Csak én ezért nem vádolom, hanem szurkolok a Patsnak és neki.