NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/21/gondolatok_az_elmult_48_orarol

Krónika az elmúlt 48 óráról, avagy miért jó kocsmában sportfogadni, miért vagyok izgatott Vince Carter miatt, és miért seggfejek a bowl.hu-s Colts szurkolók. Good read, I guess.Maka
Nagyon olcsón megúsztad a vereséget. Ez a baj azzal, ha a szerencsétlen kisöccs nagyszájúskodik, senki nem kéri számon.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕gamerkr
Nem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.iktriad
Ja, nekem is hiányzik Papa meg Flores szövege a Raiders highlightoknál.Döme
nekem a Colts és a Cowboys kivételével az összes kommentátor
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1855 heti NFC North körkép
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...Hurka
ugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕gamerkr
Nem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.iktriad
Ja, nekem is hiányzik Papa meg Flores szövege a Raiders highlightoknál.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 304 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...Hurka
Nem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 487 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/21/gondolatok_az_elmult_48_orarol

Krónika az elmúlt 48 óráról, avagy miért jó kocsmában sportfogadni, miért vagyok izgatott Vince Carter miatt, és miért seggfejek a bowl.hu-s Colts szurkolók. Good read, I guess.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorx
hahó. Nálunk éppen nincs HC 😛
Sem Minnesotában, sem Dallasbanharomt
A Miami, Houston, Giants trióra gondolt tenorx sztem.Rajna
Igen 😀
Mondjuk az lehet, hogy Kubiak megy hozzátok, Cowher meg a helyére.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorx
Sem Minnesotában, sem Dallasbanharomt
A Miami, Houston, Giants trióra gondolt tenorx sztem.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sem Minnesotában, sem Dallasban
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sztem a houston boven benne van de akar a miaminal is billeghet a pad annyi erovel amennyivel jmdt lapatra vagtak
mondjuk en ezt nem ertem : adott egy csapat. nevezzuk houstonnak. azota miota megvettek schaubot van az
offenseben atutoero. erre a 3. szezont basszak el arra h nem eleg jo a vedelem mindig csak egy kicsit kell meg rajta javitani.
mas csapatnal ilyenkor mar nem reg a fejet kovetelnek a szurkolok ? en egyaltalan nem erzem azt ezalapjan h kubiak olyan jo hc lenne foleg h mennyi edzocseregyanus csapatnal felmerul a neve.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 202 — no es importante
"Former Pittsburgh Steelers coach Bill Cowher is prepared to return to the sideline after a four-year hiatus but he won't take just any job.

A source close to Cowher is adamant that the Miami Dolphins, Houston Texans and New York Giants are atop his wish list if any of those teams should make a coaching change after the 2010 season."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Bengals blogról van, de inkább ide illik: “50 Dirtiest athletes in Sports History” by Complex Magazine

Williams was one of five active and three former NFL players to make the list. Former San Francisco and Denver linebacker Bill Romanowski was the highest ranking football player at No. 5. Current Pittsburgh players Hines Ward (No. 28) and James Harrison (No. 31) also made the list.
...
Other football players on the list were: Washington DT Albert Haynesworth (No. 19), former San Diego and New England safety Rodney Harrison (No. 34), Tennessee cornerback Cortland Finnegan (No. 44) and former Oakland safety Jack Tatum (No. 49).

Bullshit. Ward és Harrison NEM dirty. 😛Mikey
Hol lehet megnézni a teljes 50es listát?
Klikkelgettem ideoda, de nem akadtam rá.
Dobsz egy linket?Sobri Jóska
http://best.complex.com/lists/The-50-Dirtiest-Players-In-Sports-History

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 037 — #NoStress
Bengals blogról van, de inkább ide illik: “50 Dirtiest athletes in Sports History” by Complex Magazine

Williams was one of five active and three former NFL players to make the list. Former San Francisco and Denver linebacker Bill Romanowski was the highest ranking football player at No. 5. Current Pittsburgh players Hines Ward (No. 28) and James Harrison (No. 31) also made the list.
...
Other football players on the list were: Washington DT Albert Haynesworth (No. 19), former San Diego and New England safety Rodney Harrison (No. 34), Tennessee cornerback Cortland Finnegan (No. 44) and former Oakland safety Jack Tatum (No. 49).

Hol lehet megnézni a teljes 50es listát?
Klikkelgettem ideoda, de nem akadtam rá.
Dobsz egy linket?

több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Nem tudom jó helyre rakom-e de ez óriási:

http://www.youtube.com/watch?v=toR1Yk5fq8o&feature=player_embedded

😉davemayer
ez tényleg hatalmas 😀

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
Nem tudom jó helyre rakom-e de ez óriási:

http://www.youtube.com/watch?v=toR1Yk5fq8o&feature=player_embedded

😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(un)Fairley-nek 2 év elég lesz, hogy bekerüljön ezen lista top10-e közé 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

...

Harrison nem az szvsz, de Wardnak talán előrébb is helye lett volna a listán. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 573

...

Bullshit. Ward és Harrison NEM dirty. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ezzel az a baj hogy nem veszi számba hogy a QB mit vagy mit nem makkoskodik a fal mögött. Nálunk pl. egészen idáig Campbell tevékenyen részt vett abban hogy szarrá sackeljék, ilyen 5 mp-kig tartogatta a labdát...Döme
hmm. Ha Cutlerhez nem érnek oda a maradék 3 meccsen, még az is lehet, hogy megszorítanánk az utolsó előttit. Kár, hogy ilyen karácsonyi ajándék nincs. 😊
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 252 — #neverpunt
Ha már annyiszor megy a magyar sajtóra a legaljázás NFL-ügyben

a Yahoo címlapsztorival számol be a Saints újonc futójáról, de az illusztrációként odadobott kép egy veterán CB-t ábrázol.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 252 — #neverpunt
Ezzel az a baj hogy nem veszi számba hogy a QB mit vagy mit nem makkoskodik a fal mögött. Nálunk pl. egészen idáig Campbell tevékenyen részt vett abban hogy szarrá sackeljék, ilyen 5 mp-kig tartogatta a labdát...Döme
eszembe is jutott az a lista, amit nemrég pont te idéztél arról, hogy Brees és Manning ereszti el a leghamarabb a labdákat. pont a két irányító fala van az első két helyen.atapapa
Vagy a Steelers a 29. 😊 (ez is tulzo ugye)Igor
http://nfl.fanhouse.com/2010/11/11/o-line-em-up-which-qbs-are-holding-the-ball-too-long/
ez alapján túl sokáig dédelgeti a labdát Ben. de mondom, nekem nem rokonszenves ez a newyorkos lista

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 573
11. Bengals 68.0

Pass protection.
Link:
http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overallBazzani
?

A 12-32. helyezett csapatoké ennyire fos lenne?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May