NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 15 éve
DPoY: Clay MatthewsRivers? Annál butább hibái voltak idén.
OPoY: Philip Rivers/ha Vick így folytatja akkor esélyes lenne nálam big_smile.
DRoY: Ndamukong Suh
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)
JJ Tiller
Mindig jövőre
több mint 15 éve
Hirtelen mást nem is tudnék mondani, aki rászolgál.Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?Fucu
Mindig jövőre
több mint 15 éve
Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?
több mint 15 éve
Vick nálam még egyáltalán nincs MVP közelségben, a Lions, Jaguars, Redskins és a Colts védelem ellen villogott és nyert, ami nagyon nem egy izmos 4-esha a Chargers playoffos, akkor egyértelműen Rivers, ha nem akkor OPOY neki és az MVP egyelőre mondjuk Brady, Manning meg max akkor, ha a Pats, Boys, Titans, Chargers 4-es ellen lesz majd jó a köv 1 hónapban
több mint 15 éve
Nem szorulok annyira rá, mert ott van a 2. legjobb QB Orton személyében a cserepadon. 😉Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.SoldadosCsak azért fényezed, mert hátán viszi a fantazi csapatodat 😀szaba

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.SoldadosCsak azért fényezed, mert hátán viszi a fantazi csapatodat 😀
több mint 15 éve
Demaryius Thomas tavaly 😀láttál már elkapót aki irányító nélkül kapott el labdákat?haromtcomeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.Igazából Orton csinál belőle sztárt imho, de ezzel nem akarom lehúzni.
A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszottharomt
amit GB topikba írtam szubjektív listát, bemásolom ide is 😊.
DPoY: Clay Matthews
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)MarioAna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Bradford lesz sajnos az ORoY
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
láttál már elkapót aki irányító nélkül kapott el labdákat?comeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.Igazából Orton csinál belőle sztárt imho, de ezzel nem akarom lehúzni.
A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszottharomt
amit GB topikba írtam szubjektív listát, bemásolom ide is 😊.
DPoY: Clay Matthews
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)MarioAna
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
comeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszott
több mint 15 éve
Odrick helyett draftolták volna őtakkor meg még aktuálisabb. 😊Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)deny79az 3 napja volt nem 2 hete.Höri
de legalább vmi pozitívat mondtak róla Fins-nél? 😊deny79
több mint 15 éve
akkor meg még aktuálisabb. 😊Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)deny79az 3 napja volt nem 2 hete.Höri
de legalább vmi pozitívat mondtak róla Fins-nél? 😊
több mint 15 éve
Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)deny79az 3 napja volt nem 2 hete.
több mint 15 éve
Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)
több mint 15 éve
Mike Williams a comeback, ez nem kérdés. 😊Comeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.adam3577Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?ZsocaMajd ha Manningre kereszteli magát 😉
Ha csinál még néhány ilyen meccset, akkor lehet esélye. A comeback player viszont egyre biztosabb.atapapa
több mint 15 éve
Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
DeAngelo Hall egy vicc 😀 Százszor hamarabb lesz DPoY Clay Matthews.HöriHallnak egy igazán jó meccse volt idén, azért is puszi jár Cutlernek. Hall másfelől nem is tud rendesen embert fogni, isteni szerencséje hogy a Redskins 70 %-ban zónázik.
Ráadásul CB-nek valami extradurvát kell mutatnia, hogy DPOY legyen. Tavaly is Woodson azért lehetett, mert kb. mindent csinált, amit egy védő megcsinálhat, nem sok rendszerben engednek meg ennyi mindent egy cornernek.
több mint 15 éve
Mondjuk nem tudom, hogy mit keresne Brady az MVP-ért folyó harcban.. Max ha továbbra is így játszik, mint a Steelers ellen, mert előtte nem játszott kifejezetten jól a meccsek többségén.szerintem Rivers lesz az OPoY, az MVP már érdekesebb.
Nálam A KÖCSÖG az MVP, de ha így folytatja Vick, még ő is beleszólhat. Mondjuk ha a Chargers végül bejut a PO-ba, biztos A KÖCSÖG lesz az.Stez
én Freemanre szavaznék 😀
de jelenleg Brady-t tartom a legesélyesebbnek.
Nem a statok miatt, mert tavaly Manning sem amiatt nyert.
Hanem mert idén Brady egy rakás kisgyerekkel az oldalán vezeti a ligát. Szóval ez bőven elég kell, hogy legyen az MVP-séghez. (Nyilván ha hétvégén halomra veri őket a Colts akkor nem, de az eddigiek alapján én őt tartom a front runnernek).
DeAngelo Hall egy vicc 😀 Százszor hamarabb lesz DPoY Clay Matthews.
több mint 15 éve
Mondjuk nem tudom, hogy mit keresne Brady az MVP-ért folyó harcban.. Max ha továbbra is így játszik, mint a Steelers ellen, mert előtte nem játszott kifejezetten jól a meccsek többségén.Nálam A KÖCSÖG az MVP, de ha így folytatja Vick, még ő is beleszólhat. Mondjuk ha a Chargers végül bejut a PO-ba, biztos A KÖCSÖG lesz az.
több mint 15 éve
az nem (kizáró)feltételComeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.adam3577Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?ZsocaMajd ha Manningre kereszteli magát 😉
Ha csinál még néhány ilyen meccset, akkor lehet esélye. A comeback player viszont egyre biztosabb.atapapa
több mint 15 éve
Comeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?ZsocaMajd ha Manningre kereszteli magát 😉
több mint 15 éve
ha Vick nem sérül le, és nem romlik látványosan övé a cím... ha valamelyik bekövetkezik akkor Riversé... Kívánni se tudtam volna jobbat 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Vicken nagyot lendített ez a meccs, főleg statisztikaialg, mivel korábban csak 5 meccse volt, asszem ebből két alkalommal nem is egész meccset játszott. De MVP-címileg csak akkor jelent valamit, ha 1. egészséges tud maradni, ami az ő stílusával nehéz lesz, 2. hoz még legalább 5 W-t kiemelkedő teljesítménnyel. ha a SD bejut a PO-ba, akkor Rivers lesz Vicktől függetlenül.
Ha Vick visszaesik és a Chargers is töketlen lesz, akkor Manning vagy Brady.
több mint 15 éve
Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?ZsocaAz egyik legnagyobb esélyes jelenleg.
De pont mai SNT-ben volt egy cikk a top 8 emberről, aki harcban van az MVP címért, itt a sorrend (meg pár gondolat, amivel indokolták):
8. Drew Brees, QB - címvédő, döntő MVP, aki versenbyen tartotta a Saints-et a pocsék forma ellenére is idén, és már Reggie is pályán lesz újra
7. Roddy White, WR - utoljára 23 éve nyert WR (Jerry Rice), de White most egy jó második felével a szezonnak esélyes lehet
6. Arian Foster, RB - Foster nagyszerű idén, de tavaly CJ éve sem ért MVP-t, plusz a Texans nem a legnagyobb győztes csapat
5. Clay Matthews, LB - elmúlt 25 meccsén 21,5 sack. Akkor van csak esélye, ha a GB NFC egy vagy kettő lesz.
4. Philip Rivers, QB - 4-5-ös mérleg ellenére az AFC West esélyesei. Rivers ha így folytatja megdöntheti Marino rekordját is. Ami még jobbá teszi, hogy PM és Brady-ékhez hasonlóan idén neki sincsenek nagy nevű elkapói.
3. Peyton Manning, QB - A négyszeres MVP, amíg vissza nem vonul, addig rajta lesz a listán. Brady csak a mérleg miatt van előrébb, de hétvégén ez változhat azonnal.
2. Tom Brady, QB - Brady óriási show-t csinált a héten, de Vick elhomályosította. Pedig Tom a liga legjobb védelme ellen volt csúcs. Ha a Pats PO-ba megy, és Vick megsérül, akkor szinte biztos az MVP cím sorsa.
1. Mike Vick, QB - Az egyik legjobb teljesítményt hozta most héten, amit valaha QB tudott. Ellene szól, hogy idén még csak 6 meccse volt, de amikor végig pályán volt, akkor 4-0 az Eagles mérlege, 15 TD-t szerzett összesen eddig, nem adta még el a labdát, 115.1-es ratingjével a liga legjobbja. Ha egészséges marad, és tartja a formáját a következő egy hónapban legalább, akkor nehéz lesz tőle elvenni a díjat.
több mint 15 éve
Szvsz a comeback már meg is van Vicknek. MVP meg szerintem Manning lesz ismét 😀